Ben poz verme engelliyim :3 Fotoğraflarda kendimi rahat hissetmiyorum, gülemiyorum bile hep donuk kalıyorum fark etmeden. Ama ayna karşısında kendimi izlemeyi seviyorum. Kendime uğraşmayı işte saçım olsun yüzüm olsun ayna da daha mutlu oluyorum.
Fotoğraflarda bence daha iyi üstelik üzerine birkaç tane filtre geçince çok daha iyi oluyor böyle beni aşırı değiştirecek şeyler değil mesela yüzümdeki sivilce izlerini kaldırmak için temizleme filtresi başkada bişe kullanmıyorum zaten sadece sivilce izlerini yok etmek için kullanıyorum onun dışında aşırı beni değiştirecek bir şey kullanmıyorum
Yeni nesil genelde ayna yerine fotoğraflar üzerinde kendisini daha çok seviyor. Çünkü efekt denilen şeyin varlığı insana geçici memnuniyet ve mutluluk veriyor.
Sokak hayvanlarını beslerken, daha iyi hissediyorum, arkadaşımın köpeği var adı gece. Onunla oynarken. At binerken, uçarken, dalarken, zifiri karanlıkta yıldızları izlerken...
Ahaha ayna da çoğu kişi kendini güzel görür ama ayna gerçeği yansıtmaz maalesef :D mesela bende kendimi aynada yakışıklı görüyorum ama öyle olmadığımı biliyorum ahaha 😀😀