Arkadaşlar 8 aylık ilaç. Tedavisi gördüm cildim 1 yılda bebek gibi oldu hiçbir şey çıkmadı ama son zamanlarda küçük küçük şeyler döküyor gidiyor tekrar geri geliyor ve yanık gibi şeyler çıkıyor yüzümde doktora gittim 3 defa krem verip gönderdi hiçbir işe yaramıyor lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Peitel
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ilacın recetesini bakabilirmiyim
Tabi nereden göndereceğim
adını söyle bulurum ben
Peitel
Eğer önerilen dozlar önemli oranda aşılırsa, glukokortikoidlerin lokal yan etkileri (örn. çizgi oluşması, deri atrofisi) gelişebilir. Ayrıca, karakteristik sistemik kortikoid etkiler gözardı edilemez.
doz aşımı ve yan etkileri varmış bu ilacın
Deri ve deri altı doku bozuklukları: PEİTEL krem ürün bilgisinde uygun olarak kullanıldığında, 4 haftalık bir tedaviden sonra, atrofi, küçük yüzeysel damarların genişlemesi (telanjiektazi) veya çizgi oluşması gibi yan etkilerle karşılaşılmamıştır. Yaygın: PEİTEL krem tedavisi sırasında hastaların yaklaşık %2-3’ünde yanma hissine neden olabilir. Seyrek: Kaşıntı, folikülit ve alerjik deri reaksiyonları (yanma, kızarıklık veya sızıntı ile birlikte)
Yanma ve döküntü var yüzümü yıkadığım gibi yanıyor suratım yanık gibi izler de çıkıyor ne yapacağım şimdi
eczacıya git kremi göster ona göre bir emlendrici verir içinde alkol var kremi yüksek ihtimal kurutmuştur cildini