AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
korkunç
Selam ne yapiyorsun
Çok zibidi işi yaa
Bir tanidigim yakışmadıği halde kaşını cizdiriyor bidr
18 19 yaşlarında benimde kaşım çizikti ama 22 den sonra bi olgunluk geliyo ve saçma buluyosun o tarz serseri tarzı durumlar sorumluluk sahibi bi baltaya sap olup kariyer yapmak isteyenlerde direk falso eksiden başlatıyo ilk intiba ve işe alımlarda
Djjdjdjf bu kişi de 22 yaşında ve hala mantıksız hareketler yapıyor
Bundan sonra düzelir
Wp biosuna eski sevgilisinin geri gelmesi için hala bu yaşta gönderme yapan bir erkek düzelir mi sence hala böyle seylerle uğrasiyor
Eski sevgiliyi döndürme gönderisimi 😄😄 bu yaşta sene 2024 eski sevgilimi kaldı yaa 😄 annesinin terlikleriyle ekmek almayada gidiyordur
Bişey diyim mi onu da yapıyor nasıl bildin yaaa jdjdjrj
Eski sevgili dediğim de 18 yaşında bir kızı döndürmeye calisiyor
Lavuk Benjamin button gibi yaş aldıkça geriye sarıyormuş :)) ya kızmı yok 2 3 gün club e gitse bi boy gösterse biri düşer zaten wp göndersiyle kaşı façalamakla olacak iş değil
İnsanları asla tipleriyle yargılamam ama o kadar iyi bir tipi yok az da olsa bi gideri var ama cluba flaan gitse oraya ayak uydurmaya bilir zaten asla kendi yasitlariyle sevgili olmuyor 17 18 yaşlarındaki kızlarla 19 yaşındayken de 14 yaşındaki bir kızla sevgili olduydu
Bu arada wp gönderisi değil wp biosuna gönderme yazı yazıyor
Wp gönderisi derken onu kastettim zaten o daha kötü tüm rehberine ezikliğini gösteriyor resmen demek ki yaşının adamı değil ki yaşıtlarıyla anlaşamıyo ana okulu sayfalarından kızlarla tanışıyo 😀😀
Kesinlikle yaşının adamı değil 18 yaşında çıktığı bir kıza söylediği yalanlardan dolayı kız ayrılmisti sanki hiç yalan soylememis gibi kızı kovalamaya devam ediyor brbrbr
Hayır madem sevdiğin söylüyorsun peşinden bu kadar koşucan neden bilerek yalanlar söyluyorsun yani hala mantiksiz davranıyor dediğim buydu işte
Tamamda 22 yaşındayken 18 yaşında bir kızla yaşayacağın ilişkide yalan söylemeni gerektirecek ne olabilir ki. Altına bağladığın bez markasınımı yalan söylemesin kendini zengin göstermek için prima kullanıyorum filan 😀😀 hadi yalan söyledin ve terkedildin geri kazanmaya ne gerek var tek çaren o kızmı
Yaa demişki 3 senelik sevgilim oldu demiş kıza hiç sevgili olmadığı bir kız hakkında ya da kafasından hayali bir karakter uydurdu aldatıldım demis aslında böyle bişey yokmuş yani yalan söylemiş
Meğerse kendisi aldatmış daha önceki ilişkisinde
Ya bende aldattı dışarı çıktı söylemedi vb bişiy için yalan söyledi sandım çocuk böyle bir yalanı söyleme ihtiyacını neden duymuş olabilir hiç bir mantıklı sebebi yok öyle bir yalan için psikolojik rahatsızlığı var mı
Onları söylese iyi yaa bende anlamıyorum neden böyle yalanlar söyledi valla benim de aşırı psikolojimin bozulduğu zamanlar olmuştu ama yine de kendimin farkındaydım böyle şeyler yapmadim ve ben yaşadigim bazı sebep dolayı psikolojim bozulmuştu bunun bir sebebi yok kendi aldatmis kendi yaşatmış daha neden psikolojisi bozluyor yani bununkisi karaktersizlik ilgi görmek
Olmayan şeyleri yaşamış gibi anlatmak olmayan karakterleri kafasından uydurup bide kendinize inandırmak akıllı insan işi değil. Kendini acındırmak istemiş ama bunada neden ihtiyaç duymuş 🤔
Kendini hiç olmadığı birisi gibi göstermeye çalışmıs daha önce 1 senelik ilişkisi onu aldatmış 14 yaşında bir kızla çıktı dedim ya o kızı aldatmış ama şimdiki kıza bunları kendisinin aldattığını söyluyor tamam zaten psikolojik ama kendi tercih etmiş ve bunlari karaktersizlik değil mi
Kendisinin aldatıldigini söyluyor olucaktı
Çoğu kelimeyi yazmamışım yaa kusura bakma
14 yaşındaki kızın neyini aldatıyosun hatta 14 yaşında kızla sevgili olmak suç yaa 😀😀 yalan bu adamın ağzına yuva yapmış bunun söylediği hiç bişiye inanılmaz hem karaktersizlik hem terbiyesizlik
Bende bunu ona çok söyledim neymiş biliyor musun kız bunu aldatmış o da o yüzden kızı aldatmış hayır 14 yaşındaki kız aldatsa ne olur yani bir ara dalga geçmek amaçlı şey demiştim 14 yaşindaki kız tarafından aldatıldım ya lan yuh sana demiştim o da diyorki ben onu kaç kere aldattım diyor ndndnndnd
14 yaşındaki kızın sevgililik anlayışından ne olacak 14 yaşındaki kızın düşüncesinden ne olacak offf millet nelerle uğraşıyo yaa. Bu arada bu tip senin neyin oluyo
Akrabam oluyor jdjdnjdjd
Galiba sen o tarafa çekmedin 😀😀
O yüzden görüyorum wp biosuna yazdiğı şeyleri engelleyesim geliyor ama akraba işte yaa
Ben olsam basarım engeli akraba dediğin nedir ki bende hiç öyle akraba ilişkisi yoktur zaten kardeşimde yok tek çocuğum akraba filan pek sevmem arkadaşlarımı severim
Öyle öyle yaa bende bide bu 14 yaşinda kızla çıktı dedim ya o da akrabamızdı yani akrabasiyla sevgili oldu jdjdjd
O yüzden biliyorum zaten bu kadar şeyi
ulan kuzeninemi göz dikti bide oha herif asla dışarı açılamyo içeriden besleniyo sürekli onuda elde tutamıyo yalan söylüyo :D ensest mi la bu herif akrabaya göz dikiyo
Annemin kuzenin kızı tam olarak kuzen değil ama akraba sonucta biz kuzeniz ama jejdjrje
Böyle kuzen düsman başina ndndnns
yarın birgün sanada asılır bu. senin yaşın kaç
22 benim yaş
tamam hazırlıklı ol sana da yürür yakında
Yok o daha küçüklere yürüyor öyle tercih ediyor rahatım yani bejrjrhrnr
Bide kızlar olgun da göstermiyor böyle çocuk gibi duruyorlar yine nasıl hoşlanıyorsa nsndnd
14 yaşındaki kızdan hoşlanan çocuk zaten pedofilide olabilir küçük ya da çocuksu görünümlü kızlardan hoşlanıyordur o buda bi hastalık :D
Kötü
Bence güzel durmuyor, keko vibe veriyor
Kekoluk bence
Aynı kes maddeci gibi duruyorlar
Hiç sevmiyorum
Zibidice
bayılırım
Apt@l demekki o