Güzellik & Bakım Hangi parfümleri kullanıyorsunuz? yagmurqaskoo Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim kış parfüm Ysl libre Yaz ise la vie est belle Lancome veya chloé Hangi parfümleri kullanıyorsunuz? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. axe kullanırım 0 0 Yorumla
moongirlmary Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Parfüm ve benzeri kokular midemi bulandırıyor bir türlü parfüm kullanan biri olamadım 😟 yalnızca dove deodorant 0 0 Yorumla
Minimicki Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O sırada benim avon wish of lovenin ortama girişi 😅 0 1 Yorumla yagmurqaskoo +1 yıl avon attraction çok iyi Yorumla
Doğuanadolulu Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kenzo flower ve repetto favorim ama pahalı. simdilik eczane markası caudalie kullaniyorum 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. İsmini hatırlayamadığım bir sürü var hangisi gelirse elime onu sıkıyorum 0 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Invıctua birde savuage ama değiştircem yeni buldum tom fort kokusu baya ii 0 0 Yorumla
alfano5 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diyor homme intenseBbgarı tygarCreed aventusNişhane hacivat 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne güzel turkçe konuşuyordun bir anda neden ingilizceye gectin 😊 1 2 Yorumla yagmurqaskoo +1 yıl Ahahahshqha yaaaaa Yorumla Ksproff +1 yıl Benimde parfümüm The person you are calling cannot be reached right now 😄 şaka şaka full speed Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Burberry classic Dior fahrenheit 0 0 Yorumla
doesn-t_exist Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Organik testosteron esansı hem de ücretsiz 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı. Kışın Tom Ford yazın Creed 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. David Walker E-148 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hacı yağ canım 0 2 Yorumla yagmurqaskoo +1 yıl Süpersinnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür. Sende lokum gibisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
axe kullanırım
Parfüm ve benzeri kokular midemi bulandırıyor bir türlü parfüm kullanan biri olamadım 😟 yalnızca dove deodorant
Bunları kullanıyorum 😀
O sırada benim avon wish of lovenin ortama girişi 😅
avon attraction çok iyi
Kenzo flower ve repetto favorim ama pahalı. simdilik eczane markası caudalie kullaniyorum
İsmini hatırlayamadığım bir sürü var hangisi gelirse elime onu sıkıyorum
Invıctua birde savuage ama değiştircem yeni buldum tom fort kokusu baya ii
Diyor homme intense
Bbgarı tygar
Creed aventus
Nişhane hacivat
Ne güzel turkçe konuşuyordun bir anda neden ingilizceye gectin 😊
Ahahahshqha yaaaaa
Benimde parfümüm The person you are calling cannot be reached right now 😄 şaka şaka full speed
LCWaikikiden aldığım parfümüm var çok güzel
Burberry classic
Dior fahrenheit
Organik testosteron esansı hem de ücretsiz
Kışın Tom Ford yazın Creed
black opium
Wish of love
Caldion
Oriflame love potion
black orchid
David Walker E-148
Sauvage dior