Ergenlik cagindayim kizim boyum 167 kilom 45 bir anda kilo verdim annem 5 kilo almazsam benimle konusmayacagini soyledi 5 kilo alsam cok bir fark olur mu gobegim olsun istemiyorum orantili alayım istiyorum fakat spor yapmama izin vermiyorlar 3 4 aydir regl olmuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence boyuna göre kilon gayet normal. Ne çok şişman olacak bence kadın dediğin ne de çok zayıf olacak ikisinin ortasında bir kiloya sahip olmak bence en iyisi diye düşünüyorum ben. 50 kilo bence kadın için ideal bir kilo. 60 da iyi tabi bu boya göre değişen bir durum diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ben kendimi normal goruyorum ama herkes cok zayif oldugumu soyluyor 5 kilo alırsam 50 kilo oluyorum gozle gorulur bir fark olur mu gobegim cikar mi
- +1 yıl
Sen kendini beğeniyorsan kimseyi takma
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Hayır 5 kilo almanız iyi olur vücudunuz için.
071 Yorumla
Soran+1 yılYaglanmam degil mi kotu bir gorunumw kavusmam
Soran+1 yılNasil saglikli bir sekilde alabilirim gobegim olmasin istiyorum onceden spor yapiyordum su an ailem izin vermiyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim et yerine tavuk olur mu et yemiyorum ayrica sutlu tatli yesem yas kucuk (14
Soran+1 yılSpor yapmama ailem izin vermiyor ve annem 19 marta kadar 50 kilo olmazsam benimle konusmayacagini soyledi ve cidden konusmuyor ne yapacagimi bilmiyorum nasil bir gorunume kavusacagimi bilmedigjm icin de kilo almaktan korkuyorum
Soran+1 yıl4 yil basketbol oynadim sonra biraktim
Soran+1 yılSpor yapmadigim icin kotu gorunur diye korkuyorum
Soran+1 yılSpor yapmasam kotu mu gozukur
Soran+1 yılAnladim peki ne kadar calismaliyim spor olarak da pilates yapsam olur mu ailem evde olmadiginda lidia mera'nin 10 15 dakikalik videolarindan
Soran+1 yılCok soru sordum ama ailem cevaplamiyor bende merakimi boyle gidermeye calisiyorum
Soran+1 yılMesela bugun 5 dakika karin pilatesi yapabildim sadece bazi gunler 15 bazi gunler 30 dakika oluyor bazi gunler de hic faydasi olur mu yine de
Soran+1 yılAnladim peki siklik konusunda
Soran+1 yılAnladim peki spor yapmadan o kiloyu alsam gobegim olur mu? ailem izin vermediginden kilo aldiktan sonra spor yapsam gunluk 10 dakika
Soran+1 yılBir de beslenmem nasil olmali cevremdekiler surekli abur cubur hamur isi yedirmeye calisiyor fakat cok yememeye calisiyorum paketli gida da ayni sekilde. Bunlardan yersem sorun olur mu
- +1 yıl
Spor yapmadan yaparsan bile kilon çok düşük olduğu için göbeğin olması zor ve sakın abur cubur hamur işiyle kilo alma asıl o zaman göbeğin olur. Abur cuburda sağlıksız yağlar bulunur bunlar hem görüntünü bozar hem de sağlıklı değil.
Sağlıklı yağ bulunan şeyler:
avokado, chia tohumu, bitter çikolata, yumurta, balık yağı, keten tohumu, ceviz, kırmız ceviz, kabak çekirdeği, fındık, fıstık, çam fıstığı, fıstık ezmesi, zeytinyağı, kanola yağı, hindistan cevizi yağı, tofu, fasulye, süt, peynir.
Soran+1 yılPeki arada yesem yine de sikinti olur mu mesela bugun meyveli pasta yedim kucuk bir dilim arada dondurma yiyorum annem de kek kurabiye falan yapiyor arada ve zorla yediriyor onun disinda paketli gida tuketmiyorum cok fazla dondurma disinda
Soran+1 yılYani spor yapmasam da gobegim olmaz
- +1 yıl
Şöyle özetliyeyim sana konuyu daha iyi anlamış olursun: Öncelikle senin kilon boyuna göre çok düşük zaten bu yüzden 57-58 kiloya kadar çok göbeğin olamaz (Yağlar vücudunda nereye toplanıyor biliyor musun? herkeste farklı). Sağlıklı beslenirsen çok spor yapmasan da göbek çıkmaz ama sağlıksız beslenirsen hem daha küçüksün vücuduna zarar verip gelişimini engeller hem de sivilce, göbek yapabilir. Son olarakta arada abur cubur yemen problem değil, çnerim haftada 1-2 kez yemen. Mesela ben spor yapıyorum ve pazar günleri kendime izin veriyorum istediğimi yiyorum tabi abartmadan. Sende kendine 1-2 gün belirleyip o günlerde abur cubur yiyebilirsin. Baka sorun olursa sor :)
Soran+1 yılBu su anlik son sorum😅 orantili alirim yani degil mi? Zayifladiktan sonra herkes yuzun cokmus falan dedi mesela oraya da kilo gider mi? Kusura bakmayin cook soru sordum ama aklima takiliyor etrafimda da kimse cevaplamadigi icin
Soran+1 yılYaglanma konusunda babam sey demisti bizim genetigimizde gobeklenme yok ben o kadar yiyorum gobegim yok amcanlarinin da yok ama tam olarak bilmiyorum
Soran+1 yılTesekkur ederim, yani orantili almaz miyim aldigim kilo vücuduma dagilmaz mi
Soran+1 yılAnladim fakat benim kilom dusuk oldugu icin gobekten almak gibi bir durum olmaz degil mi temiz beslenirsem yoksa bu genetige bagli mi
Soran+1 yılTamam cook tesekkur ederim merakimi giderdigin icin 😊😊😊
Soran+1 yıl3 ogun mu beslenmeliyim bu arada
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim yemek yemeyi bile unutuyorum arada ara ogun yapmama gerek var mi
Soran+1 yılAralarda bir sey yememe gerek yok yani degil mi
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim butun merakim gitti korkum da gitti sayilir 5 kilo alirsam gobegim olur zannediyordum artik o korku yok sayilir tesekkur ederim yine
Soran+1 yılTakilmamak isterdim ama olmuyor iste, gobegim olacaksa kilo almayacagim
Soran+1 yılTamam çok teşekkürler merakimi giderdiginiz icin iyi aksamlar
Soran+1 yılMerhaba bir sey sorabilir miyim dun ev yapimi kunefe yedim 1 dilim bugun de algida keyif kornet yedim spor falan da yapamiyorum su anda bu sagliksiz kilo aldirir mi ve gunde 1 tane dondurma yesem ya da tatli gobek yapar mi yoksa faydali bir etkisi olur mu
Soran+1 yılSimdi de hamburger yapiyorlar somun ekmek arasina hic yemek istemiyorum
Soran+1 yılIlk kilo almaya basla sonra yedigini gorelim sonra diyorlar ve galiba artik kilo almak da istemiyorum yemekler midemi bulandiriyor
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim abi
Soran+1 yılMerhaba su an 41.5 kiloyum her gun tatli yesem ya da sagliksiz bir ogun ama diger ogunler saglikli olsa gobek olur mu bir de su an yedigimi biraz attirsam kilo alir miyim yoksa ilk normal insanlarin yedigi kadar yemege baslayip sonra mi kilo almaya baslayacagim
- +1 yıl
Merhaba abicim, senin kilon daha fazlaydı sanki sen kilo mu verdin? Artık pek sağlığı düşünmeden yemeye başlaman gerek çünkü kilon boyuna göre çok sağlıksız bir seviye de arada neredeyse 20 fark var. Her gün sağlıklı yiyip tatlı da yesen bir şey olmaz ama fırında sütlaç falan yerden daha iyi olur.
Soran+1 yılEvet verdim... gobek yapmadan almak istiyorum o yuzden sordum alamiyorum kilo
Soran+1 yılGobegim falan olmaz mi yani paketli urun falan tuketsem ( annem sürekli boyle seyler aliyor)
Soran+1 yılNe yersem yiyeyim mi olmaz
Soran+1 yılTamam teşekkürler abi
Soran+1 yılSimdi kadayif yapiyorlar mesela az once de dondurma yedim gobek yapar mi her gun tatli yesem birazdan kadayif yesem
Soran+1 yılSu an yesem de gobek olmaz mi yani
+1 yılAlırsan çok fena göbek yapar yaş küçük spor olmadan olmaz sarkma göbek istemiyorsan ilerde daha da zayıflamaya bak hiç yoktan 40 ol
02 Yorumla- +1 yıl
bu arada şaka lan korkma mallık etme zayıfsın 5 kilodan hicbise olmaaaazzzzzzz
Soran+1 yılGobegim olmaz yaglanmam degil mi bir de nasil beslenmem gerek
Gizli Üye(18-24)+1 yılSağlıklı bir şekilde kilo almaya bak regl olmama nedenin vücudunun kendini kıtlıkta görmesi yeme bozukluğu mu geçirdin? Aynı yollardan geçen biri olarak söylüyorum ileride çok sağlık problemin çıkar zayıflık mı sağlık mı sen karar ver
03 Yorumla
Soran+1 yılBozukluk geciriyor muyum bilmiyorum ama kilo almaktan korkuyorum ayrica gobekgimin olmasini da istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılGeçiriyorsun anladığım kadarıyla yaşın küçük diye tahmin ediyorum ablan olarak sana tavsiye kilodan daha önemli şeyler var hayatta uzun süre sağlık problemleriyle uğraştım regl olamadığım için her yerimde morluklar çıkıyordu saçlarım dökülüyordu bayılıyordum yetersiz besleniyordum en sonunda hastanelik oldum kendi kendime o saçma algılardan kurtuldum şu an hem sağlıklı hem fitim zayıflık fit olmak demek değildir
Soran+1 yılKilo alirsam nasil gorunurum bilmiyorum o yuzden korkuyorum herkes 5 kilo hicbir sey fark ettirmez diyor ama ne kadar dogru bilmiyorum
Bence farketmez
13 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz
Soran+1 yılTesekkur ederim fark edilmesini istemiyorum bende
+1 yılYağdan almadıkça pek fark etmiyor:))
010 Yorumla
Soran+1 yılNasil yagdan degil kastan alirim spor yapmama izin vermiyorlar
- +1 yıl
Protein ağırlıklı karbonhidratı tamamen kesmeden sınırlı alarak ve detoks suları iç o sürede onlar tok tutuyor ve çok güzel yağ yaktırıyor. Sana kendi yaptığım tarifi vereyim hatta
Bir kac dal maydanoz yarım kivi yarım yeşil elma yarım limon suyu bazen kışsa nar yazsa çilekde ekliyorum buna nar bir avuc kadar cilek olduğundada 4 5 tane 1 bardak klasik su bardaklarıyla su bunları robot ya da blendırdan geciriyorum günün hangi saatinde icmek istiyorsam iciyorum inanılmaz lezzetli oluyor ve cildide güzelleştiriyor:))
Soran+1 yılTesekkur ederim peki 5 kilo alsam cok fark eder mi su anki gorunumumden cevremdekiler fark etmez yuzune renk gelir sadece diyor
- +1 yıl
Aynen çok aşırı fark etmiyor. Bazı insanların vücudu gizli kiloyu tutabiliyor
Soran+1 yılSagolun fark edilsin gobwgim olsun istemiyorum bende
- +1 yıl
Artık vücuda gôre değisir ama 5 kg genelde aşırı göbekten fark eden miktar değil:)) yüz ve biraz kalçadan alırsın genelde öyle oluyor
Soran+1 yılRahatladim teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederimm:))
Soran+1 yılSporsuz alacagim icin kotu gozukmez degil mi 5 kg onceden evde spor yapıyordum birakmak zorunda kaldim
- +1 yıl
Yok radikal bir kilo alımı olmadığından nasıl mutluysan onu yap:))
+1 yılEvde spor yap imkanınla
05 Yorumla
Soran+1 yılAilem izin vermiyor fakat arada pilates yapıyorum sporsuz alsam nasil olur
- +1 yıl
bir anda almaya calisma zaten alamazsinda yavas yavas yediklerini arttir bisey olmaz gobegin falan olmaz
Soran+1 yılSporsuz alsam da mi gobegim olmaz dimi tek korkum yaglanmak
- +1 yıl
hayır olmaz sadece yediklerini yavaş yavaş arttir ve cips yiyip kilo alayim diye dusunme saglikli besinlerden yiyerek kilo al
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim arada evde pilates yapsam faydasi olur mu yoksa kilo aldiktan sonra mi yapmaliyim
- Güzellik & Bakım konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılİdeal kilom 67 senin
07 Yorumla
Soran+1 yılO kadar almak istemiyorum 50de sabitleyim yeter fakat fark edilir mi gobegim olur mu onu merek ediyorum
- +1 yıl
Evet biraz
Soran+1 yılGobegim olur mu peki gobekten kilo almak istemiyorum yüzümden alsam yeter benim icin
- +1 yıl
Bölgesel kilo alıp verilmiyor ki
Soran+1 yılBiliyorum da daha cok yuzumden almamin bir yolu yok mu ya da orantili almamin
- +1 yıl
Bunu bende bilmek isterim 😃
Soran+1 yılPeki gobegim olur mu kilo aldigim fark edilmesin istiyorum
+1 yılEder evet
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz
Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. 55 kilo ol
13 Yorumla
Soran+1 yıl50 kilo olmak istiyorum cok fark edilir mi fark edilmez mi cevremdekiler fark edilmez diyor
Soran+1 yılPeki cok mu cok fark edilsin istemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih