AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eh bugün kötü olursun yarın iyi olursun, hayatı çok ciddiye alma
1 hafta önce bi erkek arkadaşımla içtik evdeydik ama ben çok kötü sarhoş oldum hatta bayıldım bilincim kapandı yani ve hiçbir şey hatırlamıyorum uyandığımda gece yarısıydı ve altımda iç çamaşırım yoktu apar topar gittim ertesi gün ne yaptın bana diye sorduğumda ilişkiye girdin mi diye sorduğumda hayır dedi annemin üzerine yemin ederim ilişkiye girmedik dedi sadece ufak tefek şeyler oldu dedi ama ben hiç güvenmiyorum ve çok korkuyorum ertesi günü hapı da aldım acaba hamile kalır mıyım 8 saat sonra aldım bu arada kan falan yoktu
Doktora git, eğer öyle bir durum varsa bu tecavüze girer, şikayetçi olursun
Korkuyorum değilsin der diye off hamile kalmaktan korkuyorum ben asıl
Git işte doktora öğren, her türlü sana yaptığı suç
Senin sarhoşluğundan uykundan yararlanıp senle ilişkiye giriyor, sen buraya soru soruyorsun doktora görünsene
Korkuyorum korkuyorum zaten psikolojim hiç iyi değil cesaret edemiyorum şu an düşündüğüm şey bakirelik bile değil hamile kalmıyım
Doğum kontrol hapı al
Ella aldım
Yani %100 etkili değil ama hiç yoktan iyidir
Kan vericem orada çıkar artık korka korka vericem mahvetti beni
Kandan çıkmaz ya herhalde
Beta hcg kesin sonuç veriyor doktordan iyi mi bilcen
Tamam kanka bilmiyor olabilirim neden kızıyorsun
Benimde kuponum yatti 40 binlik
Rahatlamak için sohbet et
1 hafta önce bi erkek arkadaşımla içtik evdeydik ama ben çok kötü sarhoş oldum hatta bayıldım bilincim kapandı yani ve hiçbir şey hatırlamıyorum uyandığımda gece yarısıydı ve altımda iç çamaşırım yoktu apar topar gittim ertesi gün ne yaptın bana diye sorduğumda ilişkiye girdin mi diye sorduğumda hayır dedi annemin üzerine yemin ederim ilişkiye girmedik dedi sadece ufak tefek şeyler oldu dedi ama ben hiç güvenmiyorum ve çok korkuyorum ertesi günü hapı da aldım acaba hamile kalır mıyım 8 saat sonra aldım bu arada kan falan yoktu
Bence bir şey olmamıştır o hapların etkisi 72 saate kadar geçerli dert etme bence bir şey olmamıştır
Ağla
Biraz emip bırakmış
Düzelir
Noldu
Belli olmaz o adetini kontrol et knk yaşın kaç reşit misin
22 yaşındayım ama öyle birsey olsa neden gizlesin ki eninde sonunda ortaya çıkıcak çünkü bakireyim off çok korkuyorum hap da içtim aslında ve kan falan da görmedim hiç
Sevgilin miydi
Flörttük sadece napicam
Knk pek yapacak bir şey yok muhtemelen olan olmuştur kimin eviydi
Onun eviydi ama öyle olsa kan falan olurdu ya da bi sizi veya söylerdi bana gerçeği çünkü ona dedim ki hastaneye gidicem şimdi doğru söyle
Bilmem artık ne yaptığını ama senin ailen yok mu eve gitmedin kimse bir şey demedi mi
Ya onlara bi bahane buldum işte şu an sorun bu mu onları hallettim ama ya hamile kalirsam ben ondan korkuyorum hapta içtim ama bana yemin etti yapmadim diye hastaneye gidicem dedim
Knk zaman gösterecek herşeyi ama bence bu sana ders olsun bakireliğin gitmiş olsun umarım çünkü ilerde birini kandırıp bakireyim diye evlenecektin ders al bu yaşadıklarından
Ne alakası var canım misin ben isteyerek bir şey yapmadım büyük konuşma
Flört adı altında her gün yiyişiyodun sadece zar duruyordu boş konuşma ayrıca alkol de almışsın tam cehennemlik
Her insan hata yapar
Seninki hataya benzemiyor
Çok üzgünüm böyle olsun istemezdim ben bilerek yapmadım ki
Anlık çok sinirlendim sana ama neyse sende bir kulsun hata yapmışsın bende bir sürü hata yaptım ders almak lazım ne diyeyim sohbet etmek istersen yazabilirsin özelden👍
Hamile kalmış miyimdir cok korkuyorum hap içtim yeminler etti ne yapicagimi bilmiyorum
Knk regl gününü takip et ve Ella hapı 24 saat içinde içmiş olman lazım
24 saat den önce içtim 8 9 saat sonra içtim yani
Ne kadar erkense o kadar yüksek oranda engeller gebeliği
İstersen yazabilirsin konuşuruz
Ne oldu kız
Hmm olur ole
Üzülme sen daha iyisine layıksın
Noldu beybi 🥺🥺
Islaklık var mıydı uyandığında? Ya da okşamış olabilir mi girmeden eliyle sadece
Ya eve geç kaldığım için hiç dikkat etmedim ıslaklığa ama eve gittiğimde baktim kan yoktu hiç bakireydim çünkü işte onu bilmiyorum öyle de yapmış olabilir ama ilişkiye de girmiş olabilir çünkü ben baygındim bide baya kusmuşum
Acaba arkadan mı yaptı? Poponun üstüne oturabiliyot musun? Hamile bırakmamak için öyle yapmış olabilir
Hayır arkada da önde de hiç sıkıntı yok acı sızı kan hiçbir şey yok ama bazen kan gelmiyormuş ya bakire olsanda hamile kalmaktan korkuyorum ben asıl
Of ya hamile bıraktıysa seni 😳 şu konuyu detaylı konuşalım, var mı burası dışında sosyal medyan
Hayır hiçbir şeyim yok
Hap kullandım ama
İlişkiden 7 gün sonra kan testi sonuç verir dimi test yaptırmam lazım
Hap kullandın da ya geç kullandıysan, evet sonuç verir ne kadar çabuk test o kadar iyi. İlk ilişki mi bu şüphelendiğin önceden böyle bir teşebbüsü oldu mu
Evet ilk bakireydim ben bilmiyorum ne olduğunu da off inşallah kalmamışımdır en iyisi kan vermek korksam da öğrenmem lazım
Test yaptırmadan bilemezsin. Ah be keşke gitmeyeydin evine
Keşke o kadar pişmanım ki kaç gündür ölü gibiyim ben nerden bilebilirdim bayılıcağımı nasıl bayıldım ben ilk içisim değil ki
Ah be gizli çok içtin herhalde kendini kaybettin ama suç sende değil sen nerden bileceksin böyle olacağını
Sence hamile miyim? Ya ben nasıl bekliycem o sonucu ömrümden ömür gidicek ya pozitif görürsem ne yaparım ben
Hap içtim diyorsun ama kaç saatte etki ediyor ona bakmak lazım. Kondom dicem ama niye taksın bu niyette biri umursamaz takmaz, of hamile olma ihtimalin var.
Ella içtim 8 saat sonra
Reglime de çok var 8 Aralık offf
Regl sürecinde net olarak belli olur dimi? Ama çok var daha ya o zamana nasıl anlaşılacak? Genişleme var mı oranda zorlama falan aklıma başka bir şey de gelmiyor
Ya göremiyorum ki ama kan falan yok eklediğimde acı yoktu offf adet olursam zaten ihtimal yok ama nasıl dayanicam
Üzülme kuzum ya sabret adet sürecine kadar sıkma canını.
Nasıl sıkmıyım hamile kalırsam ne yaparım olmadığıma inanmak istiyorum ama olmuyor kendimi rahatlatmaya çalışıyorum acı kan yoktu yemin etti hap içtim diye ama çok kötüyüm
Başka testler araştır regl sürecine kadar bakarsın anlaöanın başka yolu vardır
Sebep
Iliskiye girmemiste niye soymuş seni
Ön sevismedir belki hiç acı sizi yoktu napıcam ben
Soymuşsa ilişkiye girmeden zor durur ya seninde kafan kıyak ne isterse yapmışsındır
soru mu bu