Ben pazartesi yıkandıysam Çarşamba yıkanıyorum. Hafta sonu okul olmadığı için cuma günü yıkanıp pazartesiye kadar bekliyorum sizde durumlar nasıl
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evden dışarı çıktığım her gün banyoya girerim. Çıkmayacaksam bir gün izin veririm banyoya. Dinlensin banyo 😂
İyiymiş
Her gün duş alıyorum
Hmm neden peki kirlendiğin bir işte mi çalışıyorsun yoksa terlediğin için falan mı. Birde hristiyan mısın
Ben koyu Hristiyanim kirlendiğim bir işte çalışmıyorum düzenli olarak her gün duş aldığım zaman daha keyifli daha huzurlu oluyorum ve akşamları çok rahat uyuyorum vücudumdaki gözenekler açılıyor nefes alıyorlar bu yüzden düzenli olarak duş almak gerekir her gün akşam eve gelince direk duşa giriyorum
Hmm ben yıkanma düzenimi değiştirsem mi acaba? Yukarıda yazdığı gibi yıkanıyorum fakat bazen saçımın saç kokusu oluyor. Diplerine dokununca hafif bir koku gelir ya ondan. Peki sen müslüman mıydın sonradan mı hristiyan oldun
Hayır ben doğuştan Hristiyandim bence düzenli olarak duş alırsan rahatlarsin böyle ara ara duş almak saçlarınin yağlanmasına sebep olur ve kokarsin düzenli olarak her gün duş alırsan ter temiz olursun psikolojik olarak da rahatlarsin
Kaç yaşındasın ve ne kadar sürede yıkanıyorsun? İncili okuyor musun
Ben 25 yaşındayım yıkanma sürem değişiyor saçlarım kısa olduğu için 5-10 dakikada yikanmam bitiyor düzenli olarak eski antlaşma (Tanah) Yeni antlaşma (İncil) okuyorum düzenli olarak her gün Pazar Ayinlerine kiliselere katılıyorum Churchome kilisesinde üyeliğim var
Ben müslümanım. İncili biraz okudum fakat ayinlerin nasıl yapıldığı hakkında bilgim yok. Bilgi verir misin? Teşekkür ederim.
Pazar günleri kilisenin düzenlediği ayin saattini öğrenip kilisiye gidersin yerini alırsın oturursun kilise papazı gelir kurtarıcımız rabbimiz İsa Mesih in hayatını anlatır öğretilerini anlatır İncil den dualar okur ayağa kalkıp dans ve müzik ile dualar ederiz yanımızdaki kişiye sarılırız sevginin bağışlamanin alçakgönüllü olmamız gerektiğini öğretir baba nin merhametli olduğunu anlatır daha sonra İsa Mesih in eti (ekmek) kanı (şarap) dağıtılır ekmek ile şarap içilir sonra Papazin kurtarıcımız rabbimiz İsa Mesih in öğretileri hayatı anlatılmaya devam edilir kilise Ayinlerin de kurtarıcımız rabbimiz İsa Mesih in hayatı ve kişiliği öğrenilemeye çalışılır ve öğretilerini gerçek hayatta uygulamaya çalışırız dualar bittince Amen deriz ve haç işareti simgesini yapıp Ayinden ayrılırız sonra isteyen papaza dualar yazdirabilir ya da Churchome internet sitesinden günlük rehberlik duaları dinleyip kurtarıcımız rabbimiz İsa Mesih in mesajını anlamaya çalışabilir
Benim bir tanıdığım İstanbul'da gitmişti. Kendisi hristiyan değil. Mumları bir şeye batırdığı videosu vardı. Onun ne olduğu hakkında bir bilgim yok. Başka neler yapılıyor acaba? İkinci sorum, Tanrıya isteklerinizi dile getirmek için dualar ediyor musunuz? İsa Mesih neden Tanrı'dan daha önplanda. Tanrı, kendinden kat kat daha aciz yarattığı bir insanı neden önplanda tutuyor?
Ateş tanrının simgesidir dilek mumu yakarsın ve dualar edersin mumları kutsal suya batırıyor bu şekilde tanrıyla konuşuyor. Tanrıya isteklerimizi dile getirmek için tabi ki dualar ediyoruz İsa Mesih tanrının beden almış hâlidir Rab İsa Mesih in bedeninde dünyada gözüktü çarmıhta bizim günahlarımızı üstlendi ve bizi sonsuz yaşama kavuştuk eski antlaşma Tevratta biz insanlar tanrıyla küsmüştük tanrı bizi lanetlemişti Adem yasaklı elmayı yediği için Yeni antlaşma İncil de Tanrı kendi oğlunu gönderdi Çünkü Tanrı dünyayı o kadar çok sevdi ki, biricik Oğlu'nu verdi. Öyle ki, O'na iman edenlerin hiçbiri mahvolmasın, hepsi sonsuz yaşama kavuşsun. Tanrı, Oğlu'nu dünyayı yargılamak için göndermedi, dünya O'nun aracılığıyla kurtulsun diye gönderdi. O'na iman eden yargılanmaz, iman etmeyen ise zaten yargılanmıştır. Çünkü Tanrı'nın biricik Oğlu'nun adına iman etmemiştir. Yargı da şudur: Dünyaya ışık geldi, ama insanlar ışık yerine karanlığı sevdiler. Çünkü yaptıkları işler kötüydü. Kötülük yapan herkes ışıktan nefret eder ve yaptıkları açığa çıkmasın diye ışığa yaklaşmaz. Ama gerçeği uygulayan kişi yaptıklarını, Tanrı'ya dayanarak yaptığını göstermek için ışığa gelir.” İsa Mesih tanrıdan ön planda değil İsa Mesih tanrının oğlu Rab İsa Mesih in bedenine büründü ve dünyada gözüktü Rab ve kutsal ruh İsa Mesih in bedeninde Baba oğul kutsal ruh üçlü birlik teslis inancı var bizde üç tane ayrı tanrı yok üçlü birlik rab ile kutsal ruh İsa Mesih in bedeninde kurtarıcımız rabbimiz İsa Mesihtir İsa Mesih tanrının sözünü açıkladı tanrının yolunu biz inanalara gösterdi biz inananlarin bedeninde babanın ruhu olan kutsal ruh var kutsal ruh bize rehberlik ediyor.
Başka dualar nasıl ediyoruz kilise Ayinlerin de dans ve müzik eşliğinde koro hâlinde dualar ediyoruz evde karanlık oda da kilisenin rehberlik dualarını dinliyoruz dua defteri tutuyoruz duaları deftere yazarak okuyoruz haç işareti yaparak dualarımızı sonlandırıyoruz Hristiyanlık bir din değildir Hristiyanlık tanrının yoludur kilise de papazların vaazları üzerine İsa Mesih in karakterini kişiliğini öğrenmeye çalışırız İncil okuruz İsa Mesih in hayatını okuruz ve İsa Mesih in öğretilerini uygularız
Beni bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Belki yakın bir zamanda fırsat bulduğumda, bulunduğum ilçeden çıkıp kiliseye gidebilirim. Bunu nasıl bir deneyim olduğunu merak ediyorum. Kiliseye gitmek ücretsiz sanırım. Ekmek ve şarap ücretsiz mi acaba? Kur'an'ı okudun mu? Kiliselere kayıt yapılması gerekiyor mu yoksa canımız istediği zaman direk gidebilir miyiz? Yaşadığım ilçede kilise yok ve o yüzden bilmiyorum. Tekrar teşekkürler
Kiliseye gitmek ücretsiz herkes kiliseye gelebilir Tanrı İsa herkese kucak açar kimseyi ayırmaz herkes Pazar n günü kilise Ayinlerine ücretsiz bir şekilde kiliseye gelebilir ekmek ve şarap da ücretsizdir ekmek İsa nın etidir şarap İsa nın kanıdır Kur'an okumadım İsa Mesih gelecek ile ilgili sahte mesihler sahte elçiler çıkacağını söyledi sahte elçi ve mesihleri meyvelerinden tanıyacağimizi söyledi İsa Mesih den sonra gelenler sahte elçi ve sahte Mesihtir Yeni antlaşma İncildir İsa Mesih tanrının sözünü açıklamıştır ondan sonra gelenler mesela Joseph Smith Mormonlarin elçisi o da sahte bir elçidir çünkü mormon adlı bir melekten tanrının elçiliğini yapmaya çalışmıştır mormon diye mezhep oluşturmuştur tanrının onunla şapkalar üzerinden konuştuğunu iddia etmiştir şapkaların içinde yazıların olduğunu iddia etmiştir aynı şekilde müslümanların elçisi Muhammed sahte bir elçidir İsa Mesih den sonra türeyen bütün mesihler bütün elçiler sahtedir Kur'an İsa dan 600 yıl sonra gelmiştir ve %90 Tevrattir %10 İncildir İncil de İsa Mesih şeytan tarafından çölde denenirken şeytan diyor ki madem sen tanrının oğlusun o zaman şu taşlara söyle ekmek olsun ye dedi İsa Mesih şeytana dedi ki insan sadece ekmekle yaşamaz insan tanrının ağzından çıkan her sözle de yaşar dedi yani abı hayat benim diyor İsa Mesih yani yaşam ekmeği ölümsüzlük ekmeği benim diyor Kur'an buna karşılık diyor ki İsa Mesihe İsa Mesih insandı annesi de insandı yemek yiyordu İsa Mesih tanrı olamaz diyordu yani materyalist bir görüşü var Kur'an'ın burada ama İsa Mesih abı hayat Benim diyor yaşam ekmeği ölümsüzlük ekmeği benim diyen İsa Mesihe Kur'an'ın cevabı İsa Mesih yemek yiyordu tanrı olamaz diyorsa bu tanrı kelamı değildir bu insanin yazdığı bir şeydir o yüzden Kur'an sahte bir elçinin kitabı tanrı kelamı değildir kiliselere istediğin gibi gidebilirsin herhangi bir kayıt yaptırmaniza gerek yok
Rica ederim kendinize iyi bakın Rab İsa Mesih sizinle olsun ✝️✝️
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!