Daha önce hiç kullanmadım ama bir ara bunun hakkında araştırma falan yaptım çoğu kirpikten daha güzel bence yapıştırma derdi falan yok basit kullanımı en azından.
Takma kirpik hiç kullanmadım. Ama mıknatıslı olanlar çok kullanışlı olmaz diye düşünüyorum. Eliniz çarpar oynar yerinden vs. Ben yapıştırma da tercih etmem. Oda kirpik döker. Yaptırırmıyım bilmiyorum da ipek kirpik yaptıranlar var gördüklerim en azından doğal duruyor.
Kuzenim kullanıyor fazlasıyla memnun. Gratis ten almıştı o. 30-35 tl gibi bir fiyata. Bütün özel günlerde kullandı. Her seferinde kirpik parası vermektense cok daha makul bir fiyata aldı. Cok da doğal ama güzel duruyor
Bir yasima daha girdim. Kullanana elbette lafim yok. peki ya alt kirpikle ust kirpik birbirini cekerse nasil oluyor o, ayrica miknatislar mini mini mi. miknatisin dustugunu dusunsene tam ortadan. Nazliii kirpiginn diye biz ses duyar gibiyim. cek rimelini rahat rahat oh.
İkisini de kullandım. Mıknatıslı olanlar asla asla uzun süre durmuyor. Benimkimin biri rüzgarda uçtu. Gerçi ucuza almıştım belki ondandır. Yapıştırmalı olanlar daha iyi ama zararlı onlar da. En iyisi sen iyi bir maskara seç kendine.
Şahsen kirpiksiz kal daha iyi kullanma derim kirpigini uzatmak icin her gece tatlı badem yağı hint yagi karıştır sür 2 ayda baya uzarlar ve çok iyi olur diğer türlü doğal durmaz ve ne bileyim çok kötü olur ya bence