Güzellik & Bakım Hangi yüz tipi daha güzel ve çekici? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor A tipi B tipi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi yüz tipi daha güzel ve çekici? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben yüz tipine göre çekici bulmam 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl A tibi bana göre b tipine su bile ısmarlamam 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler hep B demiş şükür sert keskin hatlı kızları beğenen biri çıktı 😁 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Gercek düşüncem 😂 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı. B tipi çok naif ve hoş görünüyor A çok haşin ve mizacı biraz sert gibi. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haşin daha seksi değil mi Yorumla infiniterelationship +1 yıl Evet evet, kesinlikle. Zaten onu ima etmeye çalışmıştım Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çirkin insan yoktur bakimsiz insan vardır yalanini atayim bari 1 0 Yorumla
quArex1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik göreceli bir kavramdır bana göre, insanın kalbi temiz olsun yeter 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl A tipi saka mi? Nasil adaletsiz bir karsilastirma bu 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden kii Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl B şıkkı balık etli gibi duruyor gözüme daha çekici geldi. Balık etli kızlar hoşuma gidiyor 0 3 Yorumla showingnoemotionn +1 yıl manken o bu arada dal gibi seksi :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel olabilir , ama bana balık etli azda olsa şişman tombiş kızlar çekici geliyor 😃 . Genelde erkekler şişman kızları beğenmiyor ama ben beğeniyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada maşallah senin boyda uzun , uzun kızlarda çekici bence sende güzel duruyorsun. Yorumla
Solaris4801 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl A daha ciddi bir şey yaşayabilirsin gibi bir his uyandırıyor. 0 0 Yorumla
Ssseraynur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl İkisi de güzel ama bakış gerçekten çok önemli b daha çekici duruyor 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. B kesinlikle benim gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen ikisinin karışımı gibisin direkt yusyuvarlak değil ama A gibi keskin de değil Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Yok yüzüm yuvarlak ama aşırı derecede yuvarlak değil sadece Yorumla Soran +1 yıl Çok güzelsin yüz şeklinin pek önemi yok zaten Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. A tipindeki yüz daha güzel 0 0 Yorumla
aleynnaaa626272 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bence ikiside güzel ama en çok B tipi 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. B tipi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fark nedir hskdjsks 0 6 Yorumla winewoman +1 yıl Köşeli ve yuvarlak galiba 😄 Yorumla ölümdediğinnedirki +1 yıl Benim yüz şekli ne sizce kızlar Yorumla Soran +1 yıl @ölümdediğinnedirki uzun ince bir yüz, elmas olabilir bence Yorumla ölümdediğinnedirki +1 yıl Szice kendime güzelleşmek adına nasıl bir değişiklik yapabilirim😅 Yorumla Soran +1 yıl @ölümdediğinnedirki güzelsin zaten yüz şeklinin güzel olmakla alakası yok ki ☺ Yorumla ölümdediğinnedirki +1 yıl Yüz hatlarım yorumlar misin cidden alınanmam göz kaş burun çene saç falan Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. B tipi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben yüz tipine göre çekici bulmam
A tibi bana göre b tipine su bile ısmarlamam
Erkekler hep B demiş şükür sert keskin hatlı kızları beğenen biri çıktı 😁
Gercek düşüncem 😂
B tipi çok naif ve hoş görünüyor A çok haşin ve mizacı biraz sert gibi.
Haşin daha seksi değil mi
Evet evet, kesinlikle. Zaten onu ima etmeye çalışmıştım
Çirkin insan yoktur bakimsiz insan vardır yalanini atayim bari
Güzellik göreceli bir kavramdır bana göre, insanın kalbi temiz olsun yeter
A tipi saka mi? Nasil adaletsiz bir karsilastirma bu 😅
Neden kii
A. iyi
Basık, yuvarlak, tombul suratın pek çekiciliği yok
Ben b tiplerini seviyorum çok sıcakkanlı duruşları var
B şıkkı balık etli gibi duruyor gözüme daha çekici geldi. Balık etli kızlar hoşuma gidiyor
manken o bu arada dal gibi seksi :D
Güzel olabilir , ama bana balık etli azda olsa şişman tombiş kızlar çekici geliyor 😃 . Genelde erkekler şişman kızları beğenmiyor ama ben beğeniyorum.
Bu arada maşallah senin boyda uzun , uzun kızlarda çekici bence sende güzel duruyorsun.
A daha ciddi bir şey yaşayabilirsin gibi bir his uyandırıyor.
İkisi de güzel ama bakış gerçekten çok önemli b daha çekici duruyor
B kesinlikle benim gibi
Sen ikisinin karışımı gibisin direkt yusyuvarlak değil ama A gibi keskin de değil
Yok yüzüm yuvarlak ama aşırı derecede yuvarlak değil sadece
Çok güzelsin yüz şeklinin pek önemi yok zaten
Teşekkür ederim 🙏
A tipindeki yüz daha güzel
B tipi
Bence ikiside güzel ama en çok B tipi
A gibi şu anda gözüme güzel geldi
A tipi, zayıf ve yüz hatları belirgin.
A daha kavisli çünkü
B tipi
Fark nedir hskdjsks
Köşeli ve yuvarlak galiba 😄