Ben insan icine giremiyom kendimi çok cirkin hissediyom kafayı yicem kafeye falan girince elim ayağım titriyo psikolojim cok bozuk son durumum iyi değil delirmek üzereyim
Allah yaratmış bişey demiyorum ama aynaya bakınca kalbim çarpıyo mk yardım edin
Böyle bi tipe sahip olsaydınız insan icine çıkabilirmiydiniz?
😂 dur sana biraz gülem sen kendinin farkında değilsin arkadaşım. sen gayet yakışıklısın. öyleleri ortada yakışıklıyim benden başkası yok bu dünyada diye dolaşıyor ki görsen aklın şaşar. yüzün çok iyi. yakışıklısın. öyle düşünme
bu kötü halinse iyi halinle neler neler yaparsın 😂 için rahat olsun gayet yakışıklısın hatta ortalamanın üzerindesin. o yüzden sosyal hayatını canlandirmaya bak. eve tikilma cik gez dolaş
@Jdnenwjdjd848 sen daha beter tip görmemişsin boş konuşup insanların özgüvenini kırma. kötü kalbini de kendine sakla. senin gibi zorbacılar yüzünden bunun ve benim gibiler özgüven eksikliği yaşayıp kendimizi beğenmiyoruz sana burada cevap yazacak hak nerden geldi? maydanoz oldun yorumuma pardon yürü git kendi görüşünü kendin yaz. gereksiz egoist
Ya bizimle dalga geçiyorsun ya da övgü almak istiyorsun. Fotoyu karşıdan çekip birazda gülsen benim diyen erkeğe taş çıkartırsın. Asıl mesele tipinden ziyade enerjin yok