Erkekler neden kilolu kızlarla bir şeyler yaşamiyor. Örneğin ben kiloluyum ama yüzümün ve tarzımın çok güzel olduğunu söyleyen insanlar var. Bazen tanımadığım insanlar bile yüzün çok güzel diyor. Ama birileriyle bir şeyler yasayamiyorum. Sadece bakismadan ibaret kalıyor. Özellikle günümüz gençlerinden bunu öğrenmek istiyorum cidden. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar orta yaşlılar ve şişman fobiklerle dolu teşekkürler arkadaşlar
Erkeklerin kilolu kızlar hakkında düşüncesi ne ve siz kilolu bir kızlar sevgili olur muydunuz?
Kızlar nasıl çirkin kısa boylu erkek sevmiyorsa aynj şekil bide sizinki genetik değil boşa acıtasyon yapma 21 senedir sevgilim olmadı benim beğendiğim bi kz beni beğenmedi
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya acitasyon yapmıyorum mdhdmdhdnhenfjdbdjhd benimlede sevgili olmak isteyen flortleşmek isteyen oldu ama onlarda benim ideallerime uymadı. Bu arada tipten değildi karakterdendi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Önemli olan temiz bakımlı olması gadası
Kızlar nasıl çirkin kısa boylu erkek sevmiyorsa aynj şekil bide sizinki genetik değil boşa acıtasyon yapma 21 senedir sevgilim olmadı benim beğendiğim bi kz beni beğenmedi
Ya acitasyon yapmıyorum mdhdmdhdnhenfjdbdjhd benimlede sevgili olmak isteyen flortleşmek isteyen oldu ama onlarda benim ideallerime uymadı. Bu arada tipten değildi karakterdendi
Hepiniz aynı bksunuz
Zavallı ya ne yaşadın sen böyle hkdhdkdhdjhrkdhdjdhd
Sensin zavallı kilolu obez asla sevilmiceksin
SESLİ GULDUUUM NDJJDJDBDD sağol canım benim sevgiye ihtiyacım yok
Ergen yorumlarıni ve olmayan karakterini al ve uzaklaş bence djdjdhdndbndhdb
Önemli olan karakterin, sonuçta kilo verilebilir ama karakterin yoksa onu baştan yapamayız.
Valla bende çok daha güzel ve çekiciler hatta ve hatta seni tanımak isterim net
Senin gibi hatunların kıymetini ergenler bilmez
Yaşım yanlış ama deyim güzelse ve karakter uyumu varsa şişmanlık sorun değil
Daha cokk seks düşünüldüğü için o gözle bakmak gerek
O durum kilolu erkekler içinde geçerli
Sevgili oldum, evlendim hatta.
Pek tercih etmiyorum sevmiyorum kilo
Ben severim ya ama denk gelmiyor
Normal seversem sevgili olurum
Niye olmasin ki
Boy kilo kaç
Olurum