Güzellik & Bakım Arkadaşlar geçenlerde silikon taktırdım ve annem güzel olmuş bende yaptırıcam diyor nasıl vazgeçirebilirim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ya arkadaşlar bu yaştan sonra gerek var mı mk konuşturmayın beni şimdi Arkadaşlar geçenlerde silikon taktırdım ve annem güzel olmuş bende yaptırıcam diyor nasıl vazgeçirebilirim? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Kendini iyi hissetmek içindir. Birakin yaptirsin, gencliginde icinde kalan birsey belki de. Siz ne amaçla yaptırdınız ki? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Daha iyi durması için Yorumla Sitsili +1 yıl Güzel durdu mu? Yorumla Soran +1 yıl Gayet iyi Yorumla Sitsili +1 yıl Güle güle kullan mi denir ne denir bilemedim 😅 e sizde güzel durmuş kadın heves etmiş ne olacak, yaptirsin genç hisseder belki Yorumla
Misszehirrr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Yaptırsın niye karisiyorsun senin kızin Sana yaptırma dese napicaktin vazmi gececektin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır da bilmiyorum yaşı ilerlemiş ya ondan Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. niye vazgeçirmeye çalışıyorsun ki onun yaptırmasının ne mahsuru var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hakkını erken kullansaymis Yorumla Barmecide +1 yıl nesi geç ki Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl niye vaz geçirmeye çalışıyorsun anlamadım? babanın da gözü şenlensin 1 0 Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl yaptırsın onun neyi eksik hatta parasını da sen ver süt parani ödemiş olursun sjsjsj 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı. Annenin yaşı geçmiş yaptırmasına hiç gerekyok. Söyle ona yaptırmasın bence 0 0 Yorumla
KonyalıElif Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Senin yaşın kaç annenin yaşı kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben 20 o 45 Yorumla KonyalıElif +1 yıl Ne Varmış ki annende ihtiyacı var demek ki Yorumla
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Oha anaya bak sen 😀😃😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi yaa yeni yeni icatlar ahaah Yorumla SİTENİNDİNAZORU +1 yıl Annen biraz biraz kıskanıyor galiba seni 😀 Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sen kaç yaşındasın annen kaç yaşında 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Ben 20 o da 45 yaşında Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Yaptırması aşırı saçma olur Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Zaten yaşı geçmiş Yorumla Soran +1 yıl Evet bende öyle düşünüyorum yani bu yaştan sonra yapıp ne yapcak Allah aşkına ahahaah Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Hahaha çok mu küçük ku anneninki Yorumla Soran +1 yıl Hayır standart yani Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Seninki kaç bedendi şu an kaç beden oldu Yorumla Soran +1 yıl 80 di şimdi 90 oldu ama baya pahalıya mal oldu aahaha Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Kaç TL ye mal oldu hahah Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Merak ettim Yorumla Soran +1 yıl 350 k servet taşıyorum resmen ahahaahah aman elimin kiri flaan demişim Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Yok artık hahahaha Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Ciddi misin lan Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Senin gibi çılgınla tanışmak isterim Yorumla Soran +1 yıl Tabi mk en iyisini yaptırdım doğal dursun diye daha uucuzları var da çin malı patlar falan maazallah AhahAhahah Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Nnsmfmkd hahaha Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Tanışalım mi Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Hayır teşekkürler ahahaah konudan sapmayalim Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Konuya yoğunlaşacaktık Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Hahahaha Yorumla Soran +1 yıl Yoğunlaşmasak daha iyi ve. Ben Şimdi "göğsümü "gere gere azcik gezmeye gidiyorum görüşüzz ahaahahah Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Gel gezeceğin yerleri göstereyim hhaahah Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 928 cevap paylaştı. Sen yaptirmişsan o da yaptırabilir. Hakkıdır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil gençken yaptirabilirdi şu an anlamsız Yorumla doganburak65 +1 yıl O gençken silikon taktırmak yaygın bir şey değildi Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. neden bırak o da yaptırsın 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 659 cevap paylaştı. Ahaha uln ya 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Noldu be ahahaah Yorumla güneyjdm +1 yıl Yani yaşını yarılamıs baska seylerle ilgilenmesi lazim degil mi 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne kadara taktırdın? Nerde yaptırdın? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 350k Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaptırdın? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen yaptiriyon o niye yaptirmsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben gencim Cevap sahibi +1 yıl Olsun onunda güzel görünmek hakki Soran +1 yıl Orası öyle de bilmiyorum Cevap sahibi +1 yıl Yani benim annem 48 yasinda bazan düğünler için falan seksi kiyafetler alir hoşuma gider kendine bakması
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden vazgeçirceksin ki 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşı yok bunun Yorumla Soran +1 yıl Var aslında 40tan sonra gereksiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden kendini güzel hissetmrk istiyorsa Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Senin yaş doğruysa annen kaç yaşında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 105 ajakak 45 yaşında annem Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Babana daha güzel görünmek istiyordur Yorumla
PratisyenHekim Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 444 cevap paylaştı. Onunda hakki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya öf bu yaştan sonra ne gereği var Yorumla PratisyenHekim +1 yıl Yasi yoktur bazi seylerin. Icindeki ruh canliysa istedigini yapabilirsin Yorumla
manolyaparlak Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Ayy nasıl bir şey taktirdin ayyy 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ay aşkım yaptırdım da baya pahalıya ama görüntüsü falan o kadar iyi oldu ki değdi bizim kızlar da diyor yaptiricaz Yorumla manolyaparlak +1 yıl Görüntüsü nasıl birsey Yorumla Soran +1 yıl Gayet iyi ve doğal duruyor dik ve dolgun arkadaşlarım anladı ama seni tanımayan biri anlamaz göğüslerinde işlem olduğu Yorumla manolyaparlak +1 yıl Gorebilirmiyim acaba Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Taktırsın kıskanna 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neyini kiskanicam be annem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baban ne diyor Yorumla Soran +1 yıl Normal karşılıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kendini iyi hissetmek içindir. Birakin yaptirsin, gencliginde icinde kalan birsey belki de. Siz ne amaçla yaptırdınız ki?
Daha iyi durması için
Güzel durdu mu?
Gayet iyi
Güle güle kullan mi denir ne denir bilemedim 😅 e sizde güzel durmuş kadın heves etmiş ne olacak, yaptirsin genç hisseder belki
Yaptırsın niye karisiyorsun senin kızin Sana yaptırma dese napicaktin vazmi gececektin
Hayır da bilmiyorum yaşı ilerlemiş ya ondan
niye vazgeçirmeye çalışıyorsun ki onun yaptırmasının ne mahsuru var
Hakkını erken kullansaymis
nesi geç ki
niye vaz geçirmeye çalışıyorsun anlamadım? babanın da gözü şenlensin
yaptırsın onun neyi eksik hatta parasını da sen ver süt parani ödemiş olursun sjsjsj
Annenin yaşı geçmiş yaptırmasına hiç gerekyok. Söyle ona yaptırmasın bence
Senin yaşın kaç annenin yaşı kaç
Ben 20 o 45
Ne Varmış ki annende ihtiyacı var demek ki
Oha anaya bak sen 😀😃😄
Dimi yaa yeni yeni icatlar ahaah
Annen biraz biraz kıskanıyor galiba seni 😀
Sen kaç yaşındasın annen kaç yaşında
Ben 20 o da 45 yaşında
Yaptırması aşırı saçma olur
Zaten yaşı geçmiş
Evet bende öyle düşünüyorum yani bu yaştan sonra yapıp ne yapcak Allah aşkına ahahaah
Hahaha çok mu küçük ku anneninki
Hayır standart yani
Seninki kaç bedendi şu an kaç beden oldu
80 di şimdi 90 oldu ama baya pahalıya mal oldu aahaha
Kaç TL ye mal oldu hahah
Merak ettim
350 k servet taşıyorum resmen ahahaahah aman elimin kiri flaan demişim
Yok artık hahahaha
Ciddi misin lan
Senin gibi çılgınla tanışmak isterim
Tabi mk en iyisini yaptırdım doğal dursun diye daha uucuzları var da çin malı patlar falan maazallah AhahAhahah
Nnsmfmkd hahaha
Tanışalım mi
orada mısın
Hayır teşekkürler ahahaah konudan sapmayalim
Konuya yoğunlaşacaktık
Hahahaha
Yoğunlaşmasak daha iyi ve. Ben Şimdi "göğsümü "gere gere azcik gezmeye gidiyorum görüşüzz ahaahahah
Gel gezeceğin yerleri göstereyim hhaahah
Sen yaptirmişsan o da yaptırabilir. Hakkıdır
Değil gençken yaptirabilirdi şu an anlamsız
O gençken silikon taktırmak yaygın bir şey değildi
karışma bırak yaptırsın.
neden bırak o da yaptırsın
Ahaha uln ya 😂😂
Noldu be ahahaah
Yani yaşını yarılamıs baska seylerle ilgilenmesi lazim degil mi 😂😂
Bırak yaptırsın kadın
Küçükse onunda hakki taktirmaya
Ne kadara taktırdın? Nerde yaptırdın?
350k
Nerde yaptırdın?
neden sana var annene yok?
Sen yaptiriyon o niye yaptirmsin
Ben gencim
Olsun onunda güzel görünmek hakki
Orası öyle de bilmiyorum
Yani benim annem 48 yasinda bazan düğünler için falan seksi kiyafetler alir hoşuma gider kendine bakması
Neden vazgeçirceksin ki
Yaşı yok bunun
Var aslında 40tan sonra gereksiz
Neden kendini güzel hissetmrk istiyorsa
Senin yaş doğruysa annen kaç yaşında
105 ajakak 45 yaşında annem
Babana daha güzel görünmek istiyordur
Onunda hakki
Ya öf bu yaştan sonra ne gereği var
Yasi yoktur bazi seylerin. Icindeki ruh canliysa istedigini yapabilirsin
Ayy nasıl bir şey taktirdin ayyy
Ay aşkım yaptırdım da baya pahalıya ama görüntüsü falan o kadar iyi oldu ki değdi bizim kızlar da diyor yaptiricaz
Görüntüsü nasıl birsey
Gayet iyi ve doğal duruyor dik ve dolgun arkadaşlarım anladı ama seni tanımayan biri anlamaz göğüslerinde işlem olduğu
Gorebilirmiyim acaba
Sana ne yaptırsın
Yaptırmasın patlar
Analı kızlı hırsızlar
Taktırsın kıskanna
Neyini kiskanicam be annem
Baban ne diyor
Normal karşılıyor