Güzellik & Bakım Hangi ten rengi daha çekici? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hangi ten rengi daha çekici sizce? Beyaz Buğday Esmer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi ten rengi daha çekici? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Aloha75 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Kimse tanrıyı hayal ederken buğday ya da esmer hayal etmez. herkes beyaz hayal eder zira en mükemmel ten o dur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bakış açısı Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Altta yorumlarda yeni, beyaz tenli, gôtü açık cıvırlar düşmüş saldırın abazanlar sjsj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Siteyi başka amaçla kullananlar onlar 😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Vücudum beyaz yüzüm daha buğday omuz üstüm buğday yazın 10 dk güneşte durunca esmer oluom tüm yaz gecmio yani hepsi güzel 😂 3 0 Yorumla
Bolga Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Ben beyaz tenliyim ama esmer tenin daha çekici olduğunu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Karizma051907 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Bunun yüzünden evli biri dün annesinin evine gitti 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben beyazım beyaz diyeceğim 1 0 Yorumla
zomzotor Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl çekici bir beyazın resmini koyup sormak resmen hileli soru oluyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yooo inan diğerlerinde en çekici bunlardı Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Hepsi aynı gibi bunların... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi çekici mi Yorumla
_eeMRee_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Beyaz ten kadınlar için esmer tende erkekler için 0 0 Yorumla
MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 802 cevap paylaştı. Esmer. 💕 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Herzaman beyazten 10adım önde bende 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Beyaz 2 0 Yorumla
Emre1923 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Bende esmer olayı bitiriyor beni ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Esmerlere mi aşık oluyorsun hep Yorumla Emre1923 +1 yıl Yükseldim bak gece gece sdfsdfs Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı. Türkiye'de beyaz. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tenim beyaz 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Beyaz alırım birtane 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Beyaz ten 0 0 Yorumla
KlassikAdamm Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Süt gibi bembeyaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu hoş oluyir Yorumla KlassikAdamm +1 yıl Benim için evett Yorumla
pogdy0zii Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl abi net esmer 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla pogdy0zii +1 yıl bilmiyorum nedense ilgimi çekiyorlar daha hoş görünüyor Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. beyaz 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. esmer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Kimse tanrıyı hayal ederken buğday ya da esmer hayal etmez. herkes beyaz hayal eder zira en mükemmel ten o dur.
Güzel bakış açısı
Altta yorumlarda yeni, beyaz tenli, gôtü açık cıvırlar düşmüş saldırın abazanlar sjsj
Siteyi başka amaçla kullananlar onlar 😁
Vücudum beyaz yüzüm daha buğday omuz üstüm buğday yazın 10 dk güneşte durunca esmer oluom tüm yaz gecmio yani hepsi güzel 😂
Ben beyaz tenliyim ama esmer tenin daha çekici olduğunu düşünüyorum.
Bunun yüzünden evli biri dün annesinin evine gitti 😂
Ben beyazım beyaz diyeceğim
çekici bir beyazın resmini koyup sormak resmen hileli soru oluyor.
Yooo inan diğerlerinde en çekici bunlardı
En güzeli buğday ten 👍
Hepsi aynı gibi bunların...
Hepsi çekici mi
Beyaz ten seviyorum ama değilim
Esmer ama bu tipi nerde görücen
Beyaz bir tık daha güzel sanırım.
Beyaz ten kadınlar için esmer tende erkekler için
Beyazzzzzzzzzaa 😍😍😍😍😍
Esmer. 💕
Esmerin tadı sarışının adı derler🥲🤍
Herzaman beyazten 10adım önde bende