Sürekli bacağını aç vs diyorlar. hem yapan hem yaptıran için tahrik olmamak imkansız değilmi a*k her gittiğimde yapan karıyla kez ilişki yapasim geliyor
Ne yasiyon ya işini yapıyor kadın killarini aldığı birine azcak değil ya ona bakarsak dövmecide göğüs arasına özel bölgeye dövme yapıyor doktor Özel bölgeye ameliyat yapıyor hepsi toplu … o zaman git ihtiyacını gidercek birini bul
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tahrik eder yaa sulanan bile oliyorr bayan kuaforlugu yapmistimm ve bi bayan arkadas kiz agda yaparkenn islanmiss kilodunuu cope atmiss
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yapan sürekli gördüğü için tahrik olmaz ama yaptıran olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
özel belgede hissettiğin acı varken hala tahrik olabilmek sanki ağda ile alakalı değil de, ağdayı yapan kadınla alakalı gibi geldi bana :)
Hiç öyle bir hissim olmuyor, ota boka tahrik olmuyorum.
Ne yasiyon ya işini yapıyor kadın killarini aldığı birine azcak değil ya ona bakarsak dövmecide göğüs arasına özel bölgeye dövme yapıyor doktor Özel bölgeye ameliyat yapıyor hepsi toplu … o zaman git ihtiyacını gidercek birini bul
Tahrik eder yaa sulanan bile oliyorr bayan kuaforlugu yapmistimm ve bi bayan arkadas kiz agda yaparkenn islanmiss kilodunuu cope atmiss
Yapan sürekli gördüğü için tahrik olmaz ama yaptıran olabilir.
Erkeğe yaptırmak daha hoş olmaz mı kadın kadına yapmaktansa :D
Yapan duruma alisiktir da sen değilsin belliki
Wjsjwjwjwjwjwb enteresan lezlik var mı
Aha emir seviyorsun jsjdd
o zaman o işlemi ben yapayım :D
Hiç yaptın mı peki
Tahrik edicek kadar güzel mi ki :)
Sesli güldüm ama mantıklı
Hayır
Eğer islan.. iyosan kadın anliyordur sjjdjd
:)) güzel cevaptı gerisi ona kalmış gibi
Abaza seni 😃