Bu göz bence yeşil çünkü yeşillik daha fazla neyse ben göz rengimi seviyordum ve yeşil olarak görüyorum insanlar ısrarla ela olduğunu iddia ediyor ve göz rengim değişmiyor aynı hep ela dedikçe bana kusur gibi gelmeye başladı göz rengimden utanıyorum

Bu göz bence yeşil çünkü yeşillik daha fazla neyse ben göz rengimi seviyordum ve yeşil olarak görüyorum insanlar ısrarla ela olduğunu iddia ediyor ve göz rengim değişmiyor aynı hep ela dedikçe bana kusur gibi gelmeye başladı göz rengimden utanıyorum
Benim gözlerime benziyor. Benim bundan daha açık hatta bal sarısı gibi. Benim en sevdiğim göz rengi ela kadında olsun erkekte olsun. Bence ela gözün ayrı bir çekiciliği var diğer gözlerden.
Benimki de ela, çok memnunum. Sürekli bukalemun gibi renk değiştiriyor ksdlslsd
Bence de seninki yeşil gibi. Ela gözde kahverengi baskın oluyor. Bir de saç rengine veya kıyafet rengine göre rengi cidden değişiyor.
Belki kıyafetine, makyajına göre hafif ton farkı oluyordur. Aslaa utanma o kadar güzel ki göz rengin benim elaya yakın keşke senin gibi gözlerim olsaydı maşallah çok güzel 🌸
Cevap
7Cevap
Ne alaka.
Bir kusur degil tabi ki , cok guzel bir goz rengi oldugu icin insanlar sizi kotu hissettirmek icin konusurlar. Ela goz rengi cok guzel , uzgun olmak degil de mutlu olmak gerekir.
Ne kusuru, en güzel renk işte karışık ne güzel
O kahvelik kısım kirli gibi duruyor ama
Benim göz rengim de böyle.. Tıbben genetik bozukluk.. Ama görsel olarak bence şölen..
cidden genetik bozukluk mu? çünkü bunun altında yatabilecek bazı şeyler olabileceği fikri oluştu bende
@acayipadamm evet bir makalede okumuştum.. Melanin eksikliğinden kaynaklı bir durum olduğu için genetik bozukluk olarak değerlendiriliyor..
melanin eksiğini gidermek çok kolay. tirozin + bor + bakır + a vitamini ver vücuda kendine geliyor zaten. tirozinin önemi çok büyük. ben genetik palavralarına inanmam. çevresel faktörlerin rolü çok ihmal edilip genetiğe yıkılmaya çalışılıyor her bk. adamda bir eksiklik var mı yok mu bunu sorgulayan yok. bunlar iz mineraller ve bazı insanlar aminoasit eksiği çektiğinin bile farkında olmuyor. tirozin çok önemli melanin üretiminde
@acayipadamm çok zekisiniz beyefendi doktorlar bunca yıl bunu tahmin edememişti
hmmmmmmmmmmmmmmmm
Ela göze sahip olmak bir şans bence keşke ela ya da yeşil olsaydı göz rengim
ela yeşilden güzel buda ela
Gayet iyi
Hayır çok güzel😌
Bosa övgü bekleme
Övgü için değil
Bu benim göz rengim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?