Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Șuan jilet kullanıyorum ve çok sık tıraş ettiğim için tahriş oluyo ve 4-5 gün sonra yine çıkıyo, Tüy dökücü kullansam olur mu bide kaç gün temiz kalır oram
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Tüy dökücü kremler kimyasal olduğu için çok zararlı. En iyisi lazer bence. Gidebiliyorsan lazere git derim
Teşekkür ederim, Ben de șüphelendiğim için kullanmadan önce kadınlara sormak istedim
Tüy dökücu kremlerde jilet gibi zaten bi kaç güne geri hemen çıkarıyor lazer olmasa ağda derim. Ama agdanin da acısı cok sana kalmış bisey hangisini istersen. Ama en sağlıksız olanı krem
Çok teşekkür ederim, Sen böyle demesen belkide kullanacaktım, Utanmasam lazerle giderdim çünkü oralarımda kıl olması beni çok rahatsız ediyo
Rica ederim. Lazere ben gittim bende utanıyordum ilk baslarda ama insan alışıyor sonradan sıkıntı yapmıyorsun. Şimdi gayet rahatım mesela
Ben erkek olduğum için orada çalışan erkek olsa bana ters kadın olsa da utanırım, Sen kadınsın ordakiler de kadın, Senin için biraz daha kolay
Ee sende erkeksin sana yapacak kiside erkek sonuçta ikimizin ki de aynı şeye denk geliyor o zman. Senin içinde kolay o yüzden
Iște öyle olmuyo 😂 Erkek olursa ters kadın olursa da utanırım yoksa lazer en garantisi, Onu demek istedim ☺️
Ben bu lazer işini biraz araştırdım da biraz önce kadinlarda pek zarari yokmuş ama erkeklerde kısırlığa yol acabiliyormus. Ben sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm o yüzden buda riskli senin için gideceğin varsa da gitme zaten😅
Evet o benim de aklıma takıldı, O da yakarak yok ediyo çünkü kıl köklerini, Sizin şeyler içerde olduğu için pek etkilemiyo olabilir ama bizimki öyle değil işte ☺️
Evet öyle. Bizim yumurtaliklar icerde olunca bian öyle düşündüm😅 İlerde çocuk sahibi olmak istiyorsan dikkat etmen lazim tabi :)
Evet baba olmayı çok istiyorum o yüzden yumurtalarım önemli benim için 🤭🙊 Keşke zamanında hiç jilet sürmeseydim, Çıkmıyodu ne güzel
Ne diyim olursun umarim😃 keşke hem jilet daha sert çıkarıyor
Evet, Benim hiç çıkmıyodu, 13-14 yaşlarında bile tertemizdi oralarım
13,14 yaşlarında hafiften çıkmaya başlıyor zaten sonra fazlalasiyor tabi
Jilet sürmesem de şimdiki gibi çıkar mıydı yani kıl
Tabii ki de çıkardı. Her insanda çıkar
Hadi ya, O değilde kadınlarda orayı korumak için çıkıyo anladım da bizde niye çıkıyo bu meret 😂
Çıkmasa olmuyo mu, Beni de ugraștırmasa
Orayı korumak için çıktığı yeni öğrendim iyi de niye korusun ki ayrica kıl çıkması ne kadar koruyabilir?
Kadınların orası açık olduğu için kıl koruyomuș, Tabi eğer temizliğine dikkat etmezlerse tam tersine mikrop kapmasına da neden olur, Tıpkı bizim sünnet derimiz gibi
Anladım. Şimdi baktım da kıl olması açık olduğu için mikrop kapmayi vs önlüyormuş ama dediğin gibi eğer temiz tutulmazsa da mikrop kapma ihtimali de var. Ama benim tüyüm yok hiç mikrop kapma ihtimaliyle karsilasmadim. Yani o kıllar olsa da olur olmasa da bence
Kulak burun kılları gibi düşün, Ama sen temiz tutuyosan mikrop kapmaz tabi
Oranın florasını bozacak şeyler sürmediğin sürece kendi sıvısı orayı korur bence, Ayrıca yeni yapılan çişte de mikrop olmadığı için onun da bi zararı olmaz
Hmm anladim doğru
Aynısı oluyor kremle..
Aynısı oluyo derken
Peki kıllarda bi zayıflama oluyo mu, Bide tüy dökücü yakıcı bişey mi, Çünkü ben șuan bekarım ve baba olmak istiyorum, Testislerime de sürecem ve oramın soğuk olması gerekiyo
Bence sağlıksız. Jiletini değiştir + bakım yap öncesi ve sonrası
Jileti çok uzun süre kullanmıyorum zaten ama sık sık tıraş ettiğim için tahriş oluyo ister istemez oram, Ben koltuk altı ve șeylerimin temizliği konusunda takıntılıyım biraz
Bakım için ne kullanıyosun