Güzellik & Bakım Kızlar, Koyu kumral açık bir ton mudur koyu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Koyu kumral nasıl bir tondur? Açık Koyu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, Koyu kumral açık bir ton mudur koyu mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mariamaria00 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Dostum hangi renge göre açık ya da neye göre koyu? Keşke bunları belirtmiş olsaydın daha sağlıklı net cevaplar alırdın 🤷🏼 1 0 Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Bence sen soruyu karışırmışsın 😊Güncelle istersen 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fotoğraftaki için orta da diyebiliriz. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim saçlar görseldekinin aynısı acık tondur 1 0 Yorumla
s9ylemekzorundamıyım Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Dalga mi geciyorsun adi ustunde koyu 0 5 Yorumla _MsHermioneGranger_ +1 yıl O mantıkla bakarsan koyu sarı da var Yorumla Soran +1 yıl @_MsHermioneGranger_ aynen öyle çok güzel söyledin Yorumla s9ylemekzorundamıyım +1 yıl Beyninizi kullamanizi tavsiye ederim kizlar Yorumla Soran +1 yıl Koyu kumral koyu kestaneye göre koyu kahveye ve siyaha göre açık bir tondur Yorumla s9ylemekzorundamıyım +1 yıl Onlara gore tabikide acik bi tondur ben onu kast etmedim ki soruda koyu kumral acik bi ton mudur koyu mudur demissin bence sen soru olsun diye sordun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Dostum hangi renge göre açık ya da neye göre koyu?
Keşke bunları belirtmiş olsaydın daha sağlıklı net cevaplar alırdın 🤷🏼
Bence sen soruyu karışırmışsın 😊
Güncelle istersen
Fotoğraftaki için orta da diyebiliriz.
Benim saçlar görseldekinin aynısı acık tondur
Koyu kumral koyu olur.
Dalga mi geciyorsun adi ustunde koyu
O mantıkla bakarsan koyu sarı da var
@_MsHermioneGranger_ aynen öyle çok güzel söyledin
Beyninizi kullamanizi tavsiye ederim kizlar
Koyu kumral koyu kestaneye göre koyu kahveye ve siyaha göre açık bir tondur
Onlara gore tabikide acik bi tondur ben onu kast etmedim ki soruda koyu kumral acik bi ton mudur koyu mudur demissin bence sen soru olsun diye sordun
Koyu
koyu