Daha önce bu markaları kullandım. Missha çok güzel ama fiyatı 20ml için biraz fazla.
Beyaz tenliyim Uygun fiyatlı Bb krem önerisi?

Beyaz tenliyim Uygun fiyatlı Bb krem önerisi?

BB krem hafif fondöten etkisi yaratırken CC krem ton farklılıklarını düzenler. BB krem CC kremden daha fazla kapatıcı özelliğe sahiptir, ancak CC krem cildinize uyum sağlayarak renk eşitliği sağlar. BBkrem daha yoğun nemlendirici içerir, bu sebepten dolayı yağlı cilde sahip olanlar CC kremi tercih etmelidir.
CC krem biraz daha hafif yapılıdır. Renkli kremdir aslında. Pek kusur örtmez
Bb krem Fondotene yakındır.
Çok kusur yoksa hem cildime bakım yapsın hem de ufaktan bir örtücülük versin istiyorsan CC kullanabilirsin
Cevap
1Cevap
BB krem hafif fondöten etkisi yaratıyor. Cc ciltte ki renk eşitsizliğini kapatıyor. Yani BB daha kapatıcı özelliğe sahip.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Pure beauty'yi araştırdın mı ona da güzel diyorlar. Ben olsam böyle fenomenlerin ürünlerini almayı geç bakmam bile
Arasındaki fark ise bb krem cc kremden daha çok kapatıcı özelliğe sahip
Aa fotoğrafların devamını şimdi gördüm🥲 ben beaulis'in bb kremini kullanıyorum bana güzel geliyor başkasının cildinde nasıl olur bilmiyorum ama
Cc olanını kullandım işte
Kuru Bi cildim var. Ne kadar nemlendirici vs kullansamda cildim yemiyor
Güneş kremi sürüyor musun o da nemlendirir ve cildini makyaja hazırlar bir nevi baz gibi
Kışın kullanmıyorum.
Bide namaz kıldığım için abdest alıyorum sürekli su da iyi gelmiyor sanırım.
Kullananlar var
Bence su zarar vermez aksine yüzünü ferahlatır senin bb/cc kremden önce yoğunluğu bol olan nemlendirici kullanman gerek
Teşekkür ederim 🤗🥰
Ne demek rica ederim 🌸
Bbc olması
Ben kiko yazın kullanırım beyaz tenli ve kızarmaya meyilli olduğumdan bazen missha power blouck pembe olan tone up etkili
sorudan bağımsız, missha bb kremlerinin içeriği çöp. pure beauty daha temiz ve doğal içerikli.
Bb daha kapatıcı yoğun cc daha doğal pure beauty cok güzel yüzün temizse cok sivilce vs yoksa cc kullan
İkisi aynı bana göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?