Yürüyüşleri, bakışları, utangaç bakışları, anaç tavırları ve hiçbir şeyi unutmamaları. Her şeyleri çok zarif geliyor.
Kadınları bu kadar güzel yapan nedir?
Yürüyüşleri, bakışları, utangaç bakışları, anaç tavırları ve hiçbir şeyi unutmamaları. Her şeyleri çok zarif geliyor.
Kadınları bu kadar güzel yapan nedir?
1. Yeniliğe açıktırlar.
Güzel bir kadın kendisini kısıtlamaz
2. Nasıl konuşması gerektiğini çok iyi bilir.
3. Temiz kalabilmiş bir kalpleri vardır ve siz bunu hissedersiniz.
4. Yaşamdaki tutkuları, dış görünüşlerinden daha fazla dikkat çeker.
5. Erkeklere ihtiyacı olduğunu düşünmez.
6. Güzel kadınlar bencil değildir ve size şefkat gösterir.
7. Güzel bir kadın dikkat çekmek için ekstra çaba sarfetmez. Daha sayayım mı 🥰
Kadınlar birçok konuda erkekleri cebinden çıkarır
Peki bir erkeğin onu yürekten sevdiğini bildiği halde neden gider kadın? Her kadın böyle midir?
Her kadın tabiki öyle değildir. Gitme sebebine bağlı hani gitmek için bir sebep varki gitmiş
Neden bitirmek istiyorsun dedim, iyisin ama ben yapamıyorum dedi. Sorunları oturup çözmek isteyen biriyimdir o da biliyordu bu tavrimi.
Geriye kalan iyi maddiyatimin olmaması sanırım
Belki de maddiyat değildir.
Ne olabilir ki, başka neden gider ki, eğlendiren gezdiren bir adamım. Sıkıldı da mi gitti bilmiyorum
Giderken açıklama olarak sadece yapamıyorum mu dedi? Peki hiç buluştunuz mu belki sıkıldı ve sana diyemedi vardır elbet bir gerekçesi. Olan olmuş hakkında hayırlısı olsun 🤲
Sıkıldı evet tek sorun buydu bence de. Teşekkür ederim, yine de kadın kıymetlidir, Allah erkeğin başından eksik etmesin
Cevap
0Cevap
Kimseye muhtaç olmaması
Çok sevdim kaybettim 😂 ama çoğu kadın öyle asil ki. Mest oluyorum, kadınların en sevdiğim yanı maddi olarak iyi olan bir erkekten borç almak istememeleri. Gururlu olmaları
Bence kadınları güzel yapan şey karakteri.
Çiçegz mızmızız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?