Arkadaşlar, daha önceden bu kadar çok sivilcem yoktu ve bir anda bu kadar çok oldu. Herkes abur cubur yediğim için olduğunu düşnüyor. Daha önceden bu tür sivilceleri olanlar hangi kremi veya ilacı kullandılar?
Bu sivilceler ve izleri hangi kremi kullanırsam geçer?
Sivilce izleri için peeling kullanabilirsin. Yüzünü devamlı olarak yıka ne kadar yıkarsan cildinin hızlıca iyileşmesi o kadar kısa sürer. Yüzünü yıkarken yanında ise zeytinyağlı sabun kullanabilirsin. Bu sabun yüzündeki sivilce artışını git gide azaltır o yüzden aksatmadan kullanmanı tavsiye ediyorum. Krem olarak ise acnelyse diye bir krem var onu kullanabilirsin.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doktor bana acnemix ve sivEx diye kremler verdi bunları 3 aydır kullanıyorum bir etkisi yok. Sizce iyi kremler mi bunlar
Yüzünü yıkıyacaksın ilk niacinamide sür 10 dk sonra retinol sür amaa böyle az sürceksin minik nohut tahesinden biraz küçük olcak şekilde gözlerine göz altına dudağına falan getirme.. Sonrada krem bu kadar ( doktora git acnelyse retinol yazsın sana )
Asitli toniklerden yararlanabilirsin. Destekleyici olarak bariyer onarıcı krem kullanabilirsin lekeler için de arbutin ve niacinamide serum. İnstagramda cilt bakımı üzerine içerik üretiyorum dilersen takip edebilirsin. Kullanıcı adım : rumeysagurel_
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Takip ederim. Acnemix ve sivEx kremleri iyi mi bana doktor söylemişti aldım 3 aydır kullanıyorum ama bir etki etmiyor
Onların içeriğini bilmediğim için bir şey diyemem. düzenli 3 ay boyunca kullandıysan ve etki etmediyse bi sıkıntı vardır ama farklı ürün deneyebilirsin