İlk önce şunu söylemeden geçemem o markanın hiçbir ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum asla alma yani ben gittim geçen sene o markaya bir sürü yatırım yaptım neredeyse 1000 $’ı geçecek bir para aldım kullanamadım yani hala da duruyorlar berbat hiçbir etkisi yok iyi etki etmiyor ama kötü de etki etmiyor yani nötr sorunun cevabına gelirsem de fondöten kapatıcıdır bütün kusurları filan hepsini inanılmaz derecede kapatır ama öyle bir etki eder ki suratı bütün sivilce mikrop her şeyi kusar diğeri ise daha böyle krem gibidir daha az kapatır hani besliyor filan diyorlar da yalat makyaj malzemesi beslemek daha neler djdjjd
BB krem günün her saatinde sürebilirsin, günlük ve sade makyajda kullanabileceğin nemlendirici özelliğine sahip. Donuk cilt ve kusurlarını gizler. +Güneş ışıklarından korur. Fondötense daha lekeli bir cilt yapısı, gizlenmek istenen bölgeler varsa fondöteni yoğun kapatıcılığı nedeniyle tercih edebilirsin. Lakin tavsiyem Cc. Bb'yi daha çok istisnalar hariç orta yaşta kişiler kullandığı için. Mesela ben hep Cc kullanırım
Fondöten bb kremden daha ağır ve kapatıcı özelliğe sahiptir.. Eğer ağır makyaj yapmanız gereken bir yere gidiyorsanız Fondöten kullanmak daha uygun olacaktır.. Günlük makyaj ürünü olarak da bb krem tavsiye ederim. Dokusu, hafifliği, güneş koruyucu özelliği ve içeriğindeki vitaminler sayesinde kesinlikle çok iyi bir ürün.. Cildin yaşlanmasını ve yağlanmasını da aza indirgiyor.. Keyifli günler..
Öncelikle garnierin bbsini alarak hayatının hatasını yapmışsın tebrikler hani yani niye onca bb arasından onu seçtin ki ndkdnd 😂 neyse kusma yaparsa ( rengin durdukça ciltte sarilasmasi) ki büyük ihtimal yapiyo diye biliyorum. bence her sürmeden once hafif güneş kreminle karıştır sür de rengini olabildiğince açarsın kussa bile öyle sarıldığını engellersin. Umarım sorun yaşamazsın
Bak şimdi fondöten maske etkisi yapar, kapatıcılığı yüksek, besleyiciliği düşüktür. Bb krem adı üstünde krem içeriklidir ve de yapısı daha hafiftir. Cilt tonunu eşitler, hafif kapatır, bir yandan da (güya) besler.
Fondöten daha ağır makyajlarda kullanılır yani ben öyle yapıyorum Bb ise daha gündelik ve hafif ben daha çok seviyorum kapatıcılığı fondöten kadar olmasa da idare ediyor benim cildimde zaten pek kusur yok o yüzden tercihim bb
Fondötenın kapatıcılığı daha güçlü olur üstelik fondöteni sürmeden önce altında baz uygulanmalı BB kremi altından hiç bir işlemsiz tek başına sürülebilir hem krem olarak kullanılır hem de kapatıcı ve doğal bir görünüm sağlar