ESKİ EŞİM BENİ HEP AŞAĞILAYIP KÜÇÜMSÜYORDU. Her yönden. Biz boşandık ama bana yaptıkları hala zoruma gidiyor özgüvenim yerlerde neden böyle hissediyorum ben ☹️☹️😕😕 uzun süte devam etti bu düzelmedi de. şu an depresyon tanısı aldım ve tedavi görüyorum. Yaşamaya bile umudum yok. Çok huzursuzum …
Eşimle boşandım. Sizce terk edilecek kadar çirkin miyim :(?
Öncelik Yaşadıklarından Ötürü Üzüntü Duyduğumu Bilmeni İsterim Geçmiş Olsun. İçindeki Enerjinin Yüzüne Yansıdığını Ve Kalbinin Temizliği Yüzüne Yansıdığını Söyleyebilirim Bu Yüzden Kendini Üzme Derim Ve O Kadar da Çirkin Bir İnsan Değilsin Gayet Güzel Bir Kızsın Bu Onu Söyledi Diye Kendini Yerle Yeksan Etme Değmez Belirli Bir Süre Sonra Pişmanlık Yaşarsın Etme Kendine. O Senin Kıymetini Bilememiş Daha Nasıl Bir Güzellik Bekleyebilir Ki ALLAH Böyle Yaratmış Seni Değişemezsin Ya Hepimiz Değişemeyiz Kendini Toparla Hayat Devam Ediyor Elbette Seni Böyle Sevip Sayan Birisi Çıkar Elbet. Tabi Neler Yaşandı Bizler Bilemeyiz Ama Anlatmak İstersen de Dinleyebiliriz İçini Dökmen Boşaltman Rahatlatacaktır Seni. Üzülme...
İlişkilerde maalesef evlendiğin gün güzel olman ya da olmaman bu sonuca itmiyor seni genelde iletişimsizlik , kültürel farklar aileler ve bunun gibi bir çok sebep buraya itiyor geçen ay bizim büro ile 48 kişi boşandı yani hepsinin sebebi farklı ama sana tavsiyem kimsenin ne dediğini düşünmeden sadece önüne bak aynadaki güzel ya da çirkin olan insanı arama kendini bul
Kendini beğenmediğine inanasım gelmiyor başta troldur ilgi için yapıyor desemde konu erkekler olunca kim olursan ol kendinden böyle nefret duyacak pozisyona gelip gözün hiç bir şey gormeyebiliyor. psikolojinin bu şekilde bozan kişi de Allah bilir cevrendekilerin bu kız buna nasıl bakmış bir kıza bak bir erkeğe diyeceği tiptir. fazlası ile güzel ve çekicisin mesleğin de var anladigima göre bence eşin seni ve statunu cekememis kendini altta gördüğü için de seni küçümseyip üste cikmis sende buna inanmışsın.
Sana çirkin demek için insanın kör olması lazım. O kaybetmiş böyle bir güzelliği. Ayrıca o çok mu mükemmel sanki seni aşağılıyorsa?
Bir de bize derler ayrılırken çamurlaşıp duruyor kadınlar diye. Oysaki görünen köy soruda da kılavuz istemiyor. Çok yakın bir zamanda da denk geldim. Kendi arkadaşımın biri evlendi ve eski sevgilisi de ardından yalan yanlış şeyler anlatmış başka insanlara. Cidden bazen tiksiniyorum erkek denilen canlıdan.
Bence çok güzelsiniz. Asıl o pişman olsun şimdi sizin gibi güzel bir kadından ayrıldığı için. Acaba bunu diyen nasıl birisi Brad Pitt falan mı ne bu havalar diye derler insana. Kurtulmuşsunuz sevinin bence.
Narsisist koca kurbanısın muhtemelen. Güzel veya çirkin olmanla ilgisi yok, ki oldukça da güzel, çekici, hoş bir kadınsın, özellikle 4. ve 5. fotoğraflar. Narsisizm genellikle aşağılık kompleksiyle paralel giden bir kişilik bozukluğu. Kocan, kendisinde olmayan nitelikleri sende görmekle hissettiği aşağılık kompleksini seni yok sayarak, özgüvenini kırarak bastırmaya çalışmış. Narsisist kişi, eşinin yaşam enerjisini sömürür. Asla kendisinde kusur bulmaz çünkü o mükemmeldir. Sadece eleştirir. Herkesin davranışlarını kendisine göre ayarlamasını bekler, çünkü o çok yüce bir insandır. Bir narsisisti asla eleştiremezsin, ondan ayrılamazsın, kabullenemez (sadece kendisi ayrılabilir). Hatalarını yüzüne vurduğunda çirkefleşir, kavga çıkartır. Özgüvenin, özsaygın, öz değerliliğin bir narsisistin elinde yerle yeksan olmuş. Yeni bir hayata başlamışsın. Onsuz hayatının, kendini seveceğin, özgüvenini tekrar kazanacağın, mutlu olacağın yeni bir hayatın ilk günündesin. Hiç bir şey için geç değil, henüz 27 yaşındasın ve hayatının baharındasın. Hayallerin olsun ve onları gerçekleştirmek için savaş. Sev, sevil, seviş, eğlen, gez, çalış. Dolu dolu yaşa.
Bu klasik yöntemdir. Bir kadını değersiz hissettirecek ki, tepene çıkmayacak, benim söylediklerimle yetinecek, başkasının onu sevmeyeceğini düşündüreceksin ki terk etmesin.
Klasik yetersiz erkek aksiyonları bunlar. Bilir kendi vermediği sevgiyi ilgiyi başkası verirse onu terk edeceğini. Bilir sevilince güzelleşen kadının güzelliği yanında ayı gibi kalacağını.. bildiği için sindirir, yorar, tüketir, değersizleştirir.
Ayrılarak kedinize en güzel şeyi yapmışsınız. Sevildikçe güzelleşmenizi temenni ederim
Biz bize erkeklerin gözünden baktığımız sürece hiçbir zaman ne kadar değerli olduğumuzun farkına varamayacağız. Her biri birbirinden Habeş Maymunu kılıklı züppeler hadsizliklerini boyunlarına dolayıp bize çirkin deme cüretini yine bizim onlara verdiğimiz vermemenin gereken değerden alıyorlar. Erkeklerin hiçbiri bu dünyada yaşayan en çirkin kadını dahi hak edecek özelliğe sahip değil. Sen çok güzelsin ve sonsuza dek de öyle kalacaksın. Bir erkeğin sana bunları demesi senin değerini eksiltmiyor bunu aklına sok ve hiç kimsenin seni üzmesine ve hayat kaliteni düşürmesine izin verme.
A benim saflarım. Güzel kadın görünce nasıl da tüm KS seferber olup teselli etmek için sıraya dizilmiş ip gibi ajskskdkdkdkdkdkdkdkdkdkd yüzde 90 fake hesap ve yüzde 99 troll soru ama IQ seviyesi ortalamanın altında olduğundan sazan gibi atlamış herkes hahahahahahahahahaha
Büyük ihtimal eski kocan narsist manyagin tekiydi başka ihtimal olmaz sonuçta her insan farklı bir şeyler rahatsız olduğunu söylersin bakım seviyorsan söylersin bunu illa aşağılamakla ya da karşındakini küçük görmek de sadece aciz insanlar yapar bence gayet güzelsin boşanmışsın bak keyfine gururunun kırılması özgüvenin düşmesi normal ama kendini farket bir insanın lafıyla kendinden vazgeçme akdine daha dik dur mesela kimsenin lafı umurumda olmaz ben jendimi seviyorum vf guzelim gerisi boş KENDİNİ SEV😘
Çok da güzelsin. Depresyonla ilgili bir bence hazırlamayı düşünüyordum. Üstüne bu soruyu görmek beni motive etti.
Özgüvenin düşebilir, tam anlamadım ama toksik, veya narsist bir bireyle boşanmış da olabilirsin. Zamanla toparlarsın. Kendine gelirsin. Öncelikle boşanmış olman büyük bir başarı. Kendi önünü açmışsın güvenle ilerlemeni dilerim. Mutlu ol😇
Çok geçmiş olsun. Bu dönemleri atlatacaksın, sancılı geçecek ama sonunda rahatlayacaksın. Tedavini doktorun bitirmediği taktirde bırakma!
Tedavini; Ben iyiyim psikolojisiyle yarıda bırakırsan, depresyon belli bir süre sonra tekrar seni ziyaret eder. Şükret ki kurtulmuşsun. Bardağın dolu tarafıyla ilgilen! Tekrardan çok geçmiş olsun 💐 💐
Eger bu gercekten sen isen, abla afedersin slk misin? Bir davar icin hayatini curutuyorsun? Ulan elini sallasan 50si. Yapmayin ya size iyi gelmeyen bir seyi birakin. Zararin neresinden donersen kâr dir. Hangi cagda yasiyoruz bosanmak icin olmeyi mi bekliyorsunuz. Uzmeyin kendinizi.
Nietzhc nin guzel bir sözü vardır her. guzel kadından. bikmis bir erkek vardır. Hayat. sadece güzellikten ibaret değildir ruhlar anlasamadiktan sonra kainat güzeli olsanız ya da yakışıklısı olsanız fark etmez. Hayırlısı diyip yolunuza devam edeceksiniz. Bu arada yüce tanrı nazardan korusun sizi. Sorununuz güzellikle alakalı değil anlaşamamakla ruh ikizi olmamaniz ile alakali
#Kadınlar Narindir bir Çiçek gibidir Eğer bir Erkek Bahçıvan gibi olmazsa Kasap gibi davranırsa Çiçeğin kıymetini değerini bilmez maalesef bir kasaba çatmışsınız Ben ise o Kuruyan Solan Çiçeği tekrar Canlandırmak istiyorum Eğer gerçekten tekrar eski haline dönmek istersen bu konuda yardımcı olurum İnan ki ciddiyimTek isteğim yüzünüzün tekrardan gülmesi...😍😍😍
Bana karşı ön yargılı davranmazsan gerçekten çok sevinirim.🌼🌼🌼
Mükemmel bir kadınsın, harikasın. Eski eşinin kendine olan özgüveninin olmamasına bağlı olarak sana psikolojik şiddet uyguladığını yorumladım. Fıstık gibi kadınsın, kimseye ihtiyacın yok. Ayrılmanız iyi olmuş. Sana yakışan senin gibi güzel bakıp güzel gören, kıymet bilen bir insan... Tabi ki olmasa da olur. Hem cinsim olarak seninle gurur duyuyorum. Harikasın! 💪🤗🤗
tip her şey değil benimde bi sevgilim vardı bebek gibi yüzüne bakmaya kıyamazsın ama tavır davranış ve hareketleri yüzünden kendinden nefret ettiriyodu. adam gitmişse vardır bi sebebi kısaca durum şu
Boşanmışsınız , her şey geride kalmış artık. Kendinize yeni bir yol çizip, o yolda ilerleyeceksiniz. Geçmiş geçmişte kaldı. Ayrıca çirkin değilsiniz, bir çok yeni arkadaşlarınız olacaktır zamanla..
Narsist ise bu tür zorbalıklara maruz kalman normal günümüzde en çok güzel kadınlar aldatılıyor ve mutsuzluğa mahkum ediliyor pda hayatlarına soktukları kişilerin yetersiz insanlar olmasından kaynaklı bence bence her açıdan cevapladım gibi😁
Çok güzel bi kadınsın ama güzellik evliliğin devamlılığı için yeterli değil. Seni aşağılıyor olması asla affedilemez bişey ama dört duvar arasında ne oluyor bilemeyiz bu yüzden burada böyle ilgi triplerine girmen bi tık yersiz geldi. 🪻
Böyle harika güzelliği olan düzgün vücutlu bir hanımı küçük gören bir kocanın aklından zoru vardır bu güzellikte seni herkes kapar kendini strese sokma rahat ol o dünkü çok pişman olacak bak yazıyorum buraya
Öz güvenini kaybedecek bir durum yok bence. Fotoğraflarınıza analiz yapacak olursak gayet öz güven yüklüsünüz. Kendi benliğinizi tanımanıza izin verin. Kocanız bitti gitti kapandı. Artık kendinize değer verip bir adım atın.
Bazı insanların kalpleri çirkinir, sen ne kadar güzel olursan ol onlar bunu göremezler. Gayet de güzelsin, seninle ilgili bir şey değil eşinin güzelliğini görememesi. Kalbi bok tutmuş insanlara sifon çekerseniz hayatınıza bahar kokuları gelir
2 ayaklı bir canlının sana bunları KASITLI olarak uygulaması senin çirkin olduğun anlamına gelmez. Sadece bir insanın davranışına göre kendimize kanaat getireceksek hepimiz çirkiniz o zaman🙂
Çok çekici ve etkileyicisiniz sadece vermiş olduğunuz değerin karşılığını alamadığınız için kendinizi bu kadar özgüveni eksik olarak hissediyorsunuz hep kendinizden vermekten kendinize vakit ayıramadığınızdan zamanla düzelecek merak etmeyin Boşanmış bir erkek olarak tecrübe ettim bende bunları
bu karşılıklı kimya ile oluşuyor bunu bilemeyiz.. boşanmış bir çiftten bir vakitler koca olan eski eşine edilen iltifat için "keşke içi de dışı kadar güzel olsaydı" demişti.
Atlatılabilir bir psikolojik süreç Burada önemli olan eski eşinin ayrılma nedenleri Konu fiziksel olmayabilir Bunu güzelliğin ile bağdaştırman çözüm süresini uzatacaktır
Çirkin mi 😂 abla o adamın yerinde olsam seni ne bırakırdım ne de boşanma davası açardım ayağını bir engele bile değdirmek istemezdim çok güzel tatlı birisine benziyorsun bence 😊
Ama halen o fotoğrafları saklıyorsan halen içinde bir yerde geçmişi hatırlarsın, ya tamamen yaşanmamış gibi sök at ya da başka bir şey yap senin için söylüyorum bunu
Sen güzelsin diye sana gelen daha güzeline tav olur… ama seninle sohbeti , ağlamayı , spor yapmayı, hastalığını seven adam bunları başkasında bulamaz… o yüzden bir adam sadece güzelliğinizden bahsediyorsa ondan uzak durun
yok güzellikten falan bahseden biri değildi ben neden aldatildim sorusuna cevap bulamadiğim icin dis görünüsümü hep kafaya taktım özgüven eksikliği olusturuyo ister istemez