Güzellik & Bakım Kendi fotoğrafımı kendim çekince daha güzel çıkıyorum, sizde de durum öyle mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Başkası çekince kötü çıkıyor, sanırım onlar beceremediği için 😬🤪🤣#Edameda 💗 Güncellemeler+1 yıl Alooo 🪞 Kendi fotoğrafımı kendim çekince daha güzel çıkıyorum, sizde de durum öyle mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Evet yaa bende hiç beğenmiyorum başkasının çektiği fotoyu 1 0 Yorumla
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Tamam işte bu ben kendimi kendim çekiyorum. Fıstık gibiyim maşallah bana🧿 başkası çeksin çirkinim😂 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣💖 Yorumla _elifce_ +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Bunu fark etmeyecek kadar uzun suredir resim cekmemisim :d 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Valla arkadaşım da çekse ben de çeksem güzel çıkıyorum 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendim çok kötü çıkıyorum , ama ben başkalarınınki ni çok iyi çekiyorum. 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimse kendimiz kadar sabırlı değil çünkü defalarca çekecek😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Filtreden olabilir 😂 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstenen cevap gelmedi mi😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne alaka ay Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Aynen ya 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aksine berbat çıkıyorum 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl çirkin olunca ben hep kötü çıkıyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. ene diyelim buna cici kız 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle herhalde 😂 1 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı. evet bendede öyle 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. öyle evet 1 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 583 cevap paylaştı. aynısı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet yaa bende hiç beğenmiyorum başkasının çektiği fotoyu
Tamam işte bu ben kendimi kendim çekiyorum. Fıstık gibiyim maşallah bana🧿 başkası çeksin çirkinim😂
🤣💖
😀😀😀
Bunu fark etmeyecek kadar uzun suredir resim cekmemisim :d
Valla arkadaşım da çekse ben de çeksem güzel çıkıyorum
Kendim çok kötü çıkıyorum , ama ben başkalarınınki ni çok iyi çekiyorum.
Kimse kendimiz kadar sabırlı değil çünkü defalarca çekecek😀
Filtreden olabilir 😂
İstenen cevap gelmedi mi😅
Ne alaka ay
Aynen ya
Aksine berbat çıkıyorum
çirkin olunca ben hep kötü çıkıyorum
ene diyelim buna cici kız
Sanırım fotoğraf çekme konusunda yeteneklisin :)
Sen her halinle güzelsin zaten 😍
Her türlü çirkinim bende öyle bi durum olmuyor
Öyle herhalde 😂
evet bendede öyle
öyle evet
Evet böyle
Acele çekiyor başkaları ondan.
aynısı
Ben fotoğraflarda çok kötüyüm kfkddjj