Yaşım çok genç olmasına rağmen bayağı bir kusurum var sadece dış görünüşümde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim lisede bir kız vardı, dişleri çarpık, burnu kemerli ve yüzü sivilceli, biraz da kilokuydu. Bundan bie kaç ay önce Instagramda beni ekledi ilk tanımadım tipten kız dişlerini yaptırmış, burnunu yaptırmış, akne sorununu gidermiş, kilo vermiş vücudu şekle girmiş yani çokta taş gibi olmuş hatta makarasını yaptık birlikte baya güldük lise zamanlarına. Demem o ki dış görünüşü düzeltmenin çözümleri var, doğru tedavi ve doğru bakım ile, spor ve sağlıklı beslenme ile sende kendini şu an olduğundan çok daha güzel ve çekici hale getirebilirsin ondan dert etme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de cok kusur var. Cirkinim. Hic erkek arkadasim da olmadi. Gorucu gelen de yok. Begenilen biri degilim zaten. Disari cikmak bile istemiyorum bazen. Vallahi oyle bebek gibi guzel kizlar var ki disarda. Ben olsam bende bana bakmazdim zaten.
Guzel kizlara cok imreniyorum. Guzel olmak, begenilmek, aynaya bakinca iyi hissetmek, sacini sekillendirdiginde makyaj yaptiginda falan yakismasi boylelikle daha da guzel olmak nasil bir his acaba cok merak ediyorum.
Erkeklerin ilgisini cekmek, onlardan iltifat duymak hatta kadınlardan bile ne guzel kizsin ya diye iltifatlar duymak nasil bir his acaba? Bunlari hissedememek, yaşayamamak cok kotu gercekten.
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş olarak çoğu insanın kusurları olduğu için kendini beğenmiyor. Ayrıca seni seven kişi kusurlarını önemsemez merak etme ve kendinle barışık ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bir insanı ilk başta dış görünüşüyle seversin sonra zaman geçtikçe her şeyiyle kabul edersin bence dış görünüş o yüzden önemli bence
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
29Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için sorun olmaz
00 Yorumla İnan hepsi zamanla düzeltilebilecek şeylerdir kiloluysan verir zayıfsan alırsın burnunda sorun varsa yaptırırsın sivilce sorunun varsa doğru ürünleri düzenli kullanırsın vs. önemli olan iç benliğin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa burnumu yaptırmak istemiyorum burnum kemerli ucu düşük ama istemiyorum yaptırmak
+1 yılİnsanlar dış görünüşe daha çok önem veriyor ama bu senin işine yarar seni gerçekten birinin sevip sevmediğini anlayabilirsin böylece
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası öyle ama dış görünüşe önem vermeyen birinin de benimle olup bana kendimi çirkin hissettirmesini de istemem biraz da olsa benim yanında kendimi iyi hissetmem için beni beğenmesini de isterim yani
- +1 yıl
Canım sevene sevdiği zaten güzel gelirmiş boş ver takılma o kısma o kadar
+1 yılSeversen kusurların bile güzel geliyor insana
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bir insanı ilk başta dış görünüşüyle seversin sonra zaman geçtikçe her şeyiyle kabul etmeye başlarsın bu böyledir bence herkes için
- Güzellik & Bakım konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılMesela nerelerin var kilolu musun burnun kaslarin mi kotu
06 Yorumla
Soran+1 yılSaçlarım çok genç yaşta beyazlamaya başladı stresten, fiziğim yok çok şekilsiz hatlarım var kilolu değilim ama böyleyim, dişlerimde hafif çarpıklık var, geçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda yara izleri kaldı şimdi bana diyeceksin saçını boyarsın fizik için spor falan spora tamam da saçımı boyamak istemem kimse için kendim istersem anca, ha bir de burnum kötü dudaklarım da yok denecek kadar ince bu kadar kusuru olan bir insanı kim ne yapsın ki her şeyim kötü resmen
- +1 yıl
Of bende senin gibiyim aslında ya
Soran+1 yılNasılsın
- +1 yıl
Dislerimde hafif çarpıklik var fizigim güzel dudaklarım çok ince değil orta çenem kaslarim güzel burnum biraz kemerli
Soran+1 yılBilmiyorum ama benim bayağı var kusurlarım
Soran+1 yılKaç yaşındasın
+1 yılEmin ol güzellerde sevilmiyor mesele dış görünüş değil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kafama takıyorum 18-19 yaşlarımdan beri böyleyim hiçbir şey yolunda olmayacakmış gibi geliyor inanılmaz bir değersizlik duygusu var içimde sanki çoğu insan o değeri görecek günün birinde ama bende hiç olmayacakmış gibi geliyor
- +1 yıl
Sen ben misin ay bende öyleyim yeminle
Her erkek sorun yapmaz kusurlu olmak normal bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal ama daha kusursuzu varken beni napsın
Hangimiz 4-4 lüğüz? Hem nasılsın ki bunu dert ediyorsun
012 Yorumla
Soran+1 yılYa hani her insanda olan şeylerden kusur dediklerim ama bende bir hayli fazla birkaç tane olur millette ama bende çok fazla
Soran+1 yılSaçlarım çok genç yaşta beyazlamaya başladı stresten, fiziğim yok çok şekilsiz hatlarım var kilolu değilim ama böyleyim, dişlerimde hafif çarpıklık var, geçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda yara izleri kaldı şimdi bana diyeceksin saçını boyarsın fizik için spor falan spora tamam da saçımı boyamak istemem kimse için kendim istersem anca, ha bir de burnum kötü dudaklarım da yok denecek kadar ince bu kadar kusuru olan bir insanı kim ne yapsın ki her şeyim kötü resmen
Soran+1 yılAma beğenilmek için engel
Soran+1 yılBuradan biriyle daha konuşmuştum diyor ki çözümüne bakılsa iyi olur diyor demek ki bakılmasa kabul etmeyecek bıktım ya
Soran+1 yılSen olsan takar mıydın değişmesini ister miydin böyle biriyle olacak olsan
- +1 yıl
Senin tek sorunun ozguvensiz olman. Kendinden sikayetcisin ama kendim istersem yaparım diyorsun! Bakımlı olman için paraya ihtiyacın var, güzel dediğin kızlar ne ürünler kullanıyorlardır, çok guzel kiz olsun kendini onemsemedigi icin gorunusunden dolayi yargilanir. Onemli olan guzellik degil temiz olmaktır. O kızları O kadar çok büyütme gözünde.
Soran+1 yıl@Nuraim evet aslında kimse için değişmem yani ama yine de takıyorum tamam özgüvenim zaten benim doğuştan beridir yarım yamalaktı ama 18-19 yaşlarımdan beri inanılmaz bir değersizlik duygusu var içimde sanki çoğu insan o değeri görecek günün birinde ama bende hiç olmayacakmış gibi geliyor
+1 yılRuhunda kusur olmasın illaki senide sevecek bir insan çıkacaktır karşına.
10 YorumlaTek istediğim mantıksal ve duygusal zekasına, ruhuna aşık olacağım ortalama bir adam.
12 Yorumla- +1 yıl
💯💯
+1 yılKendini değiştirebilirsin, değiştirmezsen bile kendini sevebilirsin.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 561 cevap paylaştı. Bana resim atar görüslerini yazarsan sorunlari cözebiliriz
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşün ne kadar kötü olursa olsun hala iyi olmayı başarabiliyorsan o kusurun önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılSeni kusurlarınla sevmicekse zaten sevmesin herkesin kusurları var ve kimse kusursuz değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu erkek dış görünüşe bakıyor sorun olabilir ama belkide karşına iç görünüşe bakan biri çıkar senin sorun ettiklerini sorun etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçici ilişkilerde fiziksel kusura takılırım ama evlenilecek kadınlarda öncelik görünüş değildir zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinle barışık ol karşındaki için de emin ol önemsiz şeyler
012 Yorumla
Soran+1 yılAma çok fazla cidden olumlu denecek tarafım yok ki hiç 😕
Cevap sahibi+1 yılSeven insan o saydıklarına sadece sağlığın açısından bakar mesela çok zayıfsın biraz kilo al direncin artsın der. Değilse takılmaz
Cevap sahibi+1 yılHatta bazıları öyle sever bile
Soran+1 yılİyi de öyle seven de yok ki herkes dış görünüşe bakıyor
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim dış görünüşünde ne var bu kadar kendini kaldırıp attığın. Profile falan koyar mısın 2 dk
Cevap sahibi+1 yılHa koysan nasıl görcem gizli açmışsın
Cevap sahibi+1 yılKendini yoktan yere yıpratma gerçekten öyle kötü şeyler değil
Soran+1 yılKötü olmasa da beğenilmeye engel şeyler
Cevap sahibi+1 yılİnan ki engel değil
Soran+1 yılİyi de daha iyileri varken bu kadar çok şeyi olan insanı niye istesin ki sadece karakter için kimse kimseyle olmaz
Cevap sahibi+1 yılBiraz konuşalım ister misn?
Cevap sahibi+1 yılSen kendi iç dünyanda çok dolmuşsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin önce kendine barışman gerek kimse kusursuz değil ayrıca
10 Yorumla
+1 yılBelki senin kusur gibi gördüklerin seni seven insan için mükemmel gelecek nerden biliyorsun çünkü insan birini sevince onu hayatının merkezine koyuyor ve herseyi çok güzel geliyor
00 YorumlaSenie seviyorsa zaten o kusurları görmez ama eğer sana karşı güzellik dışında bir ilgisi yoksa sorun olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen ce boşuna dert ediyosun önemli olan dış görünüş değildir iç güzelligidir , takma böyle şeyleri kafana nasibin bulur seni
00 YorumlaHepimizin kusurları var hiçbirimiz mükemmel değiliz o yüzden bunları düşünüp üzülme bence
10 Yorumla
+1 yılSpor yap, kendini gelistir. Gerekirse ufak operasyon yaptir, sonucta sikayetcisin.
00 Yorumla
+1 yılboş ver Ne güzellikler göçtü dünyadan yüreğim güzel olsun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi sorunlar varki böyle büyütüyorsun ki
01 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s +1 yılSeven adam kusurlarınla sever, sıkımtı yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılAma benim çok fazla
- +1 yıl
Müge anlı nın programa bak, kimlerin kimlerin 5 tane sevgilisi var. Biraz da şans bu işler
+1 yılBoy ve kilon kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.55 48
+1 yılNeden sorun olsun ki olmaz için rahat olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılAma çok fazla olumlu denecek tarafım yok ki hiç😕
- +1 yıl
E nolcak yaa zaten fiziğin için seven hiç sevmesin seni takma kafana bunu kendini sev bırak başkası sevmese de olur
Soran+1 yılEvet haklısın
- +1 yıl
Kesinlikle takma kafana bak bana genelde yakışıklı derler mesela boyumdan bide göz rengim den ama ben kendimi sevmiyorum mesela
Soran+1 yılBen de kendimi sevmiyorum
- +1 yıl
Sev sen kendini bence gayet güzelsin
+1 yılBence değil kendini sev 🦋🩷
00 Yorumla
+1 yılOlmaz tiple ilişkisinin bı alakası yok
00 Yorumla
+1 yılkusurları görmek lazım
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. Ambalaja para verenle olma
00 YorumlaKarşındaki partnerin Tom Cruise mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven kusura kusura bakmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de var o kadar sorun etmiyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTipime yorum yapar mısın
Cevap sahibi+1 yılSadece kendini düşünyorsun
seven birisi kusurlarina odaklanmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bir insanı ilk başta dış görünüşüyle seversin sonra zaman geçtikçe her şeyiyle kabul etmeye başlarsın bu böyledir bence herkes için,
öyle olmaması için o kişinin gerçekten çok özel biri olması lazım ya da Allah'ın seçilmiş kulu falan
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seni seven insan her halinle sever
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bir insanı ilk başta dış görünüşüyle seversin sonra zaman geçtikçe her şeyiyle kabul etmeye başlarsın bu böyledir bence herkes için
+1 yılseni oldugun gibi sevsin boş ver
01 Yorumla
Ne gibi bir sorun?
05 Yorumla
Soran+1 yılSorun olmayan şeyler neler diye sorsaydın daha mantıklı olurdu çoğu şeyim kötü
Soran+1 yılBeğenmez diye
Soran+1 yılBeni de kimse beğenmez işte
Mesela?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKalbin güzel olsun
00 Yorumla Sorun
00 Yorumla
+1 yılSalla
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı. Ne gibi sorunlar?
00 Yorumla
+1 yılpeki onlar nelerdir
00 Yorumla
+1 yılKarakterinde kusur olmasın boş ver sen
00 YorumlaNe gibi kusur
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılne kusurun var
00 Yorumla Dış görünüş önemli
00 YorumlaOilişki yaşayacağın kişiye bağlı
00 Yorumla
+1 yılAsla
10 Yorumla
+1 yılBenimde var cirkinim
00 YorumlaResmini atsana
00 Yorumla
+1 yılMeselaaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSorun değil