Diğer Ağda yaptıracağım kuaför mahallenin kuaförü ağda yaparken bakire olmadığımı anlayabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bakire olup olmadigimi anlar mı kuaför? Ağda yaptırmak istiyorum ama evlenip ayrildigimi bilmiyor. Ağda yaptıracağım kuaför mahallenin kuaförü ağda yaparken bakire olmadığımı anlayabilir mi? Cevapla Evlilik Soruları Ağda Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlamaz bacağını ayırıp vajına dudaklarını ayırıp bakacak değil ya ha o derece içli dışlı bir insansa bilemem ama yine anlaması zor 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hayır, anlayamaz bakarak, tabi vajinal açıklığın fazla degilse 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl anlasa ne olacak anlamasa ne olacak bu kimseyi ilgilendirmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyorsun Yorumla safadgn +1 yıl onun görevi senin isteklerini yapmak gerisi ilgilendirmez Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Anlamaz ya nerden anlayacak:) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Şeklinden Yorumla elation +1 yıl Bakirelikle şeklin alakası yok Yorumla Soran +1 yıl Kilitoristen anlasilmiyormu Yorumla elation +1 yıl Hayır:)Kızlık zarı vajina girişinin 3-4 cm içinde bir yerde. O yırtıldığında görünüş olarak bir şey değişmez.Vajina şekli, klitoris yapısı herkeste genetiktir Yorumla Soran +1 yıl Anladım oraya kadar da incelicek değil actirip yani bi sorun yok öyleyse Yorumla elation +1 yıl İncelese de anlamaz o ayrı da, sorun yok yani :) Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 538 cevap paylaştı. Evet, anlar. Ama bunu bilse ne olur ki? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum neden bakire değilsin vs der ya da konuşur mu bilmiyorum farklı yerde Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Bu tür muhabbetlere girmezler. Girerse müşteri kaybederler. Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyorsun Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Ayrıca bu kadar kasmana da bence gerek yok. Bu devirde millet rahat kimse kimseyi sorgulamıyor. Yorumla Soran +1 yıl Yanı evet Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Ne çok farklı görüş yazılmış. İyice kafan karışmış olmalı :) Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Sizin ağdacı doktor galiba ya da tıbbiye terk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orayı ağda yaptırmadım kuaföre gidip o yüzden soruyorum Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Nereden bilecek? Deliği mi yoklayavak? 0 0 Yorumla
dogukan3942 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Dudaklarından anlarsa anlar başka türlü anlayamaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dış dudakmi iç mi Yorumla dogukan3942 +1 yıl Dış dudak iç dudaktan anlayamaz geniş olup olmadığını anlıyormusun sen yapmadan önceki halini bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Sen ordan anlar dedin o yüzden sordum dudaktan nasıl anlar diye Yorumla dogukan3942 +1 yıl Dış yapısı bozulur ağız kısmı genişler bunlardan anlayabilir dedim çok dikkat edeceğini sanmam akşama kadar ne vajinalar geliyordur kıllı kıllı Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyorsun Yorumla dogukan3942 +1 yıl Ne için doğru diyorum iki şey dedim orada Yorumla
efedurdu Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl anlar tabi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nerden anlasiliyor ki Yorumla efedurdu +1 yıl deforme oluyor Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla efedurdu +1 yıl bakınca belli oluyor işte Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Anlamaz bacağını ayırıp vajına dudaklarını ayırıp bakacak değil ya ha o derece içli dışlı bir insansa bilemem ama yine anlaması zor
Hayır, anlayamaz bakarak, tabi vajinal açıklığın fazla degilse
anlasa ne olacak anlamasa ne olacak bu kimseyi ilgilendirmez
Doğru diyorsun
onun görevi senin isteklerini yapmak gerisi ilgilendirmez
Anlamaz ya nerden anlayacak:)
Şeklinden
Bakirelikle şeklin alakası yok
Kilitoristen anlasilmiyormu
Hayır:)
Kızlık zarı vajina girişinin 3-4 cm içinde bir yerde. O yırtıldığında görünüş olarak bir şey değişmez.
Vajina şekli, klitoris yapısı herkeste genetiktir
Anladım oraya kadar da incelicek değil actirip yani bi sorun yok öyleyse
İncelese de anlamaz o ayrı da, sorun yok yani :)
Evet, anlar. Ama bunu bilse ne olur ki?
Korkuyorum neden bakire değilsin vs der ya da konuşur mu bilmiyorum farklı yerde
Bu tür muhabbetlere girmezler. Girerse müşteri kaybederler.
Doğru diyorsun
Ayrıca bu kadar kasmana da bence gerek yok. Bu devirde millet rahat kimse kimseyi sorgulamıyor.
Yanı evet
Ne çok farklı görüş yazılmış. İyice kafan karışmış olmalı :)
Sizin ağdacı doktor galiba ya da tıbbiye terk
Orayı ağda yaptırmadım kuaföre gidip o yüzden soruyorum
Anlıyorsa ermiş falandır.
Cok mu onemli sanki, yaptir gitsin
Sen yine de başka bir kuaföre git
Anlamaz nerden anliycak
Bilsinler ne fark edermi?
Nereden bilecek? Deliği mi yoklayavak?
Dudaklarından anlarsa anlar başka türlü anlayamaz
Dış dudakmi iç mi
Dış dudak iç dudaktan anlayamaz geniş olup olmadığını anlıyormusun sen yapmadan önceki halini bilirsin
Sen ordan anlar dedin o yüzden sordum dudaktan nasıl anlar diye
Dış yapısı bozulur ağız kısmı genişler bunlardan anlayabilir dedim çok dikkat edeceğini sanmam akşama kadar ne vajinalar geliyordur kıllı kıllı
Doğru diyorsun
Ne için doğru diyorum iki şey dedim orada
anlar tabi
Nerden anlasiliyor ki
deforme oluyor
Ne gibi
bakınca belli oluyor işte
Anladim
Anladı mı
Anlasa ne olacak ki
Anlamazz
Kuaför bilse ne bilmese ne