- Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence haksız. Yani insan bu kadar saçma bir sebepten dolayı neden ayrılmak istesin. Bence o biraz bahaneye bakmış gibi. Yani ne güzel işte boylu poslu bir kızmışsın bunun neresi kötü. Bu zamana kadar dert etmemiş sonradan mı aklına gelmiş minyondan hoşlandığı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMinyon kızlar daha çok tercih ediliyor evet ama bir insanı dış görünüşü yüzünden terketmek nedir ya madem öyle alma hayatına…Bence boyun uzun olduğu için değil o kişi karaktersizmiş. Benimde boyum kısa diye üniversitede Yanyana durmak istemeyen ama benden hoşlanan biri vardı tam bi karaktersiz
00 Yorumla
+1 yılBence ayrılmak için bahane arıyormuş bu da tam olmuş bu zamana kadar aklı popon miydi acaba ya da seninle ilk sevgili olurken ne düşünüyordu ki neyse bossan gel birlikte sevgili olalım 😀
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. tercih meselesi tabi ama madem öyle bir düşüncesi var senle neden sevgili olmuş hadi oldun bunu söyleme bari... garipmiş boş ver iyi olmuş takma kafana
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yol ver gitsin gereksize.. boya göre insan seçmiş
00 Yorumla Boyum 1.52 bence hiçte tatlı durmuyor. Hiçte böyle bir durum olmadı. Madem hâl böyle bu kısa boyumla neden kimse bana ilgi göstermedi hiç. Onun kendi bakışı diyelim. Zaten fiziksel özelliğe göre seni seçen biri ile uzun bir şey olmaz. Fizik kalıcı bir şey değil
217 Yorumla- +1 yıl
kısa boylu kadınların fizikleri kilolu olmadıkları süre daha dolgun durur bu yüzden daha çekicidir hem de ilişkide daha iyidir
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum benimde boyum 1.53 yaṣ 29 bekarım hiçte sevgilim olmadı. Bu "minyon" seven erkekler nedense sadece internet aleminde yaṣıyor.
- +1 yıl
@blueangel345 yok gerçekte de varız :D
Soran+1 yıl1.60 cm boy kısa mı
- +1 yıl
@milfavcısıgenco "milf avcisi genco" sen minyon sevsen ne çıkar ki? ben normal erkeklerden bahsediyorum fantezi kuranlardan değil.
Soran+1 yılSİZCE 1.60 CM BOY KISA MI KIZLAR SİZE SORUYORUM
- +1 yıl
Hayir değil orta boy
Soran+1 yılEe tamam neden o zaman sen öyle diyorsun ki kendine
- +1 yıl
ortalamanın altı
Soran+1 yılBoyun 1.60 sa gayet iyi neden öyle dedin ki
- +1 yıl
Ben kisayim çünkü 1.53 boy baya kısa bence
Soran+1 yılHayır bence güzel neden kötü olsun ki keşke ben öyle olsam
- +1 yıl
@blueangel345 fantezi kuran noluyo tam olarak normal insanlar fantezi kurmaz mı
Soran+1 yıl1.53 ve 1.60 boy Bence gayet güzel Türkiye'de kadın boyunun ortalaması bu zaten o ortalamanın altı diyen senin yanında 1.80 kadınlar mı dolaşıyor niye
- +1 yıl
hiçte güzel değil
giydiğin yakıṣmaz, kiyafet bulmakda çok zorlanirsin
kilo alsan davul gibi olursun 5 kilo bile sanki 50 kilo almissin gibi olur
1.70lik kizlar mekana girdi mi sen 1.53 boyunda istersen adriana lima kadar güzel ol yinede dikkat çekmezsin
- +1 yıl
güzel değil demedim kadının fiziği güzelse her boyda güzeldir sıska veya şişko değilse her boyda güzel durabilir
Soran+1 yılPeki boyun 1.60 olsa yine de böyle düşünür müydün
Şimdi öncelikle geçmiş olsun.
Bu durum senden ayrılan insanı haklı ve ya haksız yapmaz. Madem minyon tiplerden hoşlanıyorsun be denyo benimle neden başladın diye sorman gerekiyordu (!) Ardından 170 kadını bulmuş 150'ye yürüyeni de çok nadir görüyorum. Öz güvensiz ve ezik hisseden insanların tercihi ile çok örtüşüyor bu davranış.
Sen lütfen haklı haksız boyutunda değil de kıymetinin değerinin bilinmediği açısından bak konuya.15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama WhatsApp'ta durumda gördüm o kızla paylaşmıştı onun boyu gerçekten çok tatlıydı Benim boyum gerçekten de erkek gibi çok uzun ama o kız çok tatlıydı çok hoştu boyu falan çok yakışmıştı Sevgilim 1. 95 o kız 1.60 boyu çok güzel di
Soran+1 yılAma gerçekten daha güzel boyu benim ki uzun o kızın boyu 1.60 tı ve çok havaliydı boyu😭
Soran+1 yılPeki
Bundan 5 6 sene oncede uzun boylu kadinlar cok daha fazla dikkat cekerdi tamamen algi meselesi ki bunu bi duruma baglamanda yanlis olur uzun kadinlari sevende olur kisa kadinlarida ama birini sadece boyu icin sevmezsin boyda bi kriterdir ama kim istedigi kriterlere sahip birileriyle oluyor ki ask baska bir durum demek ki sevgilin seni sevmemis ve bunu bahane etmis tek aciklamasi bu
00 Yorumla
+1 yılBenim boyum erkek gibi değil de senin boyun kadın gibi deseydin. 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılBoyu 1.95'te yani 1.60 boyundaki kadınlara diyor ki işte onlar çok havalı çok seksi senin boyun erkek gibi dedi
- +1 yıl
Takılma bu hayatta tek erkek o değil ✌️
Tamam da madem erkek gibi neden sevgili oldu o zaman farklıydı fa birden mi uzadı boş yapmış Boyun erkeği kızı mı var biz minyonuz bize de pigme diyorlar merak etme. Karşıdaki adamın zeka seviyesi önemli yanlış tercih yapmışsın kusur sende değil.
15 Yorumla
Soran+1 yılSenin boyun kaç cm
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
- +1 yıl
Takma kafana 170 mükemmel bir Boy topuklu giysen de giymesen de kesinlikle abartı değil birazda normal kilodaysan bazı erkekler kaldıramayabilir adı da ben uzun sevmiyorum olur yanında çok dikkat cekiyorsundur o geri planda kalıyor olabilir. başta boyu sorun eden kişi seninle sevgili olmazdı hiç bir erkek çirkin olarak gördüğü kadınla da sevgili olmaz ilgisi varmış ama egosu ağır basmış.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMinyon kızlar çekici falan değil sadece her 5 türk kızından 3ü minyon o yüzden türk erkeklerinin baṣka seçeneği kalmıyor. Uzun kadınlar yaṣlanınca iri yarı oluyor evet ama gençken güzeller. Sen boṣuna üzülme zaten bi ṣer. fsizle berabermiṣsin gerçek yüzünü görmüṣ oldun.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. Üff ergen muhabbeti yapmış. Böylesi olmasada olur yani üzülme.
40 YorumlaKendi boyu kısadır muhtelemen.. Erkek ortalamasından uzun olsa (185+) 1.70 cm de ona minyon gelir bence 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır onun boyu 1.95 ama bana dedi ki bir kadının boyu 1.60 olur İşte onların tadından yenmez dedi Sen erkek gibisin dedi boyun yani
Soran+1 yılDeğil di mi😭😭😭😭
Soran+1 yılPeki 1.60 ve 1.70 arasinda çok fark var mı sizce
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun yorumun için teşekkür ederim 😊❤
- +1 yıl
Böyle bir zihniyet için asla üzülme. Mankensin sen, askısın. Ne giysen yakışır, ben uzun bacaklarımla ve görünürlüğümle burdayım diyorsun kendine yakıştırmamaları normal 😂♥️ Bak mankenlere, ruslara, starlara.. Herkes uzun ve dikkat çekeni hazmedemez yavrum. Herkes taşıyamaz seni SEVİN 😂
Ya askim benim boyum 1.65 ve o kadar çok 1.70 olmak isterdim ki, çok güzel gözüküyor bence hiç çekici olmayan bir kadın bile 1.70'se çok dikkat çeker. Eğer 1.50 minyon seviyorsa gitsin ona, ayrıca boyu 1.90 demişsin, 1.90 erkeğin yanına da kısa boylu bir kadın hiç yakışmıyor. Boyun çok çekici hiç üzülme ve eğer bir erkek 1.70 ve 1.50'ye bakıp 1.50'yi seçiyorsa ordan koşarak uzaklaş, o erkeğin zevki berbattır.
00 Yorumla
+1 yılMinyon değilsin evette madem minyon seviyordu senle niye sevgili oldu? Güzel olmasan olmazdı. Bahane gibi geldi bana daha çok
02 Yorumla
Soran+1 yılSence çok mu uzun kötü mü
- +1 yıl
Yok ya. Arkadaşlarım var 170 çokda güzeller maşallah.
+1 yılSevgili olana kadar boyunun farkında değil miydi 😅
11 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 176 yım at gibi de fiziğim var ve iyi ki uzun boyluyum, o kendini ezik hissetmiştir ya da sen dikkat çekiyorsun diye çekememiştir boş ver yol ver geç o ergeni
20 Yorumlabu erkelerin minyon kız, kızların da büyük boy sevdası beni güldürüyor 😂
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭😭😭
Ayrıl kanka neyi bekliyosn biz uzunlari kimse sevmiyor zaten 😂bu bizim kaderimiz
04 Yorumla
Soran+1 yılO benden ayrıldı zaten WhatsApp profilinde gördüm Yeni sevgili bulmuş Bana da yazdı Bak işte yeni sevgilimin boyu bir atmış Taş gibi hatun dedi Sen erkeğe benziyor dedi Senin boyun ama kız gerçekten çok güzeldi ve boyu o kadar hoştu ki boyum gerçekten uzun ve iğrenç
Soran+1 yılEminim ki sen de çok güzel bir kızsın güzel yorumun için çok teşekkür ederim❤
Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Baştan boyunu gormemiş mi. Minyon bir kadınım ama kırıcı olmuş. Şukret ki dürüst konuşmuş evlenince de diyebilirdi bunları..
00 Yorumla
+1 yılGene yaramı değiştiniz 19 yıl önce ayrıldığım ilk Sevgilimi hala unutamıyorum minyon ve sarışın
03 Yorumla- +1 yıl
Deştiniz
Soran+1 yılGüldürme beni Ya senin yaşın 20 daha 1 yaşındayken mi sevgilin oldun hayalindeki sevgilin olmasın o olmasını istedigin🤣
- +1 yıl
Iyi bak bakalım yaşım kaçmış sen buradaki sahtekarlarla karıştırdın beni
+1 yılRusya'daki kızlara niye bayılıyormuş onu sorsaydın sende.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. sevgili olduktan sonramı boyun uzadı senin asdfas
10 Yorumla
+1 yılSiz nasi uzun boylu erek istiyorsunuz erkeklerde minyon ister
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok
Uzunlar seksi kisalar tatlıdır
Modeller hep uzundur10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu benim de başıma geldi jsjsjs bahane olarak görüyorum ben
00 Yorumla 170 normal bir boy.. abartmış bence.. bahane bulamayıp boyu bahane eden de ne bileyim 🥺
00 YorumlaOlur mu ya asya kızları neden çok seviliyor bı dusun
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler genelde minyon sever. Uzun boylu kadınlarla yapamazlar.
00 Yorumla
+1 yılvalla iyi ki artık sevgili değilsin böyle bir insanla zamanını çöpe atmamış olursun
00 Yorumla
+1 yılayrılmak için bahane aramış gibi baştan boyunu bilmiyor muydu sanki
00 YorumlaUmarım fakedir :)) kimsenin kimseden daha çekici olduğu yok, o sevgilinin kendi ezikliğidir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende 1,70 üstüyüm manken gibi kadınlarız, onlara zaten bayağı fazlayız hiç takma kafana.
00 Yorumla
+1 yılKendine göre haklı, sana göre haksız, Topluma göre değerlendirilebilir
00 Yorumla
+1 yılBoş yapmış ben uzun boylu seviyorum mesela ayrılmak için bahane bence
00 Yorumla
+1 yılKendi tercihleri ama haklı olduğunu göstermez göreceli bir durum
00 Yorumla
+1 yılBence uzun veya kısa olması önemli değil önemli olan zihniyeti davranışları önemli
00 YorumlaYolu açık olsun. Böyle bir canım ile olmazmış zaten.
00 YorumlaYemekte minyon, yatakta kimyon, diye boşuna dememiş atalarımız
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. Boyu 165 üstü kadınlar erkeklerin gözünde çekici değildir iticidir tiksinir erkekler
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bazı erkekler uzun boylu kadın seviyor ve bir yetmiş Bence at gibi kadın
Gizli Üye(36-45)+1 yılKral hareket. Niye siz de kısasın diye erkelere bakmıyorsunuz 🤭 Senin özelinde konuşmuyorum, genel.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen minyonum ve bu bir gerçek ki erkekler kısa olan kızlardan hoşlanır genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyak kaç numara belki ondan soğumuştur büyük ayaklı kızları sevmiyorlar
05 Yorumla- +1 yıl
Cidden ayak numarası ne alaka ya ben 3 yillik evliyim eşimin ayak numarasını bilmem 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@hakankural11 bazılarının özel ilgi alanı ve her şeyden çok ona önem veriyorlar :D
- +1 yıl
Ayakabısına baktm smdı 36 numara iyimi yani 😃
Cevap sahibi+1 yıl@hakankural11 ben de hiç anlamam o işlerden sadece arkadaşa duyduğumu söyledim :D
- +1 yıl
Hea okey bende hic anlamam inan hiçte ilgimi cekmez. Hadı gogus olcusu sutyen vs soranlar okey anlarmda 😃
Çok saçma senin boyun çok iyi at gibi kadın dediğin böyle olur
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.60 boyundaki kızlar çok havalı çok seksiymiş tam kadın gibilermiş onlara bayılıyormuş senin boyun erkek gibi dedi ve kendisini de boyu 1.95'ti
Soran+1 yılBana dedi ki Hem yatakta hem yanımda minyonun tadı çok farklı dedi Senin boyun erkek gibi yani kabullen dedi bana
+1 yılHaklı filan değil birini vücut, tip için sevecekse sadece yürüsün gitsin bacım
00 Yorumla1.70 tam ideal bir boydur ne giysem yakışır onun ne dediğini önemseme
00 Yorumla
+1 yılseninle sevgili olurken boyun kısamıydı? boş ver kurtulmuşsun.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yıl1.65'in üstü yarma gibi oluyor belki de.
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Çok uzun erkekler kısa seviyorlar galiba. Benim dayımın oğlu 1.92 karısı 1.55. Ben de 1.60-1.64 arası seviyorum ama benim boyum uzun değil.
- +1 yıl
@muku01 Yarma dediğim için özür dilerim
- +1 yıl
Maria Sharapova hoş ama,1.88
- +1 yıl
@muku01 Wilma Elles ve Yasemin Allen de çok iyi
- Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle sevgili olurken boyunu görmemiş mi
02 Yorumla
Soran+1 yılGördü tabi ama işte Son zamanlarda falan senin boyun erkek gibi şu minyon kızların güzelliğini havasına çekiciliğine Bak sen erkek gibisin dedi boyun yani erkek gibi
- +1 yıl
Yani acaba çıplak görünce mi böyle oldu ya da sevişirken mi rahatsız oldu bundan
+1 yılSevgilin canım galiba
04 Yorumla- +1 yıl
canım galiba yazcaktim
- +1 yıl
Ya gerize. kali yazıyorum canım çıkıyor
Soran+1 yıl😂😂evet site sansür yaptı
- +1 yıl
Bune ya bari canım çıkmasın 😂
Boşversene sende manken gibisin
05 Yorumla
Soran+1 yılAma 1.60 daha havalı gördüm o kızı gerçekten daha havali boyu
Soran+1 yılPeki yorumunuz için tesekkür ederim ama o daha havaliydı boyu benim boyum erkek gibi
Soran+1 yılPeki tekrardan tesekkür ederim güzel yorumun için 😊
- Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılHaksız ben 190 nim nerden bilsin o tadını
09 Yorumla
Soran+1 yılO da 190 zaten
Soran+1 yılBen 1.60 lara hayranım dedi
- +1 yıl
Sonra 1 metreyi bile bulamayıp sana gelecektir hahaah merak ettim seni
Soran+1 yılYok bulmuş wp de gördüm ğerçekten kiz çok tatlı boyu falan😓
- +1 yıl
Sen nasılsın ki
Soran+1 yılUzun işte 1.70 ama o kızın boyu çok hoştu 1.60 mış söyledi bana bak ne kadar tatlı dedi işte buna kadin denir dedi
- +1 yıl
Hahaha zevk meselesi
Soran+1 yılDoğru söyle 1.60 lar daha havalı oluyor di mi
- +1 yıl
Benim tercihim uzun kisalar dan sıkıldım
+1 yılKendisine baksın o bulmuş manken gibi slk
10 Yorumla
+1 yılGerizek@lı yemin ederim böyle erkekler manyak
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu kadınlar daha çekici halbuki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 605 cevap paylaştı.
+1 yılO onun mallığı çekiciliğin boyla alakası yok
01 Yorumla- +1 yıl
Ha bir de pek çok erkekte içten içe aşağılık kompleksi oluyor. Yanındaki her insandan üstün durma ihtiyacı hissediyor.
1.70 daş gibi kadınlar daha iyi btw
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılNiye başlamış o zaman, bikaç günde mi uzadın
00 Yorumla Boyun uzunda değil boş ver salagi
00 YorumlaSogumus senden boyu bahane etmiş
00 Yorumla
+1 yılPardon da sevgili olurken boyunu bilmiyor muydu
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle çıkarken boyun kacti
00 Yorumla
+1 yılManayapmis çok mantıksız yaaa
00 Yorumla
+1 yılİki tane Çakamadın mı ağzının orta yerine
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem