Pirinç maskesi yapiyodum 3. Güne egzama tarzı bişi çıktı anlamadım pirinç maskesjni bıraktım , aradan 1 hafta geçti git gide büyüdü bu kaşınıyor şişti anlamadım aglicam nasıl gecicek bu 😭😭😭

Pirinç maskesi yapiyodum 3. Güne egzama tarzı bişi çıktı anlamadım pirinç maskesjni bıraktım , aradan 1 hafta geçti git gide büyüdü bu kaşınıyor şişti anlamadım aglicam nasıl gecicek bu 😭😭😭
Kaşıntıyı azaltmak için soğuk kompres uygulayın: Kaşıntıyı azaltmak ve şişlikleri hafifletmek için kaşınan bölgeye soğuk kompres uygulayabilirsiniz.
Tahriş edici maddelerden kaçının: Parfümlü losyonlar, sabunlar, deterjanlar gibi tahriş edici maddelerden ve alerjenlerden kaçının. Bu maddeler cildinizi daha fazla tahriş edebilir.
Tıbbi tedavi için bir uzmana danışın: Egzama belirtileriniz giderek kötüleşiyorsa, bir dermatoloğa veya cilt doktoruna başvurup tıbbi tedavi seçenekleri hakkında bilgi almanız önemlidir.
Yine de, egzama belirtilerinizin ne olduğunu kesin bir şekilde teşhis etmek ve uygun tedavi yöntemlerini belirlemek için bir sağlık uzmanına başvurmanızı öneririm. Herkesin cilt tipi ve reaksiyonları farklı olabilir, bu nedenle alanında uzman bir doktordan yardım almak en iyisidir.
Cevap
14Cevap
Çok güzel kızsın. Prinç maskesini hergün yapma. O bölgeye dokunma yıka kendiliğinden geçer günler sonra. Göz doktoruna görün geçmiş olsun
güzelleşecem diye kendinize işkence yaptığınız içindir
Ya acil cildiye doktoru bul neyi bekliyorsun aşırı reaksiyon vermiş vücudun
İçeriğiyle beraber cildiyeye git. bir şey reaksiyon göstermiş
Acill dildiye ye git durum daha da kötü olmadan
Hastaneye acile gidip kortizon iğnesi vurdurun, akut egzama gelişmiş gibi duruyor.
büyük ihtimal etin çürüdü kesip alırlar
kankacım herkesi boş ver doktora git. en azından krem verir. Büyük ihtimalle alerji gibi bir şeyler oldu. geçmiş olsun
Bi dr git bence
alerjidir büyük ihtimalle, zamanla geçer
Hastaneye gitsene kızım
Bepanthol sür idareten ama bi cildiyeye git
Mikrop bulaşmış doktora git krem verir
Doktora gider misin ciddi duruyor
Bu egzama zaten çok geçmiş olsun
Yumruk yemiş gibisin
hastaneye gitsene
Alerjik reaksiyon bidha yapma
Acil doktora gorunmelisin
resmen alerji yapmış