Genelde kişiden kişiye değişir bu durum. Size göre neresi güzel olan kadının çirkin olma ihtimali sıfırdır?
Burnu
Gözleri
Fiziği
Dudakları
Cildi
Elleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Genelde kişiden kişiye değişir bu durum. Size göre neresi güzel olan kadının çirkin olma ihtimali sıfırdır?
Merhabalar. Güzellik göreceli bir kavramdır. Bana güzel gelen birisi sana sıradan gelebilir. Ben daha çene hattı belirgin, burnu düzgün olan kadınları beğeniyorumm. 🚀
Bence bir kadının sağlıklı ve doğurganlığının yüksek olduğuna dair emareler onu karşı cinsin gözünde güzel yapar. Örneğin geniş kalçalar ve iri göğüsler karşı cinsin bilinçaltına doğurganlıkla ilgili sinyaller verdiği için erkeklere çekici gelir. Ayrıca kadın ve erkeğin genetik havuzlarının birbirinden farklı olması doğacak çocuğu genetik olarak daha sağlıklı yapacağı için genetik özelliklerimizin zıttı insanları çekici bulabiliriz. Yani esmer bir erkeğe sarışın bir kadın bu yüzden çekici gelebilir. Veya kahverengi gözlü birine renkli gözlü insanlar bu yüzden daha çekici gelebilir.
burnu
aslında yüz orantısı önemlidir
ama burun daha dikkat çekici oluyor
yani gözler küçük birbirinden ayrık olunca burun güzel bile olsa güzel bir görünüm olmaz
orantı önemlidir
Cevap
12Cevap
insanlar yüze bakarlar hep
Katılıyorum
karakteri bence ama şıklar arasında söylemek gerekirse gözleri
Evet onuda eklemeyi unutmuşum
Bakımlı bir yüz her zmaan dikkat çeker. Sadece göz vs değil bence. İlan kişiler kendine bakmayınca etki etmiuor..
Neden hep görüntüye bakılıyor.. Birde kalbinin güzelliğine bakılsa
Gözler, ela gözler , kehribar gözler, hafif badem gözler. Burun konusunun abartıldıgını düşünüyorum.
Seçenekler arasında 'kalbi' seçeneğini göremedim bende 'gözleri' seçeneğini seçtim.
Bu fotoğraf sen misin
Değilim ama yüz hatlarım benziyor
Kalbi diyorum.
Fiziği
Gözleri
Cildi
Tabiki gönlü hanim efendi.
Doğal sarışınsa güzeldir
Hiçbiri tek başına yetmiyor
Kalbi
Evet en önemlisi bu zaten
Gözler ve kirpikler en önemlisi bence