Biraderim yanına kimse yaklaşmaz bu ketumlukla ama biraz gül yahu sakallı veya sakalsızlıktan ziyade bence gülmeyi kendine alıştır. Birine tutulmuş gibi bakıyosun
Klozet nedir hsjsj a bu nerden açıldı sen beni gördüğünü nerden hatırlıyorsun gece 3te neden klozetten bahsediyoruz sjsjs rüyalarımın saçmalık seviyesi
Baktım orada da bence uzun daha iyi ama sanki oradaki uzun halinden de daha fazla uzatsan çok yakışır 90lar johnny deppin saçı gibi tabi aşırı abartmadan uzunluğunu dökümlü dursa yeter saç çok değiştiriyor insanı
Ya oha bende İkizler burcuyum ve anlık ruh değişikleri ile çok saçma sapan şeyler yapıyorum çünkü o anlarda duygusal karar veriyorum ve pişman oluyorum
Hiç arkadaşım kalmadı ki sile sile gerçekten zeka potansiyeli yüksek biriyim ikizlerin geneli böyle ama insanlarından çabuk nefret ediyorum hemen siliyorum şu an hiç arkadaşım yok 😅😅😅
Şöyle anlatayım genel manada kararsız dengesiz ve gerçekten iki yüzlü ama iki yüzlülüğü şu şekilde çok çabuk olayların arka yüzünü iç yüzünü ve geleceğini gördüğü için hemen vazgeçiyor bunu da insanlar iki yüzlü olarak algılıyor zeka potansiyeli yüksek çünkü Merkür yönetiyor zeka gezegeni çok konuşuyorum muhabbet etmeyi çok sever genel manada sıcakkanlıdır samimidir ama şeytan tüyü vardır kendini sevdirir
Vallah öyle harbiden sevdirir şeytan tüyü olduguna ismimi basarım ikiyüzlülük olayı sıkıntı ya dediğin gibi vazgeçiyor insanlar 2yüzlü sanıyor o büyğk sıkıntı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sakallı daha iyi duruyor.
Bencede bende öyle düşünüyorum ya sakalsız sokaga cıkmadım daha
aksesuar gibi, öbürü de iyi aslında
Anladım teşekkür ederim heralde olgun göstermesi hosuma gidiyor
Rica ederim. Herhalde :)
Sakallı iyi de dövecek gibisin akskskdkdlflflgl
Teşekkür ederim aslında arkdasıma atacaktım bunu buraya atacagım aklıma gelmedi sonra sakalları kesince dur atayım dedim shwj
Neden alıcaklı gibi baktın ki gerildik burada hayırdır yani
Nsjsjsj ardkasa atmıştım ondan😂güldürme sakallı daha iyi ama dimi
Kesinlikle sakallı kardeş 💅📿✌🏻
Teşekkürler olgun gösteriyor beni bence ne düşünüyorsun bacı gardaş
Bemcede erkekkkkin makkajı sakalıdır gardaşımmmmm
Doğruymuş aq anlamış olduk bacım saol be
Önemli değil bacısının
Kirli sakal bırak, keçi sakalı kötü duruyor.
Teşekkürler evet bencede denemiştim beğenmemiştim
Aga sakallı daha bi yakışıyor ama keçi sakalı değil normal bırak, çok daha iyi olacak.
Ve biraz daha ciddi bakarsan, aders ver yazacağım awq ŞLKşlkadsfjkşlasf
Evet usta orada yanlıslık yaptım keçi gibi bırakmak 😂😂
Sakal baya bir degistiriyormus adami ya taniyamadim ikk
Hshajaja dimi bende öyle düşünüyorum yakısıyor bence bana
Cidden yakisiyor
Teşekkürler bencede bende öyle düşünüyorum :) daha uzama aşamasında dısarı bile cıkmak içimden gelmiyor
Kral neden bu kadar ciddisin? Azıcık gül ya bu kadar ketum olunmaz
Ben genel olarak böyleyim galiba😂
Biraderim yanına kimse yaklaşmaz bu ketumlukla ama biraz gül yahu sakallı veya sakalsızlıktan ziyade bence gülmeyi kendine alıştır. Birine tutulmuş gibi bakıyosun
Teşekkürler saolun aslında bunu arkdasa atacaktım ama önerinizi dikkete alacagım ama gülmekte pek yakısmıyor😂
Kusura bakmazsanız ben ikisini de birbirinden kötü buldum. Belki de fotojenik değilsindir bilemem.
Siz kızlar hep mi kırıcısıniz?
Dış görünüşe baktığına göre eminim ilişkilerde fazla mutlu olamıyorsundur.
@DonKişot01 Çok mutlu bir evliliğim var. Dış görünüş önemlidir.
O zaman mutlukuklar dilerim.
Yok kusura bakmadım bende fotojenik ve yakısıklı oldugumu düşünmüyorum zaten teşekkür ederim
İki şekilde de iyisin lakin sakallı diyorum
Teşekkür ederim saolun bende öyle düşünüyorum ya haklısın😊
Sakallı olgun gösteriyor ama pozdan mı ne korktum biraz 😅
Sakalsız daha genç ve daha yakışıklı görünüyorsunuz
sakallimi seviyorsun
@marco_polo hayır
Teşekkürler saolun arkadasa atmıştım da jsjsjs ondan😂
Anladım 😅
Rica ederim
Biraz da gülümse 😀 ikiside iyi
Bsjsjsj olur gülerim teşekkür ederim
Hep gül 😊
😊Teşekkürler sizde
Sakallı ama saç modelini değiştir
Sakal erkeğin aksesuarı
Sakalsız Suriyeli gibisin
Sakallı.
Evet bencede shshs
Sakal candır
Bencede teşekkür ederim
Sakalsiz
Nesi güzel allahın gücüne gitmesinde leş gibi bence
Sakal yakışıyor
Bencede Teşekkürler Bende öyle düşünüyorum
Sakallı daha iyi.
Bencede
Sakalsız erkek mi olur bro sakın ha yapma birdaha.
Aradıgım yorum sonunda geldi😂
Sakalsız kesinlikle..
Gercekten mi? İnanın ben hiç yakıştıramadım heralde gözüm alısık değil diye belkide
Sakalsız daha temiz ve genç duruyor yüzünüz.
Teşekkürler saolun
Sakalsiz daha iyi , cool
Teşekkürler
Sakallısız gibi.
Hocam bari sen yapma bebshhsjw
Kesinlikle sakallı sakın kesme bi daha
Dimi Bencede kafam bozuktu kestim neden böyle bişey yaptım bilmiyorum kesmem zaten
Sakal önemli dikkat et
Baya bi hemde edeceğim teşekkür ederim
Kesinlikle sakallı
Bencede bende öyle düşünüyorum
Sakallı
Sakalsız daha iyi
Asıl sence hangisi iyi.
Sakallı
sakallı
Bencede teşekkür ederim insana benziyor gibi hissediyorum en azından
Sakallı
Bencede teşekkür ederim
Rica ederim
Neden bu kdar ciddisinm
Arkdasa atacaktım bunu ondan böyle oldu shshjs peki hangisi iyi
Sakalsız daha iyi geldin bana bide saçlarını yatirmasan daha güzel olur bence
Anladım ya zaten uzatmaya karar verdim profildeki gibi öyle nasıl olur sence
Ordaki daha iyi saçların
Bencede teşekkür ederim sakal saç uzaması 1ayı bulacak gibi öirkin takılmaya devam
Sakalsız yennur
Abi yapma nesi güzel sence? 😢
Baby face
Teşekkürler öyle diyorsan
Sakallı
Sakallı
Bencede olgun gösteriyor beni doğrumdur
Evet
Teşekkürler
Ricalar. sen şu klozete çıkan değil misin djgjgj
Sjsjjsjs olum su içiyodum burnuma kaçtı allah belanı shsjsj
😂😂
Sen benim hayranımıssın bakalım😂
Nerden anladn
Klozete çıktığımı unutmamışıın😂hshshs
O klozeti unutmak mümkün mü sence djjgjdjg
Sen klozete hayransın heralde😂jwjwjw ama banada olabilirsin sen bilirsin
Seni ilk defa görüyorum. ilk klozeti görmüştüm yalnız kdjgjfj
Klozet nedir hsjsj a bu nerden açıldı sen beni gördüğünü nerden hatırlıyorsun gece 3te neden klozetten bahsediyoruz sjsjs rüyalarımın saçmalık seviyesi
Foto komiğime gitmişti işte ordan aklımda kalmış dimekki
Anladımm
Saçını da azıcık uzatsan 👌🏻
Sakallı mı daha iui peki uzatma aşamasına gectim
Net sakallı daha iyi
Teşekkürler bencede olgunda gösteriyor beni diye düşünüyorum
Yakışıklı adamsın zaten sakal çok önemli değil de dediğim gibi saçını uzatsan sakallı sakalsız iyi olur her türlü
Teşekkür ederim üşenmeden profil resmime bi bakarmısın bi fotom var ordali gibi nasıl olur sence
Baktım orada da bence uzun daha iyi ama sanki oradaki uzun halinden de daha fazla uzatsan çok yakışır 90lar johnny deppin saçı gibi tabi aşırı abartmadan uzunluğunu dökümlü dursa yeter saç çok değiştiriyor insanı
Teşekkürler dur bakayım su saça evet baya değiştiriyor zaten yanlar kısa üstler uzun modeli artık cocukca gelmeye basladı o yğzden uzatıyorum ya
90larda bir ara baya bir uzatmıştı onu kastetmedim googleda ilk çıkana bakarsan kastettiğimi görürsün umarım
Büyük ihtimalle doğrusuna baltım gercelten güzel dökümlü durması hoş duruyor ama o kadar uzamazısı için 1 2 ay beklemem lazım sanırım
Bekle bence değer :)
Bekleyeceğim söz
Fark etmez
Hiçbiri
Sakalli..
Sakalsız
Sakallı
İkisi de iyi
Teşekkürler ama sakallı sanki bi tık daha iyi
Sakalsız iyi
Sakalli
Teşekkür ederim
Arada 10 yıl var
Sakallı daha iyi dimi ya
Evet
Teşekkürler bi kazayla kestim uzasın diye bekliyorum shsj
Nasıl bir kaza djjdsjdj ama uzar merak etme😙
Anlık ruh hali kurbanı oldum shsha birdaha tövbe uzarda 1 2 haftası var galiba ya
Aman aman İkizler burcu musun 😙
Evettt🤭🤭🤭
Ya oha bende İkizler burcuyum ve anlık ruh değişikleri ile çok saçma sapan şeyler yapıyorum çünkü o anlarda duygusal karar veriyorum ve pişman oluyorum
Vallah ikizler burcu pişmanlıktır 😂bende sakal mevzusu bir örnek heralde baya pişman oluyorum bende ne olacak sonumuz
İki ucu boklu değnek
5senelik arkdasınnı 5saniyede sildin mi sende 😂😂anında ama
Hiç arkadaşım kalmadı ki sile sile gerçekten zeka potansiyeli yüksek biriyim ikizlerin geneli böyle ama insanlarından çabuk nefret ediyorum hemen siliyorum şu an hiç arkadaşım yok 😅😅😅
Vallah kendi kendime konsuyorum gibi zeka olarak yüksek gercekten ama harbiden siliyor cabuk soğuyor ve siliyor
Şöyle anlatayım genel manada kararsız dengesiz ve gerçekten iki yüzlü ama iki yüzlülüğü şu şekilde çok çabuk olayların arka yüzünü iç yüzünü ve geleceğini gördüğü için hemen vazgeçiyor bunu da insanlar iki yüzlü olarak algılıyor zeka potansiyeli yüksek çünkü Merkür yönetiyor zeka gezegeni çok konuşuyorum muhabbet etmeyi çok sever genel manada sıcakkanlıdır samimidir ama şeytan tüyü vardır kendini sevdirir
Vallah öyle harbiden sevdirir şeytan tüyü olduguna ismimi basarım ikiyüzlülük olayı sıkıntı ya dediğin gibi vazgeçiyor insanlar 2yüzlü sanıyor o büyğk sıkıntı
Mutlu olmak istiyorsan seni anlayacak biriyle birlikte ol çünkü öbür türlü çok sıkıntı herkes yalancı şerefsiz karaktersiz olduğunu düşünecek
Sen nerden cıktın gece gece düşünenler de var aynamısın be😂
Aynı yolun yolcusu jdjd sadece
😂😂
Öyle ama
Haklısın
Tavsiyemi dinle
Dinleyeceğim
Seninle instadan ekleşelimmi mutlaka birbirimze faydamız olur kötü niyet 0 sjsjs
Valla Instagram yok bende herkesle kusunce sildim
Tamam burdan paslaşırız
Tamam
Sakalsız
Yanlıs anlamayında gözlerde problem var mı
Hayır olması mı gerekiyodu?