Güzellik & Bakım Sizce kas mı boy mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kızlar ne dersiniz sizce 1.90 yakışıklı olmak mı yoksa 1.70 body builder olmak mı? Sizce kas mı boy mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
puipead13 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İkisi de değil özgüven sert durması karizma olması karışmadan kastım yakışıklılık değil kendine ait aurasi olacak yapmacık durmayacak. 1 1 Yorumla puipead13 +1 yıl Karizmadan kastım Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 556 cevap paylaştı. Devede de boy var. boy tek başına bi işe yaramıyor. kas abidesi 1.70 lik adamı kolay kolay kimse deviremez. itsen yamulmaz bile 0 1 Yorumla ImaginePerrest +1 yıl 185 arkadaşım var beni denizde suya basmaya çalışmıştı yakın zamanda. Alıp alıp suya çarpınca neye uğradığını şarşırdı. :D Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Vücut yapmış bir yer fıstığını kim ister hayatında ya? 0 0 Yorumla
demir5222 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kaş uzun boyda iyi duruyo aga boy 185 falan kasada olsa baya iyi duru 0 1 Yorumla demir5222 +1 yıl Kas Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl boy alır sonuçta 190 adam kas yapabilir ama kaslı adam 190 olamaz. 2 2 Yorumla supraysmadaafa +1 yıl Kaslı adam neden 190 olamaz 😂 Yorumla libermakisiza +1 yıl 170 ya hani ondan Yorumla
kendihalindebirerkek Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl bence boy daha önemli çünkü kaslarını spor yaparak geliştirebilirsin ama kısa boyluysan şöyle ellerimden bir arkadaşım ayaklarından bir arkadaşım çeksin uzayayım diye bir imkanımız yok :D 0 0 Yorumla
thorin726 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bende 180 im sürekli boyumla kendimi teselli etmeye calisridim ama kızların geneli uzun boy sever ve bu net 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. 190 yakışıklı 0 0 Yorumla
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Fazla kas gözüme hoş gelmiyor o yüzden boy diyorum 0 0 Yorumla
Ceyliniseaq Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Bence uzun ve kaslı olanı bulmak en iyisi😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1.70 yakışıklı olamaz mı yani 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1.70im yakışıklıyım ama body builder değilim 😂 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yorumlardaki çoğu boy fantezisi kuran kızlar 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. 1.90 olanı tercih ederim sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İkisi de değil özgüven sert durması karizma olması karışmadan kastım yakışıklılık değil kendine ait aurasi olacak yapmacık durmayacak.
Karizmadan kastım
Devede de boy var. boy tek başına bi işe yaramıyor. kas abidesi 1.70 lik adamı kolay kolay kimse deviremez. itsen yamulmaz bile
185 arkadaşım var beni denizde suya basmaya çalışmıştı yakın zamanda. Alıp alıp suya çarpınca neye uğradığını şarşırdı. :D
Vücut yapmış bir yer fıstığını kim ister hayatında ya?
Kaş uzun boyda iyi duruyo aga boy 185 falan kasada olsa baya iyi duru
Kas
boy alır sonuçta 190 adam kas yapabilir ama kaslı adam 190 olamaz.
Kaslı adam neden 190 olamaz 😂
170 ya hani ondan
bence boy daha önemli çünkü kaslarını spor yaparak geliştirebilirsin ama kısa boyluysan şöyle ellerimden bir arkadaşım ayaklarından bir arkadaşım çeksin uzayayım diye bir imkanımız yok :D
bende 180 im sürekli boyumla kendimi teselli etmeye calisridim ama kızların geneli uzun boy sever ve bu net
190 yakışıklı
Fazla kas gözüme hoş gelmiyor o yüzden boy diyorum
Bence uzun ve kaslı olanı bulmak en iyisi😁
Boyum 189 kas yapmalıyım
1.70 yakışıklı olamaz mı yani
Olur tabi
1.70im yakışıklıyım ama body builder değilim 😂
Yorumlardaki çoğu boy fantezisi kuran kızlar
1.90 olanı tercih ederim sanırım
İkisi de önemli değil
Boy uzun..
İkisi de değil