Güzellik & Bakım Hangi yüz şekli daha çekici? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Yanaklarımı sevemiyorum:/ Oval Yuvarlak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi yüz şekli daha çekici? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Oval. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Yuvarlak yüz şeklini daha tatlı buluyorum, benimki de öyle. 0 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Iki yüzlü olmayan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Eiclik cevap senin hayırlı olsun şimdiden xperlerin Yorumla Peri111 +1 yıl Eyvallah Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bence ikiside guzel 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Farketmez kadına göre değişiyor 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fark etmez ama yuvarlak daha iyi bence 0 0 Yorumla
Emil-Kurjak Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 84% +1 yıl Yuvarlak bende tam bi dişi imaji birakiyor. 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Oval Her makyajın yakıştığı bir yüz 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Ben oval yüzlü kadınları daha çekici buluyorum 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 780 cevap paylaştı. Oval daha feminen, çekici. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oval biraz daha iyi. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Oval 0 0 Yorumla
doğrulukizcisi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kendi güzel yanaklarını sevmeyen türk kızı 🥳 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. yuvarlak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Oval.
Buyrun
Yuvarlak yüz şeklini daha tatlı buluyorum, benimki de öyle.
Iki yüzlü olmayan
Eiclik cevap senin hayırlı olsun şimdiden xperlerin
Eyvallah
Oval yüz ideal güzellik.
Bence ikiside guzel
Çünkü bende öyleyim :)
Farketmez kadına göre değişiyor
Oval olan daha karakteristik bir yüz.
Fark etmez ama yuvarlak daha iyi bence
Yuvarlak bende tam bi dişi imaji birakiyor.
Gigachat bence
Oval
Her makyajın yakıştığı bir yüz
Ben oval yüzlü kadınları daha çekici buluyorum
Oval daha feminen, çekici.
Benim yüz şeklim hangisi onuda bilmiyorum 🤦🏻♀️
Yuvarlağa sor oda oval der
Oval yüze her saç stili ve makyaj yakışıyor.
Yuvarlak yüz bu kızda çok yakışmış.
oval daha çekici
Yuvarlak
Oval
Oval
Riyakar olmayan
Oval daha şirin
Oval
Oval biraz daha iyi.
Oval
Yuvarlak daha güzel
Oval