Güzellik & Bakım Bu izi hangi krem geçirir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Bu izi hangi krem geçirir? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Nivea olabilir 0 0 Yorumla
Buusee02 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl https://images.app.goo.gl/UF6QMGdBUkW4vmyCAAdına üzüldüm geçmiş olsun bu krem iyi gelecektir 1 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Ne oldu eline biri mi acıttı, yoksa sinirden duvara falan mı vurdun 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 615 cevap paylaştı. Nasıl oldu bu izler geçmiş olsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Krem önerebilir misiniz iz olmaması için Yorumla cakir2607 +1 yıl Hemen geçmez bu izler Yorumla Soran +1 yıl Kremi İz kalmaması için demiştim Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Contractubex diye bir krem var o gecirebilir 0 0 Yorumla
buyrunmatmazell Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ne izi bu? 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Krem önerebilir misiniz iz olmaması için Yorumla buyrunmatmazell +1 yıl Ne izi olduğunu söylerseniz ona göre bir öneri de bulunacağım fakat yanık izi ise her gece vazelin sürmenizi tavsiye ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Sürtünme oldu ama Yorumla buyrunmatmazell +1 yıl Hiç sürtünmeye benzemiyor ama baya kötü görünüyor kızarıklık olan misim geçer de ordali yoğun koyu kısım da iz kalır Yorumla
Krrrrbss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sanki duvara vurmuş gibisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Krem önerebilir misiniz iz olmaması için Yorumla Krrrrbss +1 yıl Madecassol iyidir yara kremi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Krrrrbss +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nivea olabilir
https://images.app.goo.gl/UF6QMGdBUkW4vmyCA
Adına üzüldüm geçmiş olsun bu krem iyi gelecektir
Ne oldu eline biri mi acıttı, yoksa sinirden duvara falan mı vurdun
Nasıl oldu bu izler geçmiş olsun
Krem önerebilir misiniz iz olmaması için
Hemen geçmez bu izler
Kremi İz kalmaması için demiştim
Kick boxcu felanmisin
Contractubex diye bir krem var o gecirebilir
Ne izi bu?
Ne izi olduğunu söylerseniz ona göre bir öneri de bulunacağım fakat yanık izi ise her gece vazelin sürmenizi tavsiye ediyorum
Sürtünme oldu ama
Hiç sürtünmeye benzemiyor ama baya kötü görünüyor kızarıklık olan misim geçer de ordali yoğun koyu kısım da iz kalır
Sanki duvara vurmuş gibisin
Madecassol iyidir yara kremi
Teşekkürler
Rica ederim
Alerji olmuş gibi