Selamlar...
Nasıl oluyor da doğal olmalarına rağmen bu kadar çekici ve cazip bir görünüme sahip olabiliyorlar?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...🫶
Selamlar...
Nasıl oluyor da doğal olmalarına rağmen bu kadar çekici ve cazip bir görünüme sahip olabiliyorlar?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...🫶
Sağlam genetik diyeceğim de alttaki örnekte dudak dolgudu ve estetik bariz şekilde var. O zaman ne diyebiliriz? Estetiğin gücüyle pek de doğal olmayan güzeller olabiliyoruz. Ayrıca çekicilik de katıyor. Estetiksiz doğal güzellerinkine genetik diyip geçiyorum.
Doğru diyosun. En doğal bu fotoyu bulabildim doğal kız kalmamış 😀
Dinime küfreden müslüman olsa demeni beklerdim ahaha. Ay bende de işlem var jdjdj
🌸 bende biraz işlenmek istiyorum aslında : ) dudak dolgusuna taktım şu sıra ya
Aşkım benim kaşımda ve dudaklarımda işlem var. Dudakların fazla inceyse hiç düşünmeden yaptır.
Bakalım araştırıyorum yapcam bişeyler
İnsana aileden gelen hastalık da olabilir güzellik yakışıklılık da olabilir
Genetik faktörler tabii ki etkili ama beslenmelerine çok dikkat ediyorlar
Alkolden sigaradan asitli tuzlu yağlı hamurlu gıdalardan uzak durarak bol su tüketerek sebze ağırlıklı besleniyorsa tabii ki böyle bir insan farklı olur
Asaletli oluşları.
... Erkekler kendilerini güldüren kadınları çekici bulmuyordu ama kendilerine gülen kadınlara bayılıyorlardı. Kadın Beyni / Erkek BeyniSerkan Karaismailoğlu
Genleri yaşadıkları ortam ve kullandıkları doğal şeyler. Annem hiç makyaj yapmazdı. Yüzüne domates salatalık sürerdi. Hala teni maşallah çok güzel. 60 oldu bu arada.
@fesfs 60 da görürüz umarım seni 😄
@fesfs sen hepimizi gömersin 🤣
Cevap
28Cevap
Dişil enerji ve kendini sevmek
Bence genetik olarak güzeller.. genetik dışında estetik olabilir sadece.. çünkü çoğu kadın estetik sever aslında.. bunun dışında da sağlıklı beslenmek stresten uzak durmak ya da spor yapmak gibi şeyler de olabilir.. ya da bakıma dikkat ettikleri için de olabilirler.
İbadetlerime dikkat ederim bu yüzden yüzümde nur mu var diyorlar sjsjsm bakım olsun spor olsun düzenli yaparım makyaj yapmam gerekte duymuyorum ama yapanlara saygım var herkesin kendi tercihi her şey bir kadının kendine olan özeninde geçer ☺(bunu gösterişlilik ya da biri beni beğensin diye yazmadım)
Anadan doğma öyledirler.. fakat ters orantı şu ki bahtlari hiç de çekici olmuyor genelinin..
Bakımlı para ve sanırım spor ve beslenme ile düşünüyorum.
Tabi yapısal faktörler de var diyebiliriz
Peki sizce sebep neler olabilir
Bazı kadınlar var spor yapmadan fit bir görünüm elde edebiliyorlar mesela
Konuşmak tarzı, bakışlarındaki derinlik aurası, bakımlı olması ve her zaman kendine yakışır giyinip abartılı olmadan kıyafetini taşıması ve tavırları ile zaten çekici olur bu tarz kadınlar
Bu tarz kadınlar Allah vergisi bir güzelliğe sahip olmanın yanı sıra kendilerine yakışan saç makyaj ve giyim stilini de ekleyerek her ortamda dikkat çekerler.
çok fazla sevappoint kasmalarından kaynalıdır. Çok güzel bir kadın asla sevgilim olamaz, çok güzel sevmiyorum :-D
Kendileri olarak, güzelliklerini hazmederek ve taşımayı başararak yaşamaları bence. Güzellik o tarz kadınlarda merkezi bir konu değil..
Kleopatra örneği
Güzel değil di
Ama zekası ile erkekleri avlıyor du
Allah'ın onlara özel tarife uygulayarak yaratmasıdır.
Bizi biz yapan şeyler başkalarından farklı olmamız bebeğim 😂
Kişiden kişiye değişim gösteriyor ancak genetik olabilme ihtimali yüksek
Yaradan basimizdan eksik etmesin diyoruz bu konuda hep
Aura önemli bi etken biraz da genetik beslenmeyi de eklersek tamamdır.
Bunny beauty olduklarından. :) Snake beauty olsa çekici ve femme fatale havaları olurdu :)
Genleri güzel vallahi. Başka hiçbir açıklaması olamaz.
@Qassanovaa Bu konuda bence sırrını ve detayları diğer hanımefendilere de anlatmalısın 😊
Yiaaa seni yiyerim 🥺🥲
🩵🩵
İyi bir bakım, spor, biraz da özgüven sanırım
benim gibimi yani 🤦🏻♀️🤣🤷🏻♀️ Allah vergisi tatlim
Aura ya inanırmısınız peki hanımefendi
sevgilime sor istersen kendisi tam olarak öyle 😂👿
Ögrenirsen banada söylermisin bi arkadaşım da soruyo 😂
Genel olarak genetik ama bakımı da iyi yapıyorlar.
Genetik anam bacım
Doğru bakım ürünlerini tercih etmek
Beyinleri de onemli bence, vibe denen sey
Aura gözle göremediğimiz içsel bir şey
Dogal davranirdir..
AURA dediğimiz olay bu olsa gerek
Genlerden gelen avantaj bence...
Kendine bakan her zaman kazanır
Sırrı bizim icin var olmalaridir
Gen ile alakalı bir şey
genler ve ebebynler bencede
Genler tabii ki