Size göre hangisi daha etkileyici?
Kısa boylu kadınlar
Uzun boylu kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Orta boylu hatun tercih ederim =) diyecektim ki Türk kadını boy ortalamasına bakınca 164 ü gördüm. Ben bir tık uzun boylu hatun tercih ediyorum. Boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun.
Cevap
56Cevap
Ben boya takılmıyorum
Ya ben 190 im genel olarak minyon severim.. minyon iyidir gercekten.. kisa boylu kadinlara daha cok bakarim ama 160 in altina pek bakmam yani guzelse yuzu bakarim ama onlar da cok kisa oldugu zaman ilgimi cekmiyor
Ya ama dusundum de sanirim fantezilerimde uzunlar var gecen gun yani 1 2ay once mesela sarisin bir de kumral bir kadin hayal ettim uzun boyluydu biraz bacaklara ilgim var.. onun mesela boyu uzundu ve cok sevdim o hayalimi yani biraz mSkulen olmadigi surece zarif olursa uzunlari da seviyorum bakiyorum
kadinin partnerinde uzun olmasi her zaman sorun, erkekten an fazla ayni boyda olmasi iiyidir.
Kimseye zararı dokunmayan ve insanlara faydası dokunan her bayana, saygım vardır. Boy ile kıyaslama yapmam ve haddime'de değil..
Ne çok kisa ne çok uzun ben kendi boyumdan cok memnunum hem rahatlikla topuklu giyine biliyorum
Kısa boylu olsa ne bir topukluyla benim boyuma geliyor zaten :D
Farketmez, boyun çekicikle bir alakası yok.
uzun boylular kısa erkekleri sevmiyor bu sefer :D
Minyon derim kardeşim şu resimdeki kling gibi uzunu napayım ben, kavak ağacı gibi hissederim
İkisi de Çok Güzeller 😊💕 ama kısa boylu kızlar biraz tatlı
Ne çok uzun ne çok kısa. Ama tercih yapacaksam uzun boylu derim çocuk gibi görünmesinden iyidir
Kısa ve orta boylular ama uzunlardanda çekici var illaki.
Kısa boylu kadınlar. Ben de kısayım zaten sdlkfşs
Ben 162 gibiyim bence hemcinsim olarak baktığımda uzun kısa farketmez ikisininde çekici olduğu noktalar var ama bana kısa boylu kadınlar daha tatlı uzun kadınlar ise asil gelir bilmiyorum vibe meselesi sanırım
benim boyum 1,74 eşimin de 1,74 olmasını isterim
Uzun boylu kadınlar daha çekici tabii ki. Ona tırmanma, zirveye ulaşma arzusu müthiş bir şey!
Senin boyun kadar olan hangisi 😅
😛
Hım minyon dedim senin için 😅
Uzun boylu çokta uzun degil de 1 70 Falan çekici güven verici yani her isi basara bilecek bi hava verir
Yemekte kimyon, kadında minyon candır bea.
Benim boyum 1.88 oldu için uzun kızya yanımda kıza boylu kız çocuğum gibi duruyo jsjsjs
İkisininde ayri çekiciliği var
Uzun boylu kadınlar.
Ortslama boylu kızlar çekici 1.65 1.75 arası
Ben boya takılmıyorum
.
Bence kısa boylular...
Kisiden kisiye gore değişir
Minyon kadınlar daha tatlı
Boy takıntım yok.
160-170 arası iyi
ikiside fark etmez yani
Bence minyonlar daha tatlı