Üst yanakta çıkan fazla kıllar alınır mı hem temiz hemde acısız olur diye almak istiyorum. Daha fazla çıkma sebebi olur mu
Cevabın nedir?
- 11 ay
Yanlis yaparsın sakın sakına jilet vurma hem jilet mi kaldi ki makine al makine kullan
113 Yorumla- Soran11 ay
Makine iyi almıyor cımbız kullanıyorum onunla da komple alınmıyor Bi de acıtıyor
- 11 ay
Onun icinnde makine var zaten ben kullaniyorum cok memnunum önce normal aliyorum sonra üzerine o makineyle aliyorum komple alıyor
Bir tanesi bu ben bunu kullaniyorum ama bundan bir tane vardi dandik markaydi yine de iyiydi o dandik di ama 10 sene veya daha fazla kullandim galiba
www.hepsiburada.com/braun-3-serisi-310-bt-blu-3-1-arada-islakkuru-kullanim-kablosuz-tira-makinesi-p-HBV00000S9UEX
Bunu aldim gecen sene çok memnunum bundan tam bilemedim bu mu goruntusu ayni ama bunun serileri var bunu alabilirsin veya daha üst serilerini alabilirsin çok iyi makinedir
www.hepsiburada.com/philips-1200-s122341-aquatouch-islak-kuru-tira-makinesi-p-HBV00000QBVJL - 11 ay
Şu ilkini kullaniyorum demis kullanmıyorum olacakti
- Soran11 ay
Evde var abim almıştı ama bozuk galiba şu an
- 11 ay
Onu yaptirabiliyorsun sanırım bir bak yaptır olmadı yenisini al ben yüzüme jilet vurdum çok pişman oldum senelerce jilet kullandim en sonunda makine alacam dedim ama aldiklarim hep kotuydu ama yine de makine kullandim en son bir makine aldim kötüydü ama iyiydi onu da 10 sene veya daha fazla kullandim en sonunda braun makinesi aldim onu kullanmaya basladim yine arkasina iki makine daha aldim yine braunun makinesi digeri de sana gösterdigim philips
- 11 ay
3 tane makine var elimde şu anda kullandigim saclarımı da kendim traş ediyorum birisini onun icin kullaniyorum zaten
- Soran11 ay
Bende saçımı kendim kesiyorum yıllardır. Kuaförden iyi kesiyorum bence 😂
- Soran11 ay
Makinayla aldım
- Soran11 ay
Fazla kılları
- 11 ay
O zaman sen iyi olursun tabi yıllardır yapiyorsan ben yeni sac trasi olmaya basladim gerci ben bir sey yapmiyorum direk sıfıra vuruyorum
- Soran11 ay
Ben baya şekil yaptım saçı yanları sıfır yapıp çizgiyi kaybediyorum üstleride David beckam benzeri yapıyorum. Her zaman çok iyi olmuyor illaki ama genelde iyi yetiyor
- 11 ay
Yetiyorsa sorun yok boşu buşna kuaföre para vermiyorsun işte ne güzel kuaförler de bayağı artmış fiyatlar ben de şu anda kuaförden uzağım ama ilerisinde ne olur bilemiyorum
- Soran11 ay
Aynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Olmaz ben yıllardır alıyorum jiletin kılın çıkmasıyla Bi alakası yok sadece kesince koku daha sert olduğu için insanlar sertlestirdi sanıyor
10 YorumlaJilet gür çıkarmaz kalın sakallar çıkarir makineyle al daha uyguna gelir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 936 cevap paylaştı. Gürleşir.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı. makineyle al
00 Yorumla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar