Eşimle görücü evlendik benden 9 yaş büyük ufak tefek yaknlaşmalar dışında kadınlığa ilşkimiz olmadı çünkü kendisi çok pis bir insan teni kokuyor ağzı ölü gibi kokuyor vücudu sarkık göbekli hiç bir anlamda artısı yok saçları hep yağlı masada yemek yeme adabı yok ayakta işerdi el yıkama alışkanlığı yok bana dokununca tiksiniyorum onu düzeltmekten çok yoruldum onunla berabr olmamam normal mi bu bana haksızlık değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu zor bir durum ve duygusal olarak oldukça zorlayıcı olabilir. Ancak, sağlık ve hijyen konuları evlilik ilişkisinde önemli bir unsurdur ve bu konuda endişelenmek oldukça doğaldır. Eşinizin sağlık ve hijyen alışkanlıklarını düzeltmek için nazik ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurmak önemlidir. Onunla bu konuları açıkça ve nazikçe konuşarak, sağlıklı bir yaşam tarzının ne kadar önemli olduğunu ve size karşı olan duygularınızı paylaşabilirsiniz.
Ancak, bu tür sorunlar evlilik ilişkisini ciddi şekilde etkileyebilir ve çözümlenmesi zaman alabilir. Eğer eşiniz sağlık ve hijyen konularında size karşı duyarsız kalıyorsa veya düzeltemiyorsa, bu durumu kabul etmeniz normaldir ve kendinizi korumanız önemlidir. Hijyen ve sağlık konuları sağlıklı bir evlilik ilişkisinin önemli bir parçasıdır. Eğer eşinizle bu konuları çözemiyorsanız ve size karşı olan davranışları sizi rahatsız ediyorsa, evlilik danışmanlığı veya terapi gibi profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz.
Unutmayın ki, kendi sağlığınız ve mutluluğunuz da önemlidir. Kendinizi rahatsız hissettiğiniz bir ilişkide kalmak zorunda değilsiniz ve sınırlarınızı korumak doğaldır. Bu konuda hissettiğiniz herhangi bir endişe veya rahatsızlık haksızlık değildir.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılAllah kolaylık versin. Sen yerden göğe kadar haklısın. Pis insanla geçim olmaz. Konuş. Düzelmiyorsa aile büyükleri ile konuş. Pisliği bir psikolojik sorundan kaynaklanıyor olabilir. Normal insan temiz olur. Psikolojik destek aldır. Olmasa boşan.
01 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Temizlik biraz da içten gelir zorla olmaz. Ama sende haklısın insan bakımlı olunca bakımlı erkek istiyor. Kendini çekmen bile çare olmuyorsa değişmez bence. Uyum. önemli evlilikte, cinsellikte önemli nihayetinde..
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılGörücü usulü evlendiniz de hiç mi konusmadiniz nişanlı kalmadınız eskisi gibi değil ki görücü usulü sevgililik yaşanıyor yani tanıştıktan sonra ve haklısın ondan uzak durmaya kim olsa aynısını yapar
02 Yorumla- +1 yıl
Anladım ailen sıkıntılı miydi neden kaçmak istedin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
49Cevap
Bilmiyorum bazı adamlar çok değişik benim çevremdede var duş almaya çekinen adamlar evli bekar dişlerini fırçalamaya üşeniyorlar o derece ben günlük duş alan biriyim bi ara işten geldim yorgundum bu gece duş almiyim sabah alırım dedim uyudum 2 saat sonra uyandım rahat hissedemiyordum benim bi namazım eksik titiz bi insanım 😃
10 YorumlaBu kadarda olmaz ilk seni istediğinde nerdeydin görmedin mi derler adama şimdi gelmiş adamı yerden yerlere vuruyorsun sonuçta her ne olursa olsun onun ekmeğini yedin onunla aynı yastığa baş koydun o kadar kötüyse git boşan ama lekeleme insanı lütfen
24 Yorumla- +1 yıl
Keşke biraz düşünsen ilerde sanada ne olacağını evet eğitim görmemiş olabilir hal veriyorum sana dünyanın bütün kötülüğü üzerinde olabilir ama budan sana aldatma ihanet gelmez bunu bu şekilden kurtaran sen olabilirsin üstelik senin istediğin gibi olur daha ne istiyorsun hee hece içip seni döven mi veya gidip seni aldatan mı önce sen me istediğini bilmelisin
+1 yılUyar bence kibarca 8 sene pis pis nasıl katlandın uyar kendine bi çeki düzen versin beyefendi
02 Yorumla- +1 yıl
8 ay demiş 😂 8 yıl nasıl geçer bilmiyorum
- +1 yıl
@KahveMavim ay çok pardon yanlış okumuşum 😅 8 aysa konuşarak çözülür sanırım 🙏🏻
+1 yılYazık yani. Demek ki kendisine saygısı yok en başta. Çok zor. Birşeyleri istememen oldukça normal. Oysa çokmdaha fazlasıyla özen göstermesi gerekirken..
Öylelerinin hayatınada özen gösterenler girer😏02 Yorumla- +1 yıl
Birde marifet gibi söylüyor yani!
Ne diye psikolojik baskı yapıyor?
Önce bi kendisine bakmayı öğrensin
Off çok kötü sen ne yaparsan yap o adam değişmez daha yeni evli sayılırsınız şimdiden böyle saldıysa ilerde daha da kötü hale gelir
23 Yorumla
Evlenene kadar fark etmedin mi ya?
De ki Çok kötüsün ya adam ol ya da boşarım seni. Korksun gözü. Olmadı boşanırsın. Midem kaldırmadı okurken.00 Yorumla
+1 yılYol göster yardımcı ol bu kadar arkasından kötü konuşma edepsizlik bu senin yaptığın
Yardımcı olmak yerine ettiğin hakaretlere bak senin gibi biri için o bile fazla00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan çünkü ne o değişir nede düzelir, çocuk asla yapayım deme. Dava aç, bu bile boşanma sebebi sayıldı daha yeni, büyük kusur tazminat sebebi. Onu hemen aldığın yere bırak...
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle birini nasıl beğenir ve evlenirsinki zaten
Onunla konuş dikkat etsin kendine eğer düzelmezse sonunda ayrılık olur bence02 Yorumla- +1 yıl
Böyle mutlu olamazsınız ki sürekli sorunlar yaşarsın özel hayatınızda tam anlamıyla olmaz olsada sorunlar devam eder
+1 yılBıraz sabırla onu duzeltebılırsınız kadın istrese erkeğinı pamuk gıbı yapar. benim önerılerımle Cok erkekler duzeldı 😏
03 Yorumla- +1 yıl
Sıze bır taktık verecm bır ay benim dediğim gıbı yaşayalım soylıcen ona ıkımzde mutlu olmzsak sen eskiye donersın yıne dersin
+1 yılSen de tam tersi çıtır ve güzelsin dimi ve de seksi? Genelde böyle adamların yanında senin gibi kızlar olur.
04 Yorumla- +1 yıl
Off öyle dersen beni bile merak ettirirsin ya o kadar farkediyor mu cidden yaş. Ahh bu adamın yanında bile erkekker sana yürüyor olmalı bakışlarıyla da yiyiyorlar mıfarkediyorsunn dimi.
- +1 yıl
Bazen mi hmm hangi zamanlarda merak ettim. Bahsettiğin gibi bir kuzenim var ve karısı da aynı senin gibi ve benden sürekli ilgi bekliyordu ama kocasından da tiksiniyor gibi. Ama beble samimi. Tayile gidelim filanndiyordu birlikte yazın kocasıyla benimde katarak. olur mu ki böyle aenxe neden demiştir öyle çok söylüyor. Kendini bana göstermek için mi acaba tatilde daha açık olucak malum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim ki temiz de ne oldu sanki? Ne ilgi ne laka, kadinligimi hic hissetmedim 1 sene oldu. Konusmak da care olmadi, senin gibi cikmazdayim
36 Yorumla- +1 yıl
Aile terapisti desteği falan alın iyi olur belki
- +1 yıl
Senden neden korkuyorki enterasan
Cevap sahibi+1 yılBize benziyorsunuz sanki ama detay bilmedigimden birsey diyemiyorum
- +1 yıl
Hayaller ve hayatlar maalesef
- +1 yıl
Nasıl şansınız var anlamıyorum
Güzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin merhaba nasılsın canım benim ya
Geçmiş olsun10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Valla isin cok zor ne diyecegimi bilemedim😔😔😔
06 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 919 cevap paylaştı. Benim midem bulandı ne pis adam öyle... insanın sevisme isteğini kaçırır
10 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlilik yoluna girerken hayır diyemiyor musunuz anlamıyorum
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı. Seni anlıyorum haklısın, evlilik öncesinde kaç aydır flört ettin ve bu durumu farketmedin mi?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılCanım sen tercih ettin biz ne yapalım ayrıl çocuk yoksa
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılzamanla değiişir istemediklerini net olarak söyle düzelene kadarda yapma
00 Yorumla
+1 yılİşin gerçekten çok zor. Allah yardımcın olsun sonuna kadar haklısın
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın keşke boşansan domuzdan uzak durmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeseydin sende. Herkes evlenmek zorunda değil.
Evlenmiş olmak için evlenince iyi mi oluyor sanki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen istediğin için evlisin şimdide istemediğin için boşana bilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler, genel olarak ayakta işiyor. Oturarak işeyen erkek var mı?
00 Yorumla
+1 yılBen kocisimi kendi ellerimle yikiyorum dalinle misss gibi kokuyo askim. Bi de gobegine gul yagi surmeyi eksik etme cok kotu kokuyor yapmazsan benden tavsiyee☺️
03 Yorumla- +1 yıl
senin gibi kadın var mıdır bitane daha :D
- +1 yıl
Gel senin kadinin olayim😉
- +1 yıl
Olmaz enişteye ayıp olur :)) demek göbeği mi kokuyor ascxvxvxvx
+1 yılKadın ayakta nasıl işiyor? Ayrıca bunun için bir psikolojik destek alabilirsin bnce
01 YorumlaEşin Başkasına Aşık. Kadın Milleti Güvenmeyin Kimseye. GERÇİ Erkekler e De Güven yok. Güveneceksen Sadece Kendine Güven.
00 YorumlaGörücü usulü de hiçmi yan yana gelmedin bu adamı alırken
10 Yorumla
+1 yılİyi kötü sık dişini haftada bir defa olsun ver yazık adama
00 Yorumla
+1 yılAllah yardım etsin bence kesinlikle birlikte olma temizlenip insan olana kadar sürünsün kudursun
00 Yorumla
+1 yılevlenmeseydin
04 Yorumla- +1 yıl
boşanmalısın
- +1 yıl
çalışarak
- Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılBazı odunlar yontulmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Uğraşma bırak sarhoş kendi yeliyle yıkılsın
- +1 yıl
Ne gibi
+1 yılEnteresan konuşmak istersen yazabilirsin
01 YorumlaAyrıl awk dağ ayısıyla mı evlendin
04 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 376 cevap paylaştı. Haklısın ama sonuçta kocan
00 Yorumla
+1 yılPeki evlenmeden önce fark edemedin mi bunları
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Kahve iciyodum midem bulandı 🤢
00 Yorumla
+1 yılKanka iyi dayanıyorsun ya çok kötü 🤢
00 Yorumla
+1 yılnormal tabi öyle birşyle aynı evde bile kalınmaz
00 YorumlaAbla keşke evlenmeseydin o ne öyle
00 Yorumla
+1 yılSen bir insanla evli olduğuna emin misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşim Sen ciddimisin? Neden böyle bir hata yaptın peki? Mecburmu birakildin evlenmeye?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlmasaydın yavrum ya.
01 Yorumla- +1 yıl
Mecbur kaldım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu adam yay burcu mu acaba? 😅
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpeki sen hangi burcsun knk
Gizli Üye(25-29)+1 yıltroll bi soru daha mı?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkimle evlendin sen
Cevap sahibi+1 yılcinsellik 0 mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanımadan mı evlendın
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeninde daha düzgün bir adamla evlenmek hakkın tercihin yanlış
Cevap sahibi+1 yılSen kuklamısında ailende olsa başkalarının istediği biriyle evlendin kendine değer ver
Cevap sahibi+1 yılSadece sen değil herkes birşeylerle sınanıyor dik durabiliyor musun o önemli
Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görünce anlamadınmı peki evlenmeden önce
08 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyyy bosansana ne beklion
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkurken midem bulandı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDava aç bosanirisn 😂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılHayaller ve hayatlar maalesef
00 Yorumla
+1 yılHatalarını kırmadan söyle
02 Yorumla- +1 yıl
Umrunda değilse haklisin
+1 yılBoşan
02 Yorumla- +1 yıl
Eskiden nasıl bakıyorsan öyle ya da git çalış
- Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılboşan o zaman gülüm
02 Yorumla- +1 yıl
calisarak başkasiyla evlenerek
+1 yılkonuş onla
02 Yorumla- +1 yıl
sen temizmisin
Planın ne
01 YorumlaBaşka erkekleri dene. Bu dağ ayısı zevk vermez
09 Yorumla
+1 yılMağara adamami mi bu
06 Yorumla- +1 yıl
Uzak durmak lazım insan hicnsjeyden zevk almaz öyle