en çekici, kokusuyla sizi inanılmaz etkileyen kadın parfümü nedir sizce? Ben incandense kullanıyorum da değiştirmek istiyorum. en güzel parfüm hangisi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHellooo! Güzel parfüm ararken ben de sürekli batağa düşüyorum ve işin içinden çıkamıyorum. Baya araştırdım, hepsini derledim. Umarım sizler için faydalı olur.
Parfüm kokusu her insan için özeldir, güzel bir koku özgüven için sağlam temeller atar. Kadınlar için parfümün önemi bu yüzden çok büyüktür.
Parfüm seçerken kalıcılık en önemli kriterdir. Kadınlar genelde çiçeksi parfümleri kullanırlar fakat bu kokuların şekerli olmamasına bence dikkat etmemiz gerekir. Yaz ve kış parfümlerimizin de ayrı olması çook iyi olur!
Parfümün kalıcı olması için boyun ya da bileğinize önce nemlendirici sürüp sonra parfümü sıkabilirsiniz. Nemlendirilmiş yüzey kokuyu daha çok tutacaktır. Böylelikle siz de parfümün kalıcılığını arttırabilirsiniz.En Etkileyici Kadın Parfümleri
Givenchy Very Irresistible
Givenchy’nin eski bir parfümü, 90’ lara gönderme yapan, buram buram çiçeksi notalar ve özellikle gülle sarıp sarmalanmış, lüks ve seksi kadın parfümü. Çok hafif baharatsı notalar artı misk de var. Bu unsurlar da parfümümüzü parasını hak eden forma çeviren özellikler. Ayrıca kalıcılığı yüksek, böyle buram buram kokayım diyen gül severler için mükemmel bir öneri.

Chloé Signature
Kendini özgür hissedenlerin kokusu diyebiliriz! Zaten uzun süredir favoriler arasında yer alıyor. Çiçek şöleni yaşatan ama asla baymayan bir kokudur. Gün boyu üstünüzde kalan ve hafifliği ile hiç sıkmayan bir üründür. Kalıcılığı yüksek ve feminen bir parfüm. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Miu Miu l’eau Rosee
Tam bir gündüz parfümü. Narenciye ağırlıklı, bitkisel kokulu çok sade ve hoş bir parfüm. Kullanan kişiler çok memnun. Daha çok yaz mevsimine uyum sağlar gibi duruyor. Kış için fazla tatlı kalabilir. Kalıcılığı gayet yeterli. Bergamot, limon, gül ve narenciye kokularını sevenler için güzel bir seçenek.

Gucci Mémoire D’une Odeur
Unisex bir Gucci kokusu karşınızda. Çiçeksi ve odunsu bir kokudur. Usta parfümcü Alberto Morillas’ ın ellerinden çıkan ürün, yeni bir Gucci hikayesi yazıyor. İlk sıkıldığında viski gibi kokuyor ama sonra biraz daha tatlı odunsu bir koku yayıyor. Özgün bir parfüm olmuş ki hiçbir kokuyu çağrıştırmıyor. Kısaca hem pudralı hem yeşil hissiyatlı çok hoş bir parfüm.

Marc Jacobs Decadence
Marc Jacobs'ın yeni parfümü. Orta yaş kadınına hitap eden kokusu var bence. Çok ağır safran ve gül kokusu hakim. Fakat şişe tasarımı hoş klasik Marc Jacobs zinciri ile süslenmiş.

Tom Ford Black Orchid
Kokusu odaya dolduğu an reaksiyon almadan geçilmeyen toprak kokulu klas parfüm. Unisex bir parfüm olmasına rağmen daha çok kadın kullanıma uygun gibidir. Pudramsı tatlı yapısı gerçekten iyi olmuş. Bu tarz kokuları seven biri için kesinlikle vazgeçilmez, inanılmaz bir havası var. İsmi ve şişesi kokusu kadar güzel bir parfüm.

Kilian Good Girl
İçindeki uçuş uçuş çiçekleri, hafif iç ürperten keskin ve hoş kokusu ve ekstra ekstra kalıcılığıyla hafızama kazınan bir parfüm. Beyaz çiçekleri seviyorsanız kesinlikle bayılacaksınız, bana çok tanıdığım ama vazgeçemediğim bir koku hissi veriyor her duyduğumda mutlu oluyorum. Kalıcılığı aşırı derecede tatmin edici.

Gucci Bloom
Oldukça feminen bir kokuya sahip bu parfümün notalarında yasemin, yumru ve sarmaşık bulunuyor. İlkbahar ve yaz aylarında günlük kullanım için ideal olan, hafif ve taze bir aromaya sahip. Tamamen kadınsı bir koku olduğu için feminen kokuları sevenler için oldukça ideal.

Burberry My Burberry
Erkek kokularında kullanılmaya yatkın sardunya yaprakları kokusunun kadın parfümüne uyarlanmış hali.. Yaratıcısı Maison Francis Kurkdjian yağmurdan sonra londra bahçeleri kokusundan ilham alarak yaratmış. Kalıcı ve net parfümlerden hoşlanan kişiler için birebir.

Prada La Femme Intense
La Femme Intense’ in açılışı tatlı modern çiçekler ve meyveler ile gerçekleşiyor. İlk saniyelere ferah olmayan tropikal tat veriyor. Lezzetli mayhoş meyveler kendisini daha çok gösteriyor. Sütümsü ve vanilyamsı ylang çiçeği parfümde kendini belli ediyor. Parfüm kalıcılık sırasında kadifemsi ve feminen bir koku bırakıyor. Ben bir dönem çok severek kullandım. Tropikal ve kadifemsi tat sevenler için öneririm.

Michael Kors Wonderlust
Bu parfümde oryantal, lüks çiçeklerin harmanı ve baharat bir arada. Koku İtalyan Bergamot' un tazeliği ve pembe biberin davetkar patlaması ile açılmakta ve rafine gurme Badem Sütü ile de eşsiz bir koku sağlamaktadır. Egzotik ve kremsi bitişi etkileyici içeriği tamamlar.

Yves Saint Laurent Black Opium
Yves Saint Laurent Black Opium, koklayanın başını döndüren sarhoş edici bir kokudur. Adrenalin açısından zengin kahvenin açılış notaları ve vanilyanın tatlı duygusallığı, genç ve modern bir koku olarak beyaz çiçeklerin yumuşaklığına yaslanıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞuana kadar paris hilton,lolita lempicka L,dovidoff cool water,amor amor ,lacoste touch of pink kullandım gerisi hakkında bi bilgim yok aralarından en çekici olanı yazayım. Lolita lempickayı çekici bulanlar var ama bence ağır bi koku bayıyor. Amor amor en iyisi kış için hem beğeniliyor da,diğerleri zaten hafif ferah yaz kokuları. Ha bi de ange ou demon var bekledikçe güzelleşiyor onu da bi ayrı severim :)
01 Yorumla- +1 yıl
mükemmel bir parfüm arıyor isen ve fiyatı da uygun olsun istiyor isen tabiki Alberto Sego parfümlerini her şekilde tavsiye ederim. Överek yazmayacağım al dene gör.
+1 yılChloe signature vee jean paul gaultier classique 👌Bu ara favorimm
01 Yorumla- +1 yıl
Ben yazacaktım jean paul'ü 😂😂 nefisss
+1 yılShalimar (Guerlain)... ötesi yok bergamot ve vanilya sanki karamel tarif edemiyorum..
her buluşmamızda sıkma derdim nişanlıma deli ediyordu beni. Etkilenmeyecek erkek yok
bileklerine 1er, boynuna 1, sonra arkana yaslan ve seyreyle cümbüşü ;)410 Yorumla- +1 yıl
sevil..
- +1 yıl
internettende sipariş verebilirsin aslında.. ama tabi önce koklamak isteyeceksindir.
bak wintus23 isimli arkadaşın söylediği chanel coco madem de çok iyidir onuda bir dene..
ne tarz parfüm istiyosun bir tercihin varmı? çiçekli? baharatlı? şekerli? odunsu? fresh? meyveli? - +1 yıl
şimdi oldu işte, ozaman shalimar olmaz sana, fresh, canlı iki parfüm sana:
issey miyake for woman
narciso rodriguez for her
ikisinide sevilde bulabilirsin.. - +1 yıl
bende sevil diye salladım, her ilde var artık.. konyayı bende bilmiorm..
sevil , tekin acar, douglas bunlar konya merkezde kesin vardır..
Kokular unutulmazdır.belki de bunun etkisi var üzerimde ama armani black femme harika bir koku gerçekten. tek ekürisi de bana göre CH 212 Sexy.. bu 2sini kesinlikle denemelisin..
03 Yorumla
Gizli Soranhypnotic poison kullanıyorum ama ch212 hep aklımda.. deneyeceğim :)
Gizli Soranteşekkürler ;)

Gucci Rush en beğendiğim kadın parfümü. Daha böyle bir şey üretilemedi..00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
59Cevap
+1 yıllink Alien vazgecilmezim hic bir parfüm bunu gecemez diyorum, pahali birsey ama deger. Hakikatten herkezi bastan cikartan, kokusuyla ortami büyüleyen süper birsey. Cok parfüm kullandim ama favorim Alien, bundan baskasini kullanmiyorum.
00 Yorumla
+1 yıllink biraz pahalı ama duyan unutamıyor kokuyu
00 Yorumla
+1 yılBir bayan parfümü var, çok güzel ama soramıyor ki insan yanlış anlaşılma korkusuyla kullanan kişiye. Hafif bir çiçek kokusu ama içinde sanki sandal ağacı da var. İki ayrı kokunun karışımı gibi. Bu parfümü bilen var mı?
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılLady million olabilir mi acaba sandal ağacı var diye biliyordum ama
- +1 yıl
Bilemiyorum ki. Bakarım önerdiğin parfüme. Umarım o parfümdür. Çok güzeldi. Teşekkür ederim...
Gizli Soran+1 yılInsallah odur ne demek yardimci olabildiysem ne mutlu..
link
uzun süredir kullanıyorum ve tek geçerim bittiği gün yenisini alırım hatta ;)02 YorumlaPoeme'ye bitiyorum... Bir parfüm bu kadar mı etkiler insanı ama etkiliyor işte... 20 metre öteden o kokuyu alırım :)
02 Yorumla
+1 yılOriflame - Love Potion link
harika bi koku..00 Yorumla
+1 yılelizabeth arden sunflowers. kuzenim kullanıyordu ve içine düşüyordum hep. link
00 Yorumlafiziği cekici ve bakımlı ise parfumu olsada olur olmasa da olur :)
20 Yorumlaadını bilmiyorum ama leopar desenli ablaların sıktığı iğrenç kokoş bir koku vardı sonraları gençliğede yayıldı o çok kötü işte onun dışındakilere bak =))
mesela kenzo ve lacoste parfümleri hoş.00 Yorumla
+1 yılIncandessence link
10 Yorumlainternetten sipariş et bebeem link
03 Yorumla
+1 yılen iyi kadın parfümü sadece onun tenine has olan o koku bana göre :)
01 Yorumla- +1 yıl
eyvallah :)
Kadının kendi kokusundan daha güzel parfüm yoktur... adamın burnunda tüter
00 Yorumla
+1 yılGucci rush beni bir başka etkiliyor nedendir bilmem. Bir de eski bir deodorant kalmış hatırımda dolce vita adında ucuz ama çok güzel bir kokuydu belki de şimdi koklasam aynı lezzeti vermez ama
01 Yorumla- +1 yıl
İnternetten satın al ya da konyanın merkezinde yüksek bir binayı içeren bir alışveriş kompleksi vardı orada bulabileceğini umuyorum
gvenchy in bir bayan parfümü var tam adını bilmiyorum ama bu marka bir harika
00 Yorumla
+1 yılçakma lakoste. bayılıyorum yaa. modası geçti ama hala süper bence. biraz hatırası vr bende gerçi ondanda olabilir:)
02 Yorumla- +1 yıl
ya biliyorum tum ankara çorum gebze ondan kokuyo. ama çok guzel geliyo bana yaa. utanmasam ben kendime sıkacam yaa:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAngel, dior. Angel baya klasik bişey her kadında olmalı bence . D dior ise kırmızı şişe ve uzun mavi şişesi harika. Biraz pahalılardır ama
00 Yorumla
+1 yılben kadın parfümü kullanıyorum valla çok güzeller :D
00 Yorumla
+1 yılvictorianın adriana için yapmış olduğu bi kokuuu varkiiiiiiiii offff diyorum ;)
00 YorumlaFiruze adında eczanelerde satılan cam gül desenli parfüm
00 Yorumladuştan yeni çıkmış olan bi kızın kokusunu hiç bir parfüm kokusuna değişmem
10 YorumlaMicheal corps kullan biraz pahalidir ama fena bisey;) en azindan beni etkiliyo:)
00 YorumlaLa vie est belle tek gecerim donna karan pure alternatifim
00 Yorumla
+1 yıl"christian dior hypnotic poison" üzerine kadın parfümü tanımam!
00 Yorumla
+1 yılvalla bayanların kokusu her türlü tahrik edici :D tütün kolonyası bile sürseniz yeter :D
00 Yorumla
+1 yılGeçen hacı kokusu getirmişler bize sana vereyim sür, imamlar kovalasın seni :)
00 Yorumlaarmani she (on numara beş yıldız)
yves saint lorent jasmin (artık üretilmiyor heralde)10 Yorumla
+1 yılcaldion mükemmel koklayınca hemen sevişesim geliyor
02 Yorumlaotknnn neden kıro dedin anlamdım ama gerçek bu biz kolpacı değiliz
+1 yıllady million guzel yaw eski sevgilim kullaniyordu :D
00 Yorumla
+1 yılÇiçek kokulu parfüm kullanmayında hacı yagına bile razıyım
02 Yorumlabayılırım çiçek kokusuna
Gülü seven kokusuna katlanır :)
ne kdr etkiler ablam bilemem ama ben adidas yeşil renkte olanı kullanıyorumm..güzll =)
00 YorumlafArketmez ben cholate marka parfüm kullanıyorum sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvonun afrodizyakli falan olanlari var super birsey
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbana en cekici koku partnerimin ten kokusu geliyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılescada çoketkileyici geliyor bana. kozmetikçilerde bulabilirsin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılanlamadım
Hypnotic çok iyi onu kullan
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTamam canım yarın alıyorum çok sağol❤️
Gizli Soran+1 yılLancome dimi o var bende ama çok sıkıldım değiştirmek istiyorum artık 😊
Salvatore ferregamo signorina
00 Yorumla
+1 yıllancome tresor yıllardır kullandığım tek parfümdür
00 Yorumlalacoste dene pişman olmazsın
00 Yorumlaburbery weekend... kz arkadaşıma alırdım :)
00 Yorumla
+1 yılShiseido çok güzel kokuyor
00 Yorumlabenim kendi tenimin kokusu
00 YorumlaDolce Gabbana The One,Escada Magnetism,212 Sexy
00 Yorumla
+1 yılburberry weekend. oyşşş
12 Yorumla- +1 yıl
demekki bayan apaçiler tahrik ediyo beni panpa
Ben bayanda Chanel parfümlerini seviyorum
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılVar evde sıkıldım ya bayağı
Gizli Soran+1 yılYok denemedim ona da bakarım bir teşekkürler
şeker gibi ya da şampuan gibi kokanlar
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılşi var onu beğendim
00 Yorumla amore amore yada nina ricci
00 Yorumlatezegi tek gecerim :)))))
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacı biber turşusu suyu kokusu
11 Yorumlaahahh :D
+1 yılEn güzeli kendi kokusu
00 YorumlaBaharat kokulu kızlara bayılırım <8
00 Yorumla
+1 yıljadore, lancome hionose, burrbery touch
00 Yorumladior chanel parfümleri
00 YorumlaChanel Coco Mademoiselle der susarım :)
00 YorumlaKız benimse parfüm hertürlü gider.
00 Yorumla
+1 yılben bilmem eşim bilir
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnnemi karistiracak kadar kardeşim oldugunu belirtmene gerek yoktu
Alien by Thierry Mugler, tavsiye ederim canim :)
00 Yorumlad&p parfumerıde L10 kodlu bır parfum var super
00 YorumlaLolita lempicka :)
20 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri