Bunlar sivilce degil biliyorum ama bunlarin adini bilmedigim icin nasil yok edicem de bilmiyorum😅 bende madecassol ve hametan var dun madecassolu surdum alnima bunlar birden cikti aceba ikisi cildime iyi gelirmi ya da sivilcelere, sivilcelerim se var bi kac tane
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İstersen çay ağacı yağını kullanabilirsin. Bu yağ sivilceleri hızlı bir şekilde geçirmek için oldukça etkili bir yağ tavsiye ederim. Diğer önerim ise acnelyse krem bu kremde baya etkili bir krem tavsiye ederim. Ya da medacassol kremi kullanabilirsin oda gerçekten oldukça etkili ve iyi bir krem tavsiye ederim kullanmak istersen eğer.
Acnelyse oturdugum ulkede yok ve madecassol bir tanidik getirmisti o var onu uyumadan önce o bölgeye surup denicem zaten fazla surmicem nolur nolmaz😅
Onlar komedon🙂 gözeneklerin içinde biriken sebum ve kirler. Birkere oluşunca tamamen yok etmek biraz zordur vakit alır. Cilt bakımına gidip sonrasında size önerilen ürünleri aksatmadan kullanmanız lazım
Tsk ederim🥰 cilt bakimina gidicem bir ay sonra, insallah iyi gelir
Glikolik asit içeren tonik varsa ondan kullan, sivilceler üzerinde etkilidir.
Onun haricinde uyku düzensizliğin var mı?
Önerdigin bi markalar var mı ? Yani evet gec uyuyom erken kalkiyorum
Uyku düzensizliğinden kaynaklı. Uykunu düzene soktuğun zaman cildin ışıl ışıl olur. Ben the pruse solutions markasını kullanıyorum, oldukça güzel.
Haklisin valla duzeltmem lazim bide guzel beslenmem lazim🥺 Retinol iyi gelirmi aceba?
Ben yurt disinda oturuyorum da burada galiba o markadan yok maalesef
Farklı markalara bak o zaman. Retinolü geniş çaplı bir araştırma yapmadım bilemiyorum
Peki yeni sivilce cikanin lekeleri nasil gecer bahsettigin asit iyi gelirmi
Ben haftada bir ya da iki defa sivilcelerim dahil yüzümün tamamına sürüyorum zaten bir gün sonra sivilceyi kurutuyor ama sivilceyi soyup lekesi kaldıysa onu bilemem