Kendimi her zaman ayna karşısında daha güzel buluyorum, hatta bununla ilgili yapılan bir araştırma da bizim kendimizi tıpkı benim gibi ayna karşısında daha çok beğendiğimizi kanıtlamış. Şöyle ki; cinsiyet fark etmeksizin ayna karşısında, selfie olarak, selfie modunu ayna gibi çevirerek çektiğimiz fotoğraflar karşılaştırılmış ve gözümüze en hoş geleni sadece ayna karşısında gördüğümüz olmuş. Buradaki sonuç da kendi yansımamızı gözlerimizin gördüğü açıya göre değerlendirdiğimiz. Yani ister istemez hiçbir selfie gözümüze aynada gördüğümüz kadar hoş gelmeyecek ;)
Bu konuda şanslı mıyım değil miyim bilmiyorum ama fotoğraflarda güzel çıkmayı başarabilen kişilerdenim. :D Tabii ki mimik ve jestleri de işin içine katınca gerçekte daha güzel olabilirim ama fotoğraflar da en az o şekilde güzel çıkmayı başarıyorum :D
Zaten tipsizim de, fotoğraflarda über tipsiz çıkıyorum.. Hatta aynada kendime bakınca bazen "ulan o kadar da tipsiz değilsin, fotoğrafta niye öyle oluyor?" Diye sorguluyorum. Bir insan hu kadar mı fotojenik olmaz? Ayfon 11 pro max 256 jigolobayt bile güzel çekemiyor beni 😂