Kokuyorum yardım?

Ben yurtdışında yaşayan bir veteriner hekimim. Yaklaşık 4 ay önce beni bir iş arkadaşım deodorant kullan diye uyardı ve çok dikkat ediyorum bu duruma. Deodorant, roll on kullanıyorum ayakkabı spreyi kullanıyorum ayakkabıma pudra serpiyorum vs. Bazen işyerinde “çok güzel kokuyorsun” iltifatı alıyorum. Önlüklerimi günlük ya da 2 günde bir yıkıyorum. Her şeyi günlük giyiyorum hatta bir yere gideceksem yedek çorap ve iç çamaşırı alıp değiştiriyorum.
fakat dün başıma gelenler beni çok üzdü. Sosisli almak için bir yere gittim ve orada soğan görünce yemek istedim ve yedim. Sonra insanlar benden kaçmaya başladı ama yüzümde maske vardı. Hele asansörde bir teyze vardı ki bana bakarak burnunu falan tuttu. Anlamadığım soğandansa yüzümde maske var o kadar kötü kokacağını düşünmedim. Ben kokuyorsam, ben bu kadar dikkat etmeme rağmen nasıl oluyor bunun önüne nasıl geçeceğim?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada parfüm de kullanıyorum. Ama odam çok dağınık ve odamın içinde pasaklı yaşıyorum o nedenle koktuğumu düşünmüyorum, o olabilir mi sizce? Ama elbiselerimi kabanım dahil yıkıyorsam nasıl kokabilirim ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Soğuk bir ülkede yaşıyorum yaz ayları yaklaşıyor hava sıcak olacak soğukta böyleyse yazın ne yapacağım?
Kokuyorum yardım?