Çirkinlik ve güzellik göreceli kavramlar tabi ama çirkin diye adlandırılan kızlar çok güzel seviliyor ama güzel kızlar da tam tersi oluyor gibi neden böyle sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyada herkes kendinin farkındadır. Yani güzel birisi kendine yok ya hiçte güzel değilim falan diyorsa yalandır çünkü güzel olduğunu fark etmemesi için kör olması lazım. Bu yüzden çirkin olan kızda farkındadır ama asla kendini eziklemez. Sana bir tane iltifat normal gelir çünkü güzel olduğunu zaten biliyor ve çok duyuyorsundur o yüzden senin özgüvensizliğin dıṣ görünüṣünden değildir ama o kıza bir tane iltifat et- yüksek ihtimal ayda yılda bir alıyordur haliyle o bir iltifatla egosu tavan yapar ve tek eksik olan dıṣ görünüṣ eksikliğinide bu sayede tatmin etmiṣ olur ve herkesi elde edebileceğini sanır ve aṣırı özgüvenli olur. Bu özgüvene erkekler tav olur çünkü kız istediği erkeğe daha cesur yaklaṣır, istediklerini daha cesurca der ve erkek kabul ettikce kız yok ya aslında ben çirkin değilmiṣim ben kendimi öyle sanıyormuṣum falan bile diyebilir. Bu kızlar ayrıca çirkin olduklari için hem kariyere hem karakterede çok dikkat eder. Erkek niye hayır desin ki? Güzel kız zaten istediğimi elde ediyorum niye çabalayım ki diyerek karaktere ve kariyere pek dikkat etmez ve erkeği elde tutmasinida beceremez çünkü egosu ṣimdiye kadar hep erkekler tarafindan okṣanmıṣtır ama kendisi erkeğin egosunu okṣamasını bilemez. Yani genel olarak güzel kız hint fakiri gibi saf saf takılırken çirkin kız saman altından su yürütür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu hurafe hanım efendi. Bunu etkileyen birçok faktör var. Mesela örneklerle gidecek olursak; çok güzel bir kadın olduğunuz için genelde ulaşılamaz gözüküyor olabilirsiniz. Bu aslında bizim toplumun en büyük hatası. Türk toplumunda evlenmek çok çok zor hale getiriliyor. Aileler kızlarını çok değerli görüyor. Tamam bunda sıkıntı yok ama birde karşı taraf açısından düşünmek lazım. Bu kızlara da tesir ediyor. Dolayısıyla bu durum daha baştan zorlaştırıyor. Erkeklerde yavaş yavaş, ki elbette herkes için geçerli değil ama genel olarak sizleri ulaşılamaz gibi düşündürüyor. ya da o bana bakmaz gibi düşündürüyor. Birde ülkedeki maddi sıkıntılar bu durumu daha da içinden çıkılmaz hale sokuyor. Yine güzel bir kadınsanız erkekler kıskanıyor ve bununla başa çıkamayacağı için artık uzak durmayı tercih ediyor. Başka bir konu ise sizin bir duruşunuz var ise ve genelde hovarda tipler daha çok ortalıkta göründüğü için diğer kısımdaki iyi diyebileceğiniz insanlar uzak duruyor. Yaşadığımız kötü ve bizi yıpratan deneyimlerde artık bizi iyice bu işlerden geri çekiyor. Ben hayatım boyunca dikkatli yaşadım. Bir kez hayatıma biri girdi ki çok fazla görüşmek isteğini dile getirdi. Oda narsistmiş. Bunu çok sonra öğrendim. Bu deneyimden sonra hayatımı yalnız yaşıyorum. Ne kimsenin hakkına giriyorum, nede hovardalık yapıyorum. Yani bu bahsettiğinizin bir çok sebebi var. İşin kötü tarafı artık bir ilişki yürütebileceğime inancımda kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzellik kavramı esasen toplumun sadece 10% kaplayan bir durum. Zeki olmakta böyle…. Ünlü olmakta… vesaire vesaire…..
Günümüzde herkes zeki güzel ve ünlü olmak istiyor öyleymiş gibi yaşıyor. Teknik olarak bu mümkün değil öncelikle. Gğzellik kavramı da bir çok konu gibi sanal bir yöne gidiyor algısal olarak.
Güzel sevmek olayına gelince bu tamamen Karakter eğitimiyle alakalı bir durum. Birbirine değer veren insanların sayısı , sevmeyi bilen insan sayısı çok az. Çünkü gerçek sevgi için insanlardaki altyapı mevcud değil. Sevgi anlayışının da yerini sanal mutluluklar aldı.burada ki esas soru ne biliyor musun? Sana çok değer veren biri olsa sen buna hazır mısın? Kıymetini bilecek misin? En az onun kadar sevmeyi güzel sevmeyi biliyor musun? Nurlara odaklı olmak lazım. Sevilmeye değil sevmeye odaklı olmak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılçirkin hoş bir laf değil öncellikle kimsenin çirkin olduğunu düşünmüyorum.
güzellik veya yakışıklılık tek başına bir şey ifade etmez, evet karşı cinsi etkiler ama devamında karakteri bunu desteklemedikçe içi boş vitrin mankeninden öteye geçemez
insan önce kendini, bilgisini, karakterini geliştirmelidir
ben güzelim deyip kenara çekilemezsin evet doğamız gereği güzel şeylere çekiliriz ama biz kendimize eş arıyoruz
bu güzel bulduğun bir çiçeği büyütmekle, gün batımını izlemekle bir tutulamaz
bazı insanlar gerçekten çok güzeldir ama alıp toprağa ekemezsin, ya da bir kaç saat izleyip geçip gidemezsin
onunla konuşamadıktan, anlamadan, anlaşılmadan, dertlerini sıkıntılarını paylaşamadıktan ve eğlenemedikten sonra bir anlamı yok bu güzelliğin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
78Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı.
u +1 yılYani bunun güzellik ile alakası yok. Kimisi güzelliğini sevmiyor birini severken kalbini yüreğini seviyor. Herkes dış görünüşe değer vermiyor mesela severken.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın kendine göre seveni vardır gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl göründüğün değil nasıl hissettirdiğin önemli
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAlakası yok asıl güzel kızlar seviliyor.. çirkinin yüzüne bakan yok çünkü.. her şey güzellik oldu maalesef..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi Seks yapmayan kadın, sevilmiyor dersek daha doğru. Yoksa evlenmeden seks yapın güzel kadını, herkes ister ama herkes sahip olamaz.
Seks yapmayan azınlıkta olan kadınlara, sadece evlenme amacıyla yaklaşabilirler. Şöyle ki böyle erkekleri, bakire olmayan kadın kapmamış ise ; öyle şansınız oluşur.
Zira çok koyu dinci erkekler dışında, her erkek evlenmeden cinsellik yaşamak ister. Evlenmeden cinsellik yaşayan kadınlar, güzel de çirkin de olabiliyor. Ama yüksek çekiciliğe sahip olmayan alfa erkek haricindeki erkekler, güzel kızlara yürümez. Çünkü güzel kıza yürümek, yüksek alfa özgüveni gerektirir.
Hal böyle olunca çirkin kadınlar, daha çok talep görür. Böylece çirkin kadınlar, daha deneyimli olur ve daha iyi seks yapar.
Bu arada aynı şeyi kadınlar da yapıyor. Zira seks yapmak isteyen kadınlar, serseri erkeği tercih edip evde kalır iseler; öyle maddi durumu iyi efendi ( beta ) erkekle evleniyorlar. Bunları da genelde, serserilerle aldatıyorlar.
00 YorumlaŞimdi istisnalar vardır ama gerçek şu ki asıl güzel kızlar muhteşem seviliyor. Çirkin kızlar sevilmiyor. Ha belki senin gördüğün farklı olabilir ama o sadece bir istisna olabilir. Gerçekten güzel kızlar sevilir. Ama sadece güzel olması da yetmez. Mesela ben bir erkek yakışıklı diye sevmem. Karizmatik ve erkeksi değilse sevmem. İsterse Brad Pitt olsun. Kadınlar için de aynı şey geçerli. İşve cilve yoksa erkekler tarafından sevilmez. Bence güzel çirkin yerine kadınsı ya da erkeksi olarak bakmak lazım.
61 Yorumla- +1 yıl
Eline sağlık
+1 yılGüzel: nasıl olsa ben harikayım mükemmelim diye herkese tepeden bakıyor burun kıvırıyor ilişki için pek bir çaba göstermiyor put gibi dursam bile beni seçecek ve sevecek çünkü güzelim kafasında kendini geliştirmeye gerek görmüyor erkeği parmağımda oynatırım kafasında ve seçimlerini yakışıklı karizmatik olanlar arasından seçiyor alfalardan seçiyor betalar ile işi olmaz çünkü o güzel ama atladığı bir şey var alfa bir erkek için güzellik tek başına bir şey ifade etmiyor. Zeka, sağduyu gibi kavramlarda böyle olunca güzeller sadece meze oluyor o kadar, çirkin ise ben çirkinim hiç şansım yok diyerek kendini geliştiriyor kılıfıyla değil aklını, cazibesini, kullanarak erkeğin dikkatini çekiyor. Alfayı değil Doğru erkeği arıyor
Güzel kendini akılla harmanlayabilirse seviliyor ama harmanlayamazsa yanlış seçimler yapıyor
20 YorumlaBurada bir yanlış anlaşılma var bence.
Güzel kızlar güzel olduğu için sevilmez, sadece erkekler için daha ilgi çekici olduğu için daha çok peşinden koşan olur, ama güzel olduğu için sevilmez.Güzel ama saçma sapan bir kızsa yine bir çok erkek ilgilenir ama sevmez, sadece s... ker, bilmem anlatabildim mi.
Bir insanı sevmenin dış görünüşke pek alakası yok, o sadece ilk etapta avantaş sağlar, ilk tanışma ya da karşılaşma anında.
Yani güzel kızlar daha çok ilgi çekiyor deseydin doğru derdim, ama güzel kızlar daha çok seviliyor kesinlikle yanlış.
Bu arada güzel kızların çevresinde seviyormuş gibi görünen çok erkek olması seni aldatmasın, içlerinden bir kısmı seviyor olabilir ama bir çoğunun derdi s.. kiş.
16 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılEgoları olmadığı için. Çevremde ne kadar güzel kadın varsa "ben çok güzelim" adı altında adamı eziyorlar, ego kasıyorlar. Ha bir de güzelliğinin farkında olmayan kızlar var işte onlar müthiş. Çirkin dediğiniz insanlar karşısındakinin karakterine önem veriyor, yanıma yakışmaz diye iyi adamları görmezden gelmiyor.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü beğenmiyorsunuz, sizi sevecek yakışıklı ve karakterli erkeklerin yüzüne dahi bakmıyorsunuz. Serseri ve karaktersizlere deli gibi aşık oluyorsunuz. Çok üzücü. Kıymet bilmeyip her iki tarafı da küstürüyorsunuz. Oysa şans verilse yeryüzünün göreceği en güzel aşka tanık olurdu o gözler.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kız bana bakmaz diyoruz hep sdf
Şaka bir yana kadın erkek farketmez bence şöyle bir gerçek; İnsanların çoğu eğer çirkinse kendini daha çok geliştiriyor. Güzel insanlar çok beğenildiği için kendilerini pek de geliştirmiyorlar. Özellikle erkekler nezdinde, çirkin olanlar kadınları etkilemek için daha çok kendini geliştiyor. İş sevgiye gelince de güzellik yetmiyor işte.
00 Yorumla Ben ilgiye bakıyorum. Baktım beni iplemiyor , geç cevap yazıyor, görüldü atıyor, isterse dünyanın en güzel kızı olsun direkt soğuyorum. Hayatım boyunca içimdeki bir şey hep engel oldu toksik ilişki yaşamama.
Ben güzelliğe bakıyorum yalan yok ama o kızdan ilgi gormezsem direkt engel
+1 yılYani var böyle bir genel durum evet. Çirkin kızların çoğunda biraz atılganlık ve hafiften gizlivari işve var onla alakalı. Bir de güzellikle, seksilik farklı bir durum aslında. Çirkinlerde seksi daha çok çıkıyor. Kızlardada tipsiz kro erkeklerle takılan çok.
00 Yorumla Çirkin guzeli yok bunun ben de yeni farkediyorum
Yapabilen ve yapamayan kız var
Biri ozguvenlidir diğeri değil
Biri ne istediğini ve nasıl almasi gerektigini bilir
Diğeri iliskiden ne istediğini gerçek ihtiyaclarini oturup yanliz kendi kendiyenken dusunmez sevgi açidir, sevgi istediğini zanneder ve kendi istegi olmadigindan nasıl alacagini da bilmez ve kaybeder
00 Yorumla
+1 yılBu biraz genel bir yargı olmuş ama güzel kızların çoğunda diyeyim güzelliğinin farkında olmasının verdiği bir gereksiz kibir var. Buda birçok şeye üst perdeden bakmalarını sağlıyor. Hali ile erkekte bu durumdan rahatsız olur. Tabii ki de özgüvenli kadın iyidir ama dozajı aşınca maalesef insanların uzak durmasına sebebiyet veriyor. Bu arada çirkin kavramını kullanmak hoş değil, her insanın kendince güzelliği vardır. Ona bakan gözler belirler güzelliği.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler hipergamik değil çünkü bu bana bakmaz niye uğraşayım der ortalamaya yürür Ortalamada ben dunyanın en güzel kadınıyım havalarına girer boş yere Fakat kadınlarda tam tersi ortalamadır veya daha aşağıda gider 10 üzerinden 10 adam ister ya bi ömür bekler durur ya da sonuç alamaz En fazla o seviyede ki bir adam İşini görüp yollar.
10 Yorumla
+1 yılGüzelin şansı olmuyor. Allah çirkin bahtı versin.
910 Yorumla
Soran+1 yılYa da siz hep şerefsiz mi seviyorsunuz
- +1 yıl
Anlamadım gitti yaa güzelin harbi şansı olmuyor.
Soran+1 yılAma bence güzeller serefsizlerin peşinden gidiyor bana çok inandırıcı gelmiyor
- +1 yıl
Sonradan çıkıyor karaktersiz olduğu
Soran+1 yılBak ben sana söylüyor benim arkadaşım da çok güzel ama hep şerefsizlerle sevgili oldu düzgün saf bı çocuk karşısına çıktı onu da yok kanka sarmiyor falan dedi siz bence Şerefsiz seviyorsunuz
- +1 yıl
Sanırım öyle maalesef
Soran+1 yılÖyle tabi ama ince eleyip sık dokumak lazım ayrıca mesafeli olmak şart başlarda ya da bu kız çok güzel be diyip sonradan yüz verdiğiniz için bu kız bana baktiysa başkaları hayli hayli bakar diyip aldatıyor da olabilir
- +1 yıl
Aynisiii benim basima geldi ne yapmaliyim
- +1 yıl
Olabilir gereksiz bir öz güven geliyor. Sonra çakılıyorsun yere ben öyle oldum en azından
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela örneklerle gidecek olursak; çok güzel bir kadın olduğunuz için genelde ulaşılamaz gözüküyor olabilirsiniz. Bu aslında bizim toplumun en büyük hatası. Türk toplumunda evlenmek çok çok zor hale getiriliyor. Aileler kızlarını çok değerli görüyor. Tamam bunda sıkıntı yok ama birde karşı taraf açısından düşünmek lazım. Bu kızlara da tesir ediyor. Dolayısıyla bu durum daha baştan zorlaştırıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzellik bir ilişki için başlı başına yeterli değildir, erkekte bir süreliğine güzel bir kadın ile birliktelik euphoria etkisi yaratsada zamanla etkisi geçiyor ve ilişkide problemler başlıyor. Ayrıca birisinin sizin kafanızdaki güzellik algısına uymuyor oluşu, onun çirkin olduğunu göstermez.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü güzeller kendine güvendiği için fazla emek ve çaba vermiyor. Çirkinler ise koşturuyor çabalıyor sarıyor sarmalıyor karşı tarafı mest ediyor 🚬
31 Yorumla
+1 yılSelamlar canım, güzelin derdi çok olur diye kimse sevmiyor galiba korkudan. Çirkinlerinde şansı var o yüzden güzel seviliyorlar. Bende görüyorum çirkinler hep şanslı hep mutlu, güzellerin derdi bitmiyor 🥹
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılbelki de çirkin dediğin kızlar kendi görünüşüyle kafayı bozmamistir, o yüzden de kendini daha iyi geliştirmiştir, daha donanımlıdir ve daha doğal güzelliğe sahiptir. erkekler sadece görünüşe bakmıyorlar..
113 Yorumla- +1 yıl
güzellik tabii dikkat çekmede önemli ama davranışlar yaklaşımlar empatiler herşeyden önemli
- +1 yıl
@KaiserWolf aynen güzel bir kızın davranışları iyi değilse bu kız bana göre değil dersin yani. çirkin bir kızdan da kasıt nedir? genel güzellik normlarına uymaması mi... belki o da güzel sadece güzellik standartlarına göre yaşamıyor. işte burnunu dudağını falan yaptırmamis
- +1 yıl
aslında norm diye de bir şey yok, hep kişiden kişiye değişir estetik değerleri... anadolu medeniyetlerinde, hatta osmanlı döneminde bile zayıf kadından ziyade şişman kadın makbuldür, bereketi temsil eder... rönesans heykellerine bakın... kadın heykelleri hep kıvrımlıdır... dönemden döneme ve kişiden kişiye değişir güzellik kavramı
- +1 yıl
@KaiserWolf aynen mesela Eski Mısır da büyük burun guzellik timsaliymis
- +1 yıl
ve bazı medeniyetlerde uzun kafatası yapıları... kendilerini dünyadışı varlıklara benzetmek için yapıyorlardı bunu diyorlar.. yani kafatası deformasyonunu... mısırda da var... ve boyunlarına halka takıp boyunlarını uzatan yerli kadınlar.. bunlar kendi toplumlarında güzel kabul ediliyorlardı
- +1 yıl
@KaiserWolf aaa nasıl yapıyorlar onu
- +1 yıl
boyutlarını biliyorum da kafatasini ilk duydum
- +1 yıl
boyunlara halka ekliyorlar yavaş yavaş, kafatasını da küçükten sarıyorlar, kundak gibi, ve büyüdükçe kafatası kemikleri o sargının şeklini alıyor... uzakdoğuda da kızların küçükken ayakları sarılırmış eskiden, büyümesin çok diye. onlarda da küçük ayaklı olmak estetik.
- +1 yıl
@KaiserWolf çok saçma şeyler var gerçekten. ama onlar da bizim medeniyetimize bakıp estetik amaçlı ameliyatlar olmanın gereksiz ve aci verici olduğunu düşünüyor olabilirler
- +1 yıl
evet işte sorun aslında toplum dayatmasının yanında, kişinin kendi ile barışık olup olmaması... en basitinden saç rengini değiştirme bile bilinç altında farklılaşma isteğin olduğunu gösterir... doğada da böyle... türü içinde farklı olanlar talep görür
- +1 yıl
@KaiserWolf ben saç rengimi bile değiştirmiyorum
- +1 yıl
Demek ki sen de beni beğenin her halimle beğensin düşüncesindesin :)
- +1 yıl
@KaiserWolf aynen öyle. barbie bebek degilim. her zaman güzel olamam. güzel olduğum anlar da olacak, çirkin olduğum anlar da..
Çünkü "çirkin" insanları sevmek için karakterine bakıyorsun onun yüzünü sevmiyorsun bu yüzden çok güzel seviliyorlar. Güzel insanların çoğunu yüzüne bakarak seviyorlar erkek-kız aynı, tabiki de "çirkin" erkek-kız kadar sevilmeyecek.
00 YorumlaBen seviliyorum umarım çirkin değilimdir 😅😅
Şaka bir yana kendini sevmek en önemli şey bence.
Kendini seven insan çirkin güzel farketmeksizin sevilir. Çünkü kendisindeki güzellikleri görüyordur ve göstermeyi başarır diye düşünüyorum.00 Yorumla**nüz kalkıyor çünkü, seviyoruz, sevgimizi ayaklar altına aliyonuz, ama güzel olmayanlar en azından adam gibi seviyor, ego yapmıyor. burunları havada değil her seýe hayır demiyorlar biraz kırıcı oldum ama kusura bakma gercekler bunlar
00 YorumlaKarakter canisi, guzellik tek basina yetmiyor. Ha simdi karakter diyince bunu sadece aldatma uzerine anliyanlar olucak. "Guzel/yakisikli birisi seni aldatir diye korkuyorsun dimi?". En itici varliklar🤢
00 Yorumla
+1 yılCirkinleri elde tutmasi kolay 😛 guzellerin talibi cok 😃
Yakisikli, ozguvenli ve agzi guzel laf yapan erkek kaldiriyor ancak guzel kadini. Bence yani10 Yorumla
+1 yılGüzel kızlar aşırı iltifat ilgi aldıkları için karakteri zayıf ve aşırı bencil ve egolu oluyor çirkin kızlar fazla ilgi iltifat görmediği için daha ayakları yere basan daha gerçekleri gören ve karakteri daha şağlam insan olarak yetişiyor güzellik göze gelsede sonunda insan karakter arıyor sevgi saygı anlayan dinleyen insan istiyor karşısında
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bir ortamda bir kıza yüriyeceksen en güzel en havalı kıza yürümezsin çünkü sevgilisi olma ihtimali yüksektir egosu yüksektir. Ama onun arkadaşı biraz daha standart olan daha yürümeye müsaittir diye düşünürsün ve herkes böyle düşününce o en güzel en havalı kız açıkta kalırken yanındaki teklif yağmurunda kalır.
00 YorumlaGüzel kızın yanına gidince de maşallah burnu havadan geçilmiyor. İnstgram istediğimizde bile olmaz diyor. Yaş geçiyor her şeyin alternatifi var.
00 YorumlaNeye göre çirkin kime göre çirkin? Sırf sana çirkin geliyor diye herkese çirkin gelecek değil. Gerçekten bazı insanlar için karakter daha önemli.
00 Yorumla
+1 yılGüzellik algıların tamamen fazla fazla uyan Bı kadinim cok sadakatlym ve tipe bakmıyorum nerde kimsenın beğenmedi iği erkek tipi var onla çıktım ilk başta senın gibi güzel bi kadının benle ne ısı var dediler sonra bu benle oluyorsa bu da cırkındır dediler değersız gördüler en cok hor gorulen kadınlardanim aşağıladılar hor gördüler elde edince burun kıvırdılar rahata kapılıp aldattı lar başka kadını övdüler para yiyen şu bu
013 Yorumla- +1 yıl
Yaşım 25 yaşıma bakıp önyargı yapmayın yanlış kaydoldum
- +1 yıl
Sana adam gibi biri denk gelmemiş
- +1 yıl
@Mr_shakespeare evet o da olabilir
- +1 yıl
Merak ettim sizi instagram var mı?
- +1 yıl
@Mr_shakespeare hayır
- +1 yıl
Neyse bu sevaptan mahrum kalalım o zaman. :)
- +1 yıl
@Mr_shakespeare teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim masallar ülkesinin son kizi 🌼
- +1 yıl
Bu arada sitede ki bazi kızlar çok özgüvensiz neden anlamadım kendinden başka herkesi üstün tutuyorlar neden bu eziklik psikolojisi var anlamadım
- +1 yıl
@Mr_shakespeare ❤️
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ben yeniyim burada fark etmedim bile
- +1 yıl
@Mr_shakespeare yorumları okudum da ordan anladim Ben de
- +1 yıl
Özelden yazsana bana benim seviye yetmiyir
+1 yılErkekler dış görünüşe bakmıyor çünkü. İtaatkar, kadınsı, erkeğe değer veren, şımarık olmayan kızları seviyor erkekler. Güzel kızlar bu özelliklere sahip olmayabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılSizler yani iyilerden uzak. Sizi gerçekten seveni değilde yani size çiçek vereni seviyorsunuz. Sizi gerçekten seveni sevmiyorsunuz bunu zayıflık gurursuzluk sanıp ego kasıyorsunuz. Yani ürünün içindekinden çok süsüne ambalajına bakıyorsunuz. Ondan böyle) bununda sorumlusu erkekler değil yani tekrar ediyorum bu 98 % böyle. İyilerden uzak.
00 Yorumla
+1 yılGüzelik 1. Aşamada bir avantaj bence o kadar insan dışını beğenmediğinin ićini merak etmezmiş ya o aćıdan
00 Yorumla
+1 yılÇirkin kız kaybefülme korkusu oluyor kıymet biliyor güzel kız egosu yüksek talibi çok oluyor kaprisli oluyor.
00 Yorumlapopiş***nüz kalkıyor çünkü, seviyoruz, sevgimizi ayaklar altına aliyonuz, ama güzel olmayanlar en azından adam gibi seviyor, ego yapmıyor.
00 YorumlaAyni durumdayim güzelim ve benim kimse sevmedi begenmedigim moruk bile terketti beni bende anlamiyirum şanş iste
012 Yorumla- +1 yıl
Demek ki güzel değilsin. En azından kendi kendini idealize ettiğin kadar güzel değilsin. Moruk bile beni terketti. Güzelsen moruklarla ne işin var.
- +1 yıl
@Vivtora Valla ya kendine doğru insanları değil cahilleri berduşları buluyorsun ya da kendi kendini idealize ettiğin kadar çekici bir kadın değilsin ki değerli erkekler sana çekilmiyor.
Güzel kadınım diyorsun. Ya şurada bir pp resmin bile yok yani. E bütün anonim pembe profiller ben güzelim bilmem ne diyor yani hangi birine inanalım ki.
Ayrıca güzel olsan bile sen kendine deme ben güzelim falan diye. Bunu sana başkaları desin. Güzel olabilirsin ama kibirliysen erkekleri kendinden uzaklaştırıyor da olabilirsin. - +1 yıl
*Etrafın güzel diyorsa sıkıntı yok. Demek ki yanlış insanlar seçiyorsun.
*Hiçbir yere resim koymak zorunda değilsin tamam da aradığın insan belki de burada çıkar karşına. Burada tanışıp evlenen bile var.
Dışarıda da bir alay sapık var. Dışarı çıkmıyor musun? Yarı çıplak pp resimlerin yoksa, mesaj kutunu kapatırsan, görüşlerini de yorumlara kapatırsan kimse sapıklık mapıklık yapmaz. boş ver sen o sapık mağduru görünen kadınları. Onların çoğu o yolun yolcusu. Sadece kendi görsel zevkine uymayan ve parasız bir erkeğin merhaba demesi bile onlar için sapıklık.
Onun dışında gerçekten hanım hanımcık oturaklı bir kıza yavşayan varsa söyleyin gösterin ben o sapığı seve seve yamulturum.
- +1 yıl
Ayrıca bir de şuna kafam takıldı. Çekici olmayabilirim ama albenim var ne demek ya. Çekici insanın albenisi olur.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Vivtora Bu ülkede kendisinin efendi olduğu için reddedildiğini düşünen erkeklerin çoğu özünde efendi değil parasız ve pısırık oldukları gerçeğiyle yüzleşmek istemiyor.
Kendilerini hanımefendi tanıtıp mazbut görünen kızlar da sadece aile ve töre baskısı yüzünden öyle olmaya zorlandıkları, duygularını bastırdıkları gerçeğiyle yüzleşemiyorlar. Ben öyle kızların birazcık özgürleştiklerinde tüm kırmızı çizgileri nasıl aştıklarını, tüm tabularını nasıl yıktıklarını da kendi gözlerimle gördüm. Türbanlı bir kız benimle yatmak istedi. Bakire misin diye sordum değilim diye yalan söyledi. Yatakta vajinanın şeklinden anladım bakire olduğunu. İlişkiye girmekten vazgeçtim. Bakire olduğu için değil yalancı olduğu için.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen de yakısıklı olmayan erkekleri sev?
güzel kızları sevmek zordur. cünkü güzel kızların aldatma ihtimali gitme ihtimali daha fazla. herkes icn gecerli olmasa da erkekler böyle düşünebilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten güzel kızın bir erkeği tercih etme ihtimali de aldatma ihtimali de düşük.
Aldatan kadınların çoğu çirkindir ya da kendini güzel zanneden kezbandır. Çünkü kadının yanında yüksek değerli erkekler vardır. O yüzden kolay kolay aldatmaz. - +1 yıl
Güzel kadının yanında yüksek değerli erkekler vardır. O yüzden kolay kolay aldatmaz. Güzel kadınlar değerli erkekleri kolay kolay aldatmaz. Orta/düşük seviye erkeklerle de ilişki yaşamaz.
+1 yılYa tam tersi ise?
Aslında çirkin dediklerin güzel, güzel dediklerin çirkin ise?03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılAma bence güzeller serefsizlerin peşinden gidiyor bana çok inandırıcı gelmiyor
- +1 yıl
İnan bana kimin ne yaptığını önemsemiyorum. Herkes ektiğini biçer.
Çirkin dediğin kızlar bulduğu zaman kaybetmekten korkar, o yüzden sıkı sıkı sarılır.
03 Yorumla
Soran+1 yılTak tersi aslında sıkı sıkıya sarılsan bırakabilir
Güzel kızlara hep bunun konustugu coktur bize bakmaz gibi serefsizlik amaciyla yaklasirlar cunku
02 Yorumla
+1 yılSevilme konusunda şanssızsınız kızlar üzgünüm. Yanlış erkekleri tercih ettiniz hep sonuç bu
10 YorumlaÖyle birşet yok herkesin hayatı farklı ilerliyor bunun görünüşle alakası yok
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 771 cevap paylaştı. Seviliyor derken nasıl? İhanet yok, değeri biliniyor ya da nasıl
00 YorumlaAksine çirkin kızlar evleniyor eve hapsediliyor köle oluyor güzel kızların peşinden koşuluyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Güzel kızların bu bana bakmaz algısı olduğu için erkekler çok yanaşmak istemiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin kızlar mı seviliyor, bende anormallik var demekki.
00 Yorumla
+1 yılGüzelim nasıl olsa deyip ilgiyi hep karşı taraftan bekledikleri için
+1 yılAllah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler
00 Yorumla güzel kızlar adamın başını belaya sokar çakıp geçmek en iyisi
00 Yorumla
+1 yılBakire , temiz oturakli yas 28 hala aday yokkk
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi şehir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe istediklerini bilmiyorlar güzellikleri ile istediği erkeği yaratabileceklerine inanıyorlar bu da olmayınca suçu erkeklere atıp erkolar kapatılsın sloganıyla hayata küsüyorlar.
00 Yorumlagüzel kızlar bal gibi de seviliyo acaba siz güzel mi değilsiniz🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü güzelin güzelliğine bakmaktan içini görmüyorlar, çirkinin kalbini ve kişiliğini seviyorlar asıl önemli olan ve kalıcı olan bu. Eskilerden kalma sözdür zaten güzelin kaderi olmaz derler
00 Yorumla
+1 yılBelki de çirkin kız dediğin kızlar daha iyi tavlamıştır erkeği
00 Yorumla
+1 yılcunku onlar kendinlerini bir ödül olarak görüyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılKarakter, ego, güven problemleri ve kararsızlık sebebi ile aitlik hissi oluşturamama
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne demek onun hakki yok mu? Guzelin daha mi cok mutlu olmaya hakki var?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel kızların burnu kaft dağında da o yüzden... O kadar dik yokuşu çıkan olmaz elbette , daha düz yol varken kaft dağına tırmanmanın ne anlamı var.
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Çirkin kızlar çok iyi sevilirken güzel kızlar sevilmiyor. Bu neden böyledir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler