Nedeniyle beraber açıklar mısınız😽
Velvet Orchid
Coco Chanel
La vie est belle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşim parfümcü, sayesinde her kokuya aşina oldum artık.
Velvet'i tavsiye etmiyorum, Tom ford bu kokuyu nasıl çıkarttı anlamadım.
Coco Chanel' in hangi modeli ama? Eşim coco Mademoıselle kullanıyor gerçekten çok iyi.
La Vie Est Belle bana göre Lancome'un en iyi 2 parfümünden biri. Ve Lancome gerçekten bu işi biliyor. Favorilerim Tresor, hypnose ve la vie est belle.
Sonuç olarak Velvet'i sevemedim ama diğerleri çok iyi.
Şahsi tavsiyem ise;
1) Dior Hypnotic poison
2) YSL Libre
Ben Velvet orchid düşünüyordum neden siz brğenmediniz nasıl bi koku? Oryantal çiçeksi ve sizce her mevsim kullanılır mı?
Evet coco mademoıselle den bahsediyorum onun hakkında da bilgi verir misinizz
Yani ben eşime hediye aldım orijinalini, o beğenir dedim çünkü benim beğendiklerimi genelde beğenmiyor :) Ama oda beğenmedi. Yani kokuyu ilk kokladığınız gibi düşünmeyin, kaldıktan sonraki ( Orta nota ) kokusu çok daha iyidir. Velvet kaldıkça kötüye gidiyor bana göre. Ama tabi kokuda insanların zevkine göre değişir. Ben bana göre olduğunu söylüyorum. Evimde parfüm koleksiyonum var aslında resimleri bulursam eklerim. Koleksiyon dediğime bakmayın çok fazla var yani. Zamanında çok aldım.
Coco mademoıselle çok etkili bir koku, eşimin tavsiyesi üzerine bakmıştım gerçekten beğendim. Abartı değil ve yoğunluğu intens kokular gibi değil. Yani asla rahatsız etmez etrafı. Bu arada sıkma tarzınıza çok bağlı.
Bunlar erkek parfümlerim, en alt solda Velvet var dikkat edersen. Kadın parfümleri çekmemişim eve gidince çekerim.
https://hizliresim.com/ln3d3xy
Cevap
4Cevap
Coco Chanel
Hiç biri lavanta kokulu varsa al
Bilmiyorum çiçeksi kokular hoş
La vie est belle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?