Güzellik & Bakım Kızlar, Ağda acısı nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Genetik bölgesindeki ağda acısı nasıl geçer? Güncellemeler+1 yıl Genetal Kızlar, Ağda acısı nasıl geçer? Cevapla Ağda Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
esmayaakarrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Askim agdadan önce bebek pudrası sur ve ağda sonrası sesu yağ var kullan 0 0 Yorumla
Elvan9 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl zaten uzun süre acımıyor ki o agdadan sonra yağ kullan sonra su değmesin bir iki saate kalmaz kizariklik gider 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bugün 1 de aldırdım banyo da ysptım krem filan sürdüm ağrıyor Yorumla Elvan9 +1 yıl su değmesin demedimi ki yapan abla Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Elvan9 +1 yıl yağ sur ve pamuklu iç çamaşiri ve yine pamuklu bişeyler giy altina sabaha bişey kalmaz Yorumla
Klara_Miliç Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Küçük küçük al ama ağda çok yıpratıyor deriyi ya en iyisi ve temizi epilasyon 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neyi küçük lüçük alıyım lazer hiç iyi değil Yorumla Klara_Miliç +1 yıl Ne lazeri yaptirdin? Yorumla Klara_Miliç +1 yıl Genital bölgendeki kılları küçük küçük al tüm ağdayı yapıştırıp birden çekme Yorumla Soran +1 yıl Tüm vücut Yorumla
drberen Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Yağ sürdün mü 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne yağı Yorumla drberen +1 yıl Ağda yağı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla drberen +1 yıl İyi gelir kullan ben agdayi bıraktım zaten artık Yorumla Soran +1 yıl Niye? Yorumla drberen +1 yıl Lazer yaptırdım Yorumla Soran +1 yıl Ya lazer hiç etkili değil niye dicen yarım yamalak cihaz tutuyorlar sonra jilet yasak sadece kısaltma yapabilirsin ben kısaltma yapamıyorum jilet atıyorum aradan zaman geçiyor lazere gidince zorlanıyorum Yorumla Soran +1 yıl İyice uzuyor faydası olmuyor Yorumla drberen +1 yıl Yok yaa benim kökten temiz yapıldı Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Askim agdadan önce bebek pudrası sur ve ağda sonrası sesu yağ var kullan
zaten uzun süre acımıyor ki o agdadan sonra yağ kullan sonra su değmesin bir iki saate kalmaz kizariklik gider
Bugün 1 de aldırdım banyo da ysptım krem filan sürdüm ağrıyor
su değmesin demedimi ki yapan abla
Yok
yağ sur ve pamuklu iç çamaşiri ve yine pamuklu bişeyler giy altina sabaha bişey kalmaz
Küçük küçük al ama ağda çok yıpratıyor deriyi ya en iyisi ve temizi epilasyon
Neyi küçük lüçük alıyım lazer hiç iyi değil
Ne lazeri yaptirdin?
Genital bölgendeki kılları küçük küçük al tüm ağdayı yapıştırıp birden çekme
Tüm vücut
nemlendıcı sur ve hava alsın
Pudra sür
Yağ sürdün mü
Ne yağı
Ağda yağı
Yok
İyi gelir kullan ben agdayi bıraktım zaten artık
Niye?
Lazer yaptırdım
Ya lazer hiç etkili değil niye dicen yarım yamalak cihaz tutuyorlar sonra jilet yasak sadece kısaltma yapabilirsin ben kısaltma yapamıyorum jilet atıyorum aradan zaman geçiyor lazere gidince zorlanıyorum
İyice uzuyor faydası olmuyor
Yok yaa benim kökten temiz yapıldı