Güzellik & Bakım Kadınlarda hangi renk oje dikkat çekicidir? TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Bu haafta böyleyim.. Kadınlarda hangi renk oje dikkat çekicidir? Cevapla Kadın Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Koyu kırmızı ve parlak sedefli nude tonlar 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Ellerine çuk yakışmış kırmızı ve şiyah daha dikkat çekici 1 0 Yorumla
sudlflflfll Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Kırmızı tırnaklar hafif Kısa da olsa bakımlı gösteriyor 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ten rengi ve kıyafete göre; mor, mavi veya turuncu gibi değişik renkler hoş geliyor. 1 0 Yorumla
Crawled Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 8 ay Kırmızının bu tonlarındansa daha bordoya kaçan koyu tonlarını daha çok seviyorum sanırım 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Kesinlikle vişne rengini seviyorum, kırmızı gereksiz iddialı 1 0 Yorumla
busrayaralii Takip Et Xper 5 Yaş: 19 8 ay Asil renk olarak kırmızı ve siyahAma bana göre kahverengi ve tonları 😌 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Sen ne ara fenomen oldun ya 😄 fenomen oldun diye midir nedir mesaj da iletilmiyor artık sana 0 4 Yorumla TheLaady 7 ay 😄 ben bir yıldır falan fenomenim zaten, mesaj kutum kapalı olduğu için atılmıyor. Buradan biraz uzaklaştım da ben 😅 Yorumla Cevap sahibi 7 ay Yok daha önce konuşuyorduk, yazabiliyordum sen bana mesaj attın diye. Son 1-2 aydır yazışmadık diye mesaj kutun bana kapanmış 😄 Yorumla TheLaady 7 ay Yok ben her şeyi temizledim ve kapattım, sana özel bir durum yok 😄 dedim ya, artık sıkıcı burası Yorumla Cevap sahibi 7 ay Anladım. Kendine dikkat et, telegram nickim de buradakiyle aynı. Yazarsan konuşuruz 😊 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. Siyah bordo kirmizi beyaz. 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 583 cevap paylaştı. ⭐Siyah ve bordo tutkunuyum⭐ 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bordo siyah kırmızı güzel bence 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Çok hoş olmuş. Ayaklarına da sürüyor musun? 1 0 Yorumla
Monchuq Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 77% 8 ay Söyle soft bir pembe Ama cidden soft olması lazım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,7b cevap paylaştı. kırmızı bence ve siyah 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 30,1b cevap paylaştı. ben siyah renk ojeleri severim kadınlarda 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Standart kırmızı iyidir 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 39 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kırmızı veya siyah oje 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı. Yakışan renk 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 376 cevap paylaştı. Siyah ve kırmızı 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. bordo bence 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Bordo ve kırmızı. 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nude tonlar ve siyah 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 817 cevap paylaştı. Siyah beyaz 1 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. beyaz 1 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 53% 8 ay Güzellik & Bakım konusunda 418 cevap paylaştı. Kırmızı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Koyu kırmızı ve parlak sedefli nude tonlar
Ellerine çuk yakışmış kırmızı ve şiyah daha dikkat çekici
Kırmızı tırnaklar hafif Kısa da olsa bakımlı gösteriyor
Ten rengi ve kıyafete göre; mor, mavi veya turuncu gibi değişik renkler hoş geliyor.
Kırmızının bu tonlarındansa daha bordoya kaçan koyu tonlarını daha çok seviyorum sanırım
Kesinlikle vişne rengini seviyorum, kırmızı gereksiz iddialı
Asil renk olarak kırmızı ve siyah
Ama bana göre kahverengi ve tonları 😌
Sen ne ara fenomen oldun ya 😄 fenomen oldun diye midir nedir mesaj da iletilmiyor artık sana
😄 ben bir yıldır falan fenomenim zaten, mesaj kutum kapalı olduğu için atılmıyor.
Buradan biraz uzaklaştım da ben 😅
Yok daha önce konuşuyorduk, yazabiliyordum sen bana mesaj attın diye. Son 1-2 aydır yazışmadık diye mesaj kutun bana kapanmış 😄
Yok ben her şeyi temizledim ve kapattım, sana özel bir durum yok 😄 dedim ya, artık sıkıcı burası
Anladım. Kendine dikkat et, telegram nickim de buradakiyle aynı. Yazarsan konuşuruz 😊
Siyah bordo kirmizi beyaz.
⭐Siyah ve bordo tutkunuyum⭐
Canlı tonlar dikkat çeker
Bordo, Beyaz ve yeşil
Bordo siyah kırmızı güzel bence
Çok hoş olmuş. Ayaklarına da sürüyor musun?
Kırmızı ve siyah rengi yakıştırıyorum
Söyle soft bir pembe Ama cidden soft olması lazım
kırmızı bence ve siyah
Gece mavisi, gri ve toprak tonları
ben siyah renk ojeleri severim kadınlarda
Kırmızı ojeden nefret ediyorum
Standart kırmızı iyidir
Kırmızı veya siyah oje
Ten rengine göre değişir ama seninki güzel olmuş
Yakışan renk
Siyah ve kırmızı
bordo bence