AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Makyaj yapmamayı bir tık abartıyor olabilir misin?
Az da olsa yapmalısın
Bence yap nolacak ne zamandır yapmıyorsun
Makyaj yapma o zaman ailen haklı
yav nesi haklı ne boş zihniyetsiniz beden kızın bedeni istediğini yapar boş yapmayın mağaranıza girin çıkmayın da
Sana ne oğlum ipini kim çözdü senin mal
Ailesi makyaj yapma bende yapma o zaman sen neyin kafasını yaşıyorsunda terbiyemi bozduruyorsun sığır. Ya bi def olun milletin yorumuna yanlamayın ne düşüneceğimi sana mı soracağım o senin düşüncen buda benim
Yaw bu ergenlerden bıktım yemin ederim oğlum yavrum sizene size girip çıkan ne derdin ne. Soruya yaz cevabını geç git
Hangi paylaşıma yorum yapsam bi ergen zıplıyor hemen. Ne oldu yani düşüncem mi değişti sayende. Maymun gibi makyaj yapmayın nasıl yaratıldıysanız öyle yaşayın soytarı gibi boyanmayın
Düşünceye bak ne rezil insansın
Rezil olanlar belli oluyor
Yaw vallahi bunları engellemekten bıktım sıkıldım. Herkes yazıyor düşüncesini değil mi. Benim düşüncemde bu.
Kimsenin yorumuna karışmıyorum saygı duyarım oda öyle düşünüyordur derim bunu düşünen bir tek ben miyşm mağarada mı yaşıyorum şimdi ben
Ailen makyaj yapmana karşı çıkıyor madem, aileni kırma makyaj yapma o halde bu kadar mı önemli makyaj yapmak yok ailemi değerli. Bunu söyledim diye mi rezil insanım.
Sizin cehaletinize tahammülüm kalmadı gerçekten.
senden daha ergen mi var burada? yoruma bak ergenlikten çık öyle konuş benimle şu an aynı seviyede değiliz. daha düşünmeyi sorgulamayı bilmeyen varlıklarsınız. asıl bizim sizin gibi cahil varlıklara tahammülümüz kalmadı ulan ailenin nesi haklı özgür bir insanın hayatına karışmakla. o kadar pissiniz ki cahilliğinizi her yerde gösteriyorsunuz. pis zihniyetler sizi bi bitin bizim sizin gibilerin cehaletine tahammülümüz kalmadı şuna bak hem suçlu hem güçlü aptalca yorum yapmış üstüne çok zekiymiş gibi konuşuyor bir de senin gibilerdeki cehalet kimse de yok. daha özgür bir bireyin makyajına giyimine ve sayri ailenin karışamayacagini bilmeyen bir cahilsin. hiç boş konuşma. ergenlikten çık önce. ergen dediğin senden daha çok şey biliyor. ergen mi zipliyor ahahah demek bu saçma sığ yorumların her yerde öyle mi? ergen dediğin insanlar senden daha olgundur. buradaki tek ergenlik sende. ergenliği geçtim bazı şeylerin farkına varamayan bir çocuktan ibaretsin bu kadar büyük konuşma zeki havalarına da girme senin gibi boş cahil cuhela bir varlığa yakışmıyor. ergen herif seni. boşuna geç olgunlasmiyor erkekler. kaliteyi düşürüyorsunuz ergen cahil sürüsü.
Tesettür giyip makyaj yapanlar ailesini sosyal medyada eleştirenler bana akıl veremez yorumdan öte geçmez. Aileni dinleme sen git gizliden makyaj yap böylece medeni olursun beraber takılırsınız kızçem dediğinle.
Kimsenin yorumuna da zıplayın akıllı olun boyanıp boyanıp gidip parkta falan oynayın.
Yaw boş ver bildiğini oku sen teyze.
Zarara kendi rızasıyla girene merhamet etmeyin der dinimiz. Biz gerekeni söyledim anlayana.
Diğer ergenlerde uzak dursun kreş değil burası.
Yav kapalı değilim ama herkes istediğini yapar sana mı kaldı milletin makyajı? bu kadar dindarsan tak takkeyi giy şalvarı yapıyor musun bunları? yoksa dar pantolonlwr mı giyiyorsun? kimse 4 4 luk dini uyguluycak diye bir şey yok. insanların Kendi hayatı her şeye burnunu sokma cahil varlık
burada olgunlar arasında tek ergenlik taslayan sensin. başkalarının hayatına burun sokup kendince elestirmek kaçıncı seviye veletlik?
takkeni tak sonra din dersi var çakma müslüman seni
Paçamı bırak artık hoşt bi yaa
Sende doğal halinle kal bence.
Kalıcı makyaj haptım de
Ailene rağmen makyaj yapmaya devam etmeni
Gel evlenelim ben sana şefkatli davranacağım
ıy saçmalık kusucam şimdi
Makyaj yerine seks yapabilirsin
Öxöxöxöxlx
@hasandldl adımın dili tutuldu doktor çağırın bir şey demek istiyor galiba beni hadi ordan dedi aman tanrım
Komik birisin :)
@hasandldl şaka yapiosun. Dilin düzelmiş ilk kelimen bu mu oldu
Evet
Evlilik, kurtuluş olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun
Yapma
Dışarda yap eve gelemden sil
Öyle yapıyorum hep
Bunyapmamis halin mi
Ben değilim o site koymuş
Site nasıl koyuyo lan
En iyi soru seçildi ben de anlamadım 😂
Allah Allah. Millette ki şansa bak..
Kanka iyi birini bul evlen bence. Vakti gelmiş zaten
Bulsam evlencem kanka ya yaşı büyük oluyor ya maddi durumu kötü ne yapacağımı şaşırdım yoksa evlenmek kötü bir şey değil arkadaş gibi olduğun biriyle evlensen ne gibi bir sorun çıkar ki?
Derin konular
Evet uzunca bir süre tanımak lazım baya derin konular..
Allah gönlüne göre versin
Amin sağol canım
Site foto mu koyuyor
Evlen ama eşinde izin vermezse
Evet kapalıyım diye o da izin vermeyebilir çok kararsızım ne yapacağım bilmiyorum
İzin verecek bir eş bulman lazım
Neden izin vermiyorlar
Bilmiyorum annemle ablam makyaj yapan kişileri eleştirip duruyorlar sanki yanlış bir şey yapıyor insanlar öyle şeyler söylüyorlar ki anlamak mümkün değil kendileri yapmıyor diye kimse yapmasın istiyorlar
Aman boş ver ya yap az az gitsin
Kaç yaşındasın ne zamandan berri böylesin
Gizli gizli yapıyorum o da arkadaşlarımla ya da sevgilimle buluşacağım zaman
22 yaşındayım 15 yaşından beridir böyleyim
Anladım
Kapalı olman makyaj yapman insanları daha çok etkiler
Sanmıyorum ya öyle abartılı makyaj yapmıyorum ki
Hmm anladım nasıl yapıyorsun ki
Maybelline nin fit me fondötenini kullanıyorum ince pudralı güzel bir yapısı var yine Maybelline nin maskarasını sürüyorum sonra ince bir eyeliner çekiyorum wet n wild in highlighterına bayılıyorum biraz ondan dokunduruyorum en son da gül kurusu ya da şeftali tonlarında ruj sürüp bitiriyorum genelde fotoğraf çekilirken yapıyorum çünkü evden böyle çıkarsam yakalıyorlar
Hmm konuşalım mı
Kötü bir şey demedim
Çok mu abartılı yapıyorsun
Baskı böyle bir şey ya. Makyaj yapmasına izin verseler belki sürekli makyaj yapmayacak.
Aynen cips kola falan da yasak bizim evde arkadaş ortamında falan yiyorum denk gelirse
Yasak olunca yasaklanan şeyler daha cazip geliyor
Kesinlikle öyle ama doğru kişiyle evlenirsem bunları yaşamam diye düşünüyorum kocamın yaşadığı şehire taşınırım muhtemelen
Evlenirsen karışacak değiller artık yani
Bi zahmet
Yağmurdan kaçarken doluya yakalanma. İnş eşin anlayışlı olur
İnşallah ama isterdim ki aile evinde rahat olayım evlenmeyi sonraya bırakayım ama yaşanılacak gibi değil bu evde çok sıkılıyorum
Kimse yokmu görüştüğün
Yapamamanı
abartılı yapmasan anlmamzlar
Yapmamanı. 😀
Başörtünün amaci dikkat çekmemek degil mi zaten
Baş örtüsü en güzel makyaj yapmana gerek yok bence
dinleme
tesetturlu değilsin ki
Orantılı yap
Aşırı, abartı olmadığı sürece her kadına yakışıyor
Görünmeyen yerlerine yap
Namaz kılıyor musun
Ne akala makyaj yapan namaz kilamazmi
Zor yani abdest felan mesele
Abdestini en uzun süre korur Kadınlar o konuda için rahat olsun
O zaman olur reis
Erkeklerin abdesti açık giyinen bayanlardan dolayi bozuluyor 😁
Evlen kurtul
Ailen iyi biri değil
Zaten guzelsin makyaja gerk yokki
Yapma !
Evlen
Bence doğal daha güzelsin
Makyajsız daha güzelsin gerçekten
Sadece kalem çek
Evlenmek isteyince her şey bitiyor mu
boş ver yakisiyorsa yap
yapma sende
geçmiş olsundu
Noluyormus ki yapınca
Gecmis olsun
Sağol
Cok zor senin icin
Daha çok yap
Yapma sende D:
Babloo
Aileni boşa
onlar ne karışır ki
Babam bu evde yaşıyorsan bizim kurallarımıza uymak zorundasın evlendikten sonra ne yaparsan yap diyor
saçma sen özgürsün
Değilim maalesef her şeyime karışıyorlar bakıyorlar eleştiriyorlar diken üstünde hissediyorum
gelsene konuşalım
Evet
Yanlıs yere yorum attım pardon
Olur öyle şeyler takma kafana aleyna
O evden kac
Yap gitsin
Yapmamanı
Yapma
yapma o zaman
Çok güzel öneri vermiş akla bak sen yapma o zaman gencecik kız hakiki var makyaj yapmaya
@Peri111 Makyaj erkeklere atılan kazıktır :)
Derdini s2yim
Sen anlamazsın işine bak
@yenidenask123 yuru isine lan trrek
Önce kızla nasıl konuşulacağını öğren terbiyesiz madem derdim seni ilgilendirmiyor yazma o zaman
Lan oglum hepinizi dllorim haaaa. Zaten kalkti