Boyun uzunu kısası kişiye göre değişir onda sıkıntı yok. Birkaç benzeri görüş gördüm size sorayım dedim.

Boyun uzunu kısası kişiye göre değişir onda sıkıntı yok. Birkaç benzeri görüş gördüm size sorayım dedim.
Kimse kusura bakmasın uzunluk muhteşem bir şey. Kısalık yok yemekte kimyon felan kısaların çirkefliği ile denilmiş laflar bence. Kısa kızlara üstünde pşdupu kadar bir de yerin altında felan var derler. Çirkef olmayan kısa da hiç görmedim şu ana kadar. Uzunlar daha asil duruyor bence.
Feminizmin: "Kadınsı" olarak kabul görmüş söylemsel kalıpların; biyolojik etkenler ve toplumsal yapıdan beslenen davranış, özelliklerle yoğurulmuş etmen olduğunu kabul edersek, birden çok kodlarla sunulan feminen kadın teriminin, karakteristik özelliklerle daha çok alakalı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak kısa boylu hatunların, feminist kodlarla daha çok ilgi gördüğünü toplumsal kabullerle çizmemiz aşikar; o halde senin sorunun soruluş amacının, düşünceni gerçekte de onaylayabiliğini görebiliyoruz:)
@canerozkum 'a da bu paylaşım, günün sorusu olarak vitrine taşımak için bulunmaz nimet bence, iyi geceler! 🎀🌺
Katılıyorum araya bir ama iliştireyim. Karşı cinsin boyunun kısalığını karşıdaki kişinin boyu belirler. Yani daha basit bir şekilde 1.65 bir erkeğe uzun gelirken, başka bir erkeğe kısa gelir.
Teşekkür ederim 🌺
Elbette yani, tıpkı zeka gibi; karşındaki kişinin limiti kadarsın:)
Feminenlik, kişisel tercihlere, kültürel normlara ve bireysel algılara bağlı olarak farklılık gösterir. Bir kişinin boyu, feminenlikle ilgili algıları belirlemez. Feminenlik genellikle kişinin davranışları, giyim tarzı ve duruşu gibi çeşitli faktörlere dayanır. Kısa boylu veya uzun boylu olmak, feminenlikle ilişkilendirilen özelliklerde bir belirleyici değildir. Her birey kendi benliğini keşfeder ve feminenlik kavramını kendi anlamında yaşar.
Merhabalar. Evet,1.70 boyunda bir kadın olarak kısa boyun daha feminen olduğunun kanaatindeyim. Aslında her kadın kendi bedenine uygun giyinirse daha dişil görünebilir. 1.70 boyunda balık etli olan kadınlar daha yapılı görünürken 1.55 boyundaki kadınlar daha Türk kadını profiline uygun olduğundan erkeklerin tercihi çoğu zaman minyon kadınlardan yanadır.
Bu durumdan dolayı mı daha çok tercih sebebiler
Cevap
8Cevap
Bence bu tamamen kişisel zevklerle ilgili. Bence kısa boy çok daha çocuksu bir görüntü sağlarken uzun boy daha feminen duruyor.
Yok ya benim en büyük hayalim. uzun kadındı gittim. kis abi kadına aşık oldum o kadar bitirmeye çalıştım ama yapamadım ve evlendim şimdi çok pişmanım hayalimdeki kadın uzun , kalçalı olacak sacalri güzel olacak benim karımın saçı bile az ve alnı açık tesettürlü olduğu için saçını goremedim
Bütün mesele bu mu 🤔
Bu hayalimdeki gibi bı kadinla evlenemedim hiç sevgilim olmadı çok utangactim tecrübesizlik beni bu hataya ıtri ilk defa bı kıza ilgi duydum ve ondan vazgeccemedim aslında bu güzel. birsey ama benim hayalimdeki gibi olsaydı
merak ediyorum, senin fiziğin ve görünüşün nasıl?
1.80 boy, kilo 72, fit bı vücuda sahibim
Bence bu biyaj yetiştiyilme ve kişilik yapışıyla ayakalı olabiliy. Biy yeyde eşkiden okumuştum kışa boylulay genel oyayak toplumda daha çuk başkın kayakteyli oyuy boy açıklayını büle kapatıyoylaymış
Aa bak bunu bilmiyordum minicorn. Mantıklı geliyor 🤔
Serenay sarıkayaya kim kadınsı değil diyebilir mesela? Uzun boy bşka bi hava ya kıskanıyor muyum evet yapabilecek bir şeyim var mı hayır 😂 çocukken uzamak için çabalıyordum Zıpladığım kapılardan Siyah sırt kısmı mı her ne haltsa yediğim balıklardan büyük davacıyım iki cihanda da elim yakalarında 🤦🏻♀️
Kadını feminen gösteren boyu değil, fiziki yapısıdır. Dolgun göğüslü, ince belli, dolgun kalçalı bir kadın uzun da olsa kısa da olsa feminenliğinden bir şey kaybetmez. 💁🏻♀️
Uzunlar biraz babayiğit oluyor sanki
Şşş, üstüme salma karıları kral. Bir görüşümde şişmanlar hakkında kötü bir şey dedim diye bir karı engellemişti hhshs
Aman diyim reis 😄
Alakası yok, feminen olmak için boy şartı yok. Vücut orantısız ve giyimiyle alakalı bir durum bence. Fiziğine uygun giyinen ve hatları düzgün olan her kadın feminen olabilir. Bu arada balık etli veya fit bu fark etmez.
Orta boylular olarak biz daha femineniz demek istyorum djajaja🥲
Kaç orta 🤔
Eh ortaymis
Minionlar lezzet eler derler. Uzun boylu kadınlara güç yetiremezler ondan olabilir.
Asfhhssfggf kahkaha attım
Asfghss 😂😂
Kısa boylu kadın uzun erkek sevdiği için korunma içgüdüsü vardır bu da kadınsı gösterebilir evet. Boy kisaligini kapatmak için dişiligini kullaniyordur😂
Boyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama ideal kadın boyu 155 175 arasıdır bunun dışında kalanlar libido düşüyor dermişim 😅 yok canım dedihim gibi ilgisi yok😋
Daha ilgi çekici oluyorlar, kendilerini kısa olsalar da beğendikleri için ve erkeklere bunu inandırdıkları için.
Geçen seneye kadar fikrim öyle değildi ama bende öyle düşünüyorum ve ben uzunşar kategorisine giriyorum 😒
Ne alaka feminenlik dişilik enerjisi gibi herkeste olmuyor
Bu kızdan kıza göre değişir bence
(Kısa boylu olduğum halde bunu diyorum)
alakası bile yok, kadının ruhu ile alakalı bir durum o, boyum 1,7 ama kendimi aşırı feminen hissediyorum.
Boyla alakasi yok bence. Davranis tutumlar bakis falan etkilidir
Uzun boylular daha feminen. Kısa boylular çocuk gibi..
Ben katılmıyorum yani hatta çevremde pek fehimem olan da yok xd
su soruları soruyorsunuz sonra kisa kizlarla uzun kizlar arasinda tartisma oluyor
Fazla uzatmadan biz orta boylular daha femineniz diyorum, kişiden kişiye değısir tartişilir bir konu
öyle miymiş? bende boşuna lisede kısa olduğum için zorbalık görüp, depresyona girip, okulu bırakıpta içime kapanmışım!
158 im cevap vermek istemiyorum jzjsjs
Vaaaaaaaay
Boya göre mi sıralama oluyormuş
Çirkin kadınlar desek daha doğru olur
Bence daha minnaklar 🙂
Hayır boyla alakası yok kişiyle alakalı cidden.
Hayır bence uzun boylu olmalı
Bana daha höt höt geliyor kısalar ahaha
Alakası yok aksine çocuk gibiler
Ne alakası var bunu kim söyledi
Hayır duruş ve fiziğe bağlı bu
Sanmıyorum kral
Uzun mu kısa mı çek çubuğu kral
Kısa geldi hayırlı olsun asffhj
alakası yok
Olabilir
Yes i *
Yooo alakasız