Güzellik & Bakım Erkekler kilolu kızlarla hakkında düşünceniz nedir? akıllı0987 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Dürüst olalım lütfen (: Erkekler kilolu kızlarla hakkında düşünceniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl şu an 4 tane erkek var yanımda soruyorum : (aynn yazıyorum ilk cevaplarını) 1. si : mükemmel2. si: çok gözel3. si : ponçik yaz 4. sü : tatlış 1 3 Yorumla KaldırınOnuOradan +1 yıl Tamam yanında erkekler var. Yorumla BiBusesin +1 yıl tamam Yorumla akıllı0987 +1 yıl Yanlış anlamazsan bir şey soracağım hiç kız yok mu Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kimse oyle olmak istemez elbette altinda kimbilir ne sorunlar yatiyordur diye dusunurum ic dunyamda 1 0 Yorumla
KediBabası666 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor yapıp kendileri için sağlıklı olan boy kilo endeksine düşmeleri 1 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnsanların kilosuna, tipine bakarak bir şey düşünmem açıkçası onu tanıyarak o kişi hakkında fikir sahibi olurum. 1 0 Yorumla
Cagataygndz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Abarti degilse sorun yok gayet tatli insanlar ozguveni yerinde olanlar cok makara oluyor birazda insanin ici onemli 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl cok abartılı kıloluysan tabi hos görüntü olmuyo balık etiysen iyi 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. cok abarti olmadikca guzel bence. varsa foto bakarim 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. dolgun kadın severım ama kılolu deren nekadar kılolubenzer bır gorsel olsa ezbere cevap yazmayız 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 609 cevap paylaştı. Onlara ayrı bir düşüncem yok. Onlar da insan 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Ne kadar kiloou 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
şu an 4 tane erkek var yanımda soruyorum : (aynn yazıyorum ilk cevaplarını)
1. si : mükemmel
2. si: çok gözel
3. si : ponçik yaz
4. sü : tatlış
Tamam yanında erkekler var.
tamam
Yanlış anlamazsan bir şey soracağım hiç kız yok mu
Kimse oyle olmak istemez elbette altinda kimbilir ne sorunlar yatiyordur diye dusunurum ic dunyamda
Spor yapıp kendileri için sağlıklı olan boy kilo endeksine düşmeleri
İnsanların kilosuna, tipine bakarak bir şey düşünmem açıkçası onu tanıyarak o kişi hakkında fikir sahibi olurum.
Abarti degilse sorun yok gayet tatli insanlar ozguveni yerinde olanlar cok makara oluyor birazda insanin ici onemli
cok abartılı kıloluysan tabi hos görüntü olmuyo balık etiysen iyi
cok abarti olmadikca guzel bence. varsa foto bakarim
Ben seviyorum ya dolgun vücut her zaman ilgimi çekiyor.
dolgun kadın severım ama kılolu deren nekadar kılolubenzer bır gorsel olsa ezbere cevap yazmayız
Bence daha anlayışlı ve fedakar olurlar
Onlara ayrı bir düşüncem yok. Onlar da insan
İlişkiye girince çok ses çıkıyor 🙂🙂
İyi arkadaşlıklar kurulabilir
bence çok tatlılar
kilo verin
Yumuşacıklar
Ne kadar kiloou
bayılıyorum
Ne kadar mesela?
Çoğu kötü düşünür:(
Severim fazla degil