Günaydınlar herkese..
Karşımızda ki kişinin kendine olan özeni, genellikle kişisel bakım alışkanlıklarının bir yansımasıdır. Peki siz ilk buluşmada daha çok hangi detaylara dikkat edersiniz?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg..
Günaydınlar herkese..
Karşımızda ki kişinin kendine olan özeni, genellikle kişisel bakım alışkanlıklarının bir yansımasıdır. Peki siz ilk buluşmada daha çok hangi detaylara dikkat edersiniz?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg..
Ben karakterine bakarım.. tabi ki de diğer özellikleri de önemli.. mesela bakımlı olmalı kendine dikkat etmeli.. bunun dışında eski konulardan konuşmamalı.. siyaset din cinsellik bunlardan da konu açmaması gerekiyor.. sadece birbirimizi tanımaya yönelik konular konuşmalı ve eğlenmeliyiz ilk buluşmalarda bunlara bakarım
Temiz bakımlı ve sadelik önceliğim olur. Elleri temizse, takma tırnak yoksa makyajda abartılı değilse ne güzel işte. Uzun saçlar kızları daha güzel gösteriyor. Giydiği kıyafetleri boyuna endamına göre seçmesi bahsettiğim özellikleri tamamlar. Ses tonu güzel ve etkileyici konuşabiliyorsa bu bahsettiğim özelliklerden bi tık daha öne geçer.
Dikkat ederim. Nasıl giyinmiş özenmiş mi, sonrasında oturma kalkma konuşma telefonuna gelen bildirim sayısı telefonunu koyuş şekli konuşurken el kol yüz mimiklerinin hal ve hareketlerinin durumu, ses tonu, odağının nerede olduğu yemek yeme şekli
yazarken kendimi sherlock gibi hissettim :D
Bence hiç bir zaman bunların farkında olmayacaklar. D
teşekkürler
Ben partnerimle ilk buluşma öncesi daha telefonda söylemiştim siyah gömleğe zaafım var diye o da sağ olsun siyah böyle jet bir gömlekle yanıma gelip beni etkilemişti ayrıca ben parfüm diş ve el tırnak temizliğine inanılmaz önem veriyorum ee tabi saçlarda behlül'ün bihterin mezarinin başında ağladığı sahnedeki gibide olmasın.
Teşekkürler 🌺
Cevap
11Cevap
Tırnaklara çok önem veriyorum. Önce ordan başlarım sonra sırayla erkek/ kadın fark etmez yüz cilt temizliği yapıyor mu diye kendi kendime analiz ederim 😄 ve saçlar.. bir insanı güzel/yakışıklı gösteren en önemli detay.. Saçlarına verdiği şekle çok dikkat ederim.
Saçların jole kullanılmış şekli olsun. Koyun sürüsü gibi yapay durmasın. Elleri yumuşak olacak. Tırnak temizliği, kılık kıyafet ve parfüm kokusu. Diş bakımı önemli. Ağız kokusu ve ter kokusu olmasın bir zahmet.
Makyaja dikkat ederim. Kadında doğal güzelliğin ön plana çıkmasından yana olan birisiyim. Abartılı makyaj yapan kadın kafadan 100 üzerinden 30 puan kaybeder benim açımdan.
Aşırı abartılı olmasın. Kot ve havalı bir gömlek yeterli. Temiz ve güzel kokması yeterli.
Kendine bakımına kiyafetine özen göstermesine , bana karşı kibar, saygılı olmasına.
Saçını taramasından bile belli olur, dişler, ayakkabı (takıntım var)😅 ve kıyafet seçimi vs
Konuşması, hanımlığı, masadaki duruşu , bakımı hoşuma gider.
Saçlarının fönlü olmasını, makyajının abartı olmamasını ve bütün hatlarını sergileyecek şekilde giyinmemiş olmasına dikkat ederim.
Diş yüz saç koku tırnak temizliği falan
Temiz ve özenli bir görüntü
Gözlerine dikkat ederim
Nasıl konuştuğuna dikkat ederim
Eller ve dişler.
giyimine, her yerine
Dişler kesinlikle
giyim kuşamı
Kokusu
Parfüm, giyim
Bakimlilik giyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?