Güzellik & Bakım Hangi ten rengi daha ilgi çekicidir? İsimsizzz_kullanıcı_ Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Beyaz Ten Esmer Ten Buğday Ten Siyahi Ten Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi ten rengi daha ilgi çekicidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nurasltrk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Sağda solda pembe muhabbeti yapan erkoların hepsi beyaz demiş bence başka bir açıklaması olamaz😂 0 1 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Haklısın kanka 🤣🤣 Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Üstteki fotoğrafa aşık olmuş bulunmaktayım (beyazlı) 0 7 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Bende 😅 Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Bozuşucaz 😅😅😅😅 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Kanka boşa kavgaya gerek yok ikimizede bakmaz 🤣 Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl İkimiz birden girsek nasıl olur Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Olmaz Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Tüh, kız kaçtı 😅 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
eyesneverliechicoo Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl buğday-esmer ve siyahi daha çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 357 cevap paylaştı. Hiç beyaz ten görmeyen ben. 😂 Eminim KS de de yoktur böyle bir kız 0 0 Yorumla
aseldilan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yüzyıllardır böyle süre geldi böyle gidecek gibi duruyor neden bilmiyorum ama sanki parlıyorlar nerede olurlarsa olsun görünüyorlar 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Beyaz ten mükemmel kesinlikle. 0 4 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Erkekte demi Yorumla SheWolfWoman +1 yıl Genel anlamda diyorum erkekte ten rengine göre karar vermiyorum. Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla SheWolfWoman +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Benim her zaman favorim beyaz ten. 0 1 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Benimde Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Hepsi 2 1 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl ? Yorumla
tarihmeleği101 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Beyaz. 1 1 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beyaz ten 0 2 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Sağol Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Rica ederim Yorumla
meraklıbiri13 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Önemli olan karakterdir 0 3 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Soruyla alakası ne Yorumla meraklıbiri13 +1 yıl Ten değil karakter çekici Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Aq ben ten rengi sordum aptalmısın Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Beyaz ten derim 😃😃 0 2 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Bencede Yamaal +1 yıl 👍👍
makedonyaxd Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Sevgilimin ten rengi 0 3 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl 🤣🤣 Yorumla makedonyaxd +1 yıl Ama öyle tabi şu an yok :( Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Olur olur Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Beyaz ve buğday. 0 3 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Erkekte mi kızdamı Yorumla Buzlukahvem +1 yıl Kızda beyaz erkekle buğday biraz esmer de olabilir fazla değil ama Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Anladım Yorumla
Qqqqqllvm Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Ben beyazim cok da cekici geliyor 0 1 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Bencede beyaz Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Buğday ve beyaz. 0 1 Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl Bence beyaz Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı. Beyaz ten 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı. Beyaz ten 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 691 cevap paylaştı. Esmer 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. beyaz bence ya 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Esmer ten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sağda solda pembe muhabbeti yapan erkoların hepsi beyaz demiş bence başka bir açıklaması olamaz😂
Haklısın kanka 🤣🤣
Üstteki fotoğrafa aşık olmuş bulunmaktayım (beyazlı)
Bende 😅
Bozuşucaz 😅😅😅😅
Kanka boşa kavgaya gerek yok ikimizede bakmaz 🤣
İkimiz birden girsek nasıl olur
Olmaz
Tüh, kız kaçtı 😅
🤣🤣🤣
buğday-esmer ve siyahi daha çok hoşuma gidiyor
Hiç beyaz ten görmeyen ben. 😂 Eminim KS de de yoktur böyle bir kız
Yüzyıllardır böyle süre geldi böyle gidecek gibi duruyor neden bilmiyorum ama sanki parlıyorlar nerede olurlarsa olsun görünüyorlar
Beyaz ten mükemmel kesinlikle.
Erkekte demi
Genel anlamda diyorum erkekte ten rengine göre karar vermiyorum.
Anladım teşekkürler
Rica ederim 🌸
Benim her zaman favorim beyaz ten.
Benimde
Beyaz ten
Beyaz ile bugday
Beyaz ve buğday ten
Esmer severim
Hepsi
?
Beyaz.
Kesinlikle