Güzellik & Bakım Hangi parfümleri kullanıyorsunuz? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor A*ua Di Polo 1987 Omodeo Sense La RoccaRebl charlotte benimkiler Güncellemeler+1 yıl @Ladybi seninkini merak ettim Hangi parfümleri kullanıyorsunuz? Cevapla Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben axe kullanıyorum 0 0 Yorumla
Metin_BG Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Son zamanlar sadece Dior Sauvage ,BVLGari Man , Paco Raban invictus , azaro most wanded 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl En son caroline herrera bad boy almıştım bide versace 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Libre YSLHypnotic Poison DiorMon Rouge Yves Rocher 0 0 Yorumla
Karanlıkkraliçes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zara red vanilla Zara femme Avon pur balanceAvon incendence 0 0 Yorumla
Ladybi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl @Şokagirenbimkasiyeri Giorgio Armani My Way Intense Prada Candy NightBunlar aşkım 0 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl wow Yorumla Ladybi +1 yıl :) sana güzel kokmam lazım aşkım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Artik kullnamayi birakabilirim gecen yil aldigim. stoklar bitince. Fiyatlari ucmus. Quilty kullaniyorum simdilik 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bvlgari ya dark blue👍 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Hulusi bey kolonyası😂 0 0 Yorumla
yildizalbayy777 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Genellikle vücut spreyi ve parfüm kullanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lancome idole edp 0 3 Yorumla med0f +1 yıl Nerede satılıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sephora Yorumla med0f +1 yıl O ne ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben axe kullanıyorum
Son zamanlar sadece Dior Sauvage ,
BVLGari Man , Paco Raban invictus , azaro most wanded
En son caroline herrera bad boy almıştım bide versace
Libre YSL
Hypnotic Poison Dior
Mon Rouge Yves Rocher
Zara red vanilla
Zara femme
Avon pur balance
Avon incendence
@Şokagirenbimkasiyeri
Giorgio Armani My Way Intense
Prada Candy Night
Bunlar aşkım
wow
:) sana güzel kokmam lazım aşkım
Parfüm alacak param yok
Artik kullnamayi birakabilirim gecen yil aldigim. stoklar bitince. Fiyatlari ucmus. Quilty kullaniyorum simdilik
Parfums de Marly delina
Bvlgari ya dark blue👍
Şok jagler
Tütün kolonyası
Limon kolonyası
Traş losyonu
Burberry
Federico Genera
Koltuk altı esansı en sevdiğimm
Hulusi bey kolonyası😂
United colors of Benetton
Gucci